Дилема...колкото и да е банално

• 15 558
  • 205
  •   1
Отговори
# 30
Има и друг аспект.
Тази млада и красива девойка не вижда ли, че имаш сериозна връзка?

А защо девойката трябва да мисли за НЕГОВАТА връзка? И той дали е показал - и с думи и дела - че има такава? Защото, както виждаме, тук в една тема с две-три изречения успя да неглижира и унижи "приятелката си", за три години представям си какво впечатление е оставил за "сериозността" на "връзката" си  Stop

# 31
  • София
Само че колкото са по-млади и необвързани толкова са по-нетолерантни и неразбиращи ангажимента, който родителя има към детето си.  Искат да са на първо място и времето, и вниманието да са за тях.  Достатъчно е да се прочете малко в СО. Има доста такива коментари мъжа и за децата му от предишна връзка.
Разликата във възрастта е голяма и ще става все по-голяма във възприятията. Не вярвам да продължи дълго една такава връзка.
Накрая най-вероятно наранените ще са и четиримата.

# 32
Начи, хубаво се предлага да я изчука, да прегори страстта, ама първо да я прати на едни изследвания за хубавини, че после да няма пак тема кой кого заразил с уреплазма, хламидии, трихомоназа и ЧПВ. Последното и презерватив не спасява.

И като види изследванията, може да му мине меракът.

# 33
  • Бургас
По моя опит виждам, че в такива случаи мъжете не си представят какви реално може да са последствията. Е... разбира се съществува вероятност това да е любовта на живота му, с която да изкарат до края на дните си ... той трябва да си реши.
О, много добре си ги представят. Не ги подценявай. Просто когато горния им мозък изключи и превключи долния става едно мазало.......
Да бе, любовта на живота му. Не знам коя жена, която притежава малко достойнство и чест ще се влачи като някаква шафрантия подир обвързан мъж с дете. Красьо да вземе да помисли малко и над това преди да разкара приятелката си заради някаква такава /извинявам се за епитетите, но за мен е изключително грозно, когато някоя жена тича подир мъжете и им се предлага на тепсия. Още по-грозно ми е, когато тези действия се прилагат спрямо обвързани мъже, че и с деца/. Честно казано допускам, че и той й пали фитила.

# 34
О, доста бързо мога да се сетя и за такива мъжки екземпляри, които едновременно с изтъкване на връзката си могат да сринат из основи достойнството на благоверната. Нещо от рода на "много държа на нея, ама не я бива в оралния секс". Или "Обичам си я, но искам да й изневеря"

# 35
Има и друг аспект.

Ако е някоя будаличка, така може да я замотае...Ти си специална!; Тя не ме разбира  ooooh!

Между другото за три години във форума още не мога да различавам пързалките. Някак си съм скептична към подобни теми, пуснати от мъже. Едва ли някой очаква бг-мамите да му кажат " Давай, пич, изч...ай ги и двете.

# 36
  • Пловдив
Има и друг аспект.

А защо девойката трябва да мисли за НЕГОВАТА връзка? И той дали е показал - и с думи и дела - че има такава? Защото, както виждаме, тук в една тема с две-три изречения успя да неглижира и унижи "приятелката си", за три години представям си какво впечатление е оставил за "сериозността" на "връзката" си  Stop
Тя девойката трябва да мисли не за неговата връзка, а за това каква точно се явява тя самата на фона на всичко това? Това 23 години хич не са малко, вече си е почти зрял човек, така че носи сама отговорност за себе си.
И освен това, си мисля, че тази тема е пусната точно от девойчето. Някак не виждам 40 годишен мъж да пише за това и то във форума на  бг-мамма. Той ако искаше нещо, досега да я е изчукал. Всички тези колебания описани тук, просто не прилягат на мъж в толкова активна възраст.

# 37
Може да си смени вярата, да стане мормон.

# 38
  • Пловдив
Има и друг аспект.

Ако е някоя будаличка, така може да я замотае...Ти си специална!; Тя не ме разбира  ooooh!

Между другото за три години във форума още не мога да различавам пързалките. Някак си съм скептична към подобни теми, пуснати от мъже. Едва ли някой очаква бг-мамите да му кажат " Давай, пич, изч...ай ги и двете.

Писали сме едновременно... и аз мисля точно като теб!

# 39
Цитат
Честно казано допускам, че и той й пали фитила.
Задължително е.Не е допускане....Иначе, кое младо, красиво момиче, най-вероятно заобиколено от мераклии, ще си губи най-хубавите години  да въздиша 4 години по 40 годишен без никакъв шанс за нещо повече-секс, любов, връзка?
Той си я държи като кученце на каишка, за всеки случай, ако един ден се престраши да я опраши....

# 40
  • На топло

Девойката не трябва да мисли за неговата връзка и сигурно не го прави, особено ако е млада и глупава.
Привличам вниманието на автора, ако не е забелязал този факт, но сигурно няма и да му обърне внимание.
Имам много познати мъже между 35-40 и като ги тресне хормона действат като ученици.
И на мен ми намирисва на пързул  Laughing

# 41
Цитат
Честно казано допускам, че и той й пали фитила.
Задължително е.Не е допускане....Иначе, кое младо, красиво момиче, най-вероятно заобиколено от мераклии, ще си губи най-хубавите години  да въздиша 4 години по 40 годишен без никакъв шанс за нещо повече-секс, любов, връзка?
Той си я държи като кученце на каишка, за всеки случай, ако един ден се престраши да я опраши....

И аз съм на това мнение.

# 42
Има и една друга порода мъже, които са толкова уверени в собствената си значимост за околните, а всъщност....Реално авторът казва:
"Тя очевидно се влюби в мен. Никога не сме говорили открито за това, но то се усеща"
Горкото момиче може дори да не знае какви вълнения предизвиква  Laughing

Аз имам един приятел, който си мисли, че е неустоим за жените и всяка, която го погледне му е навита и се почва - тази как го била погледнала, сервитьорката как му била поднесла кафето...сигурно е хубаво да живееш в подобен свят  Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 17:43 от валия

# 43
Май започвам да клоня към мнението на Валия. Нашия герой май се мисли за дар Божи за жените. Всичко писано от него, навява на тая мисъл.

# 44
Аз имам един приятел, които си мисли, че е неустоим за жените и всяка, която го погледне му е навита и се почва - тази как го била погледнала, сервитьорката как му била поднесла кафето...сигурно е хубаво да живееш в подобен свят Mr. Green

Не е, никак даже  Naughty Чувстват се дори подтиснати от това, че нямат ресурс да ощастливят всички, и че има толкова много жени, които ще минат през живота, без да са се докоснали до божествената им същност  Sad

Краси, приятелю, сподели коя зодия си  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт