Професионални серии за коса - тема 79

• 55 344
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Да, мило, точно преди няколко страници коментирахме тониращи продукти за блондинки. Върни се малко и виж коментарите.  Peace

aniK , аз пак не съм съгласна. Какво значи да се прояви? Ако има ефект се вижда след едно-няколко ползвания, но не е задължително те да са последователни. Особено пък по-силните продукти. За пример на маските ми Мароканойл изрично пише да се използват веднъж седмично за оптимален ефект, след което използването да се разреди на веднъж месечно.

Тузарка, как по-точно действа? Ама за какво ли питам, не бих си я взела така или иначе.

# 721
Хубава дискусия сте заформили за Макадамията. Много се разбирах със старата формула и се чудех сега къде е разликата, но не се бях сетила да сравня състава. И сега с коя да я заменя?  newsm78 Косата ми е с тънък косъм, сравнително гъста, нетретирана, небоядисвана, почти не цъфти, пада под плешките и според теста с косъма иска хидратация. Пускала съм снимка в някоя от предишните теми.   bouquet

# 722
  • Стара Загора
Фрея, аз доколкото разбрах има резервоар, в който се слага продукта за терапията.И докато я стилизираш продукта прониква в косъма  Peace.Като гледам по чуждите сайтове може да се намери за 250-300 лв

# 723
  • Sofia
aniK , аз пак не съм съгласна. Какво значи да се прояви? Ако има ефект се вижда след едно-няколко ползвания, но не е задължително те да са последователни. Особено пък по-силните продукти. За пример на маските ми Мароканойл изрично пише да се използват веднъж седмично за оптимален ефект, след което използването да се разреди на веднъж месечно.

Да, с маските е друго, силните не се ползват на всяко измиване, редуват се с балсами, освен ако косата няма особена необходимост от по-силен продукт. Обаче всеки си знае  Peace

# 724
  • Казанлък
От доста време страдам от косопад и някъде от месец ползвам шампоана на Лакме за косопад, балсама Митик ойл, Л2 и лосион на Дюкре Креастим за стимулиране на растежа. От косата си в момента боядисвам само няколко бели кичура, че не ми се ще да я моря още повече цялата. Като цяло косъма ми е плътен, но малкото поникнали нови косъмчета, които виждам са едни слабички и крехки, та са чудя дали да си взема този спрей да редувам с Л2:
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/rekonstruktor-s-keratin-i-zel … ay-aphogee-237-ml

Не ми се ще да използвам други шампоани на този етап, а пък си мисля че тъничките косъмчета имат нужда от протеинче. Какво ще ме посъветвате?

# 725
  • На точното място
______Freya_______ , ти откъде мис иш, че ми влезе тази муха  Laughing точно от коментарите ви. Но за двете коментирани серии срещнах доста отрицателни коментари от момичетата с тънки коси. Утре пак имам малко свободно време, още ще се ровя, но исках мнение ако някоя от вас има лични впечатления  Peace

Тузарка, при мен в никой магазин не можах да намеря Кюн (исках шампоана за боядисана коса да пробвам). Само в един сайт го намерих, но цената+доставката не ме устройват. Ще се разровя и в английските сайтове  Peace

# 726
  • Пловдив
Момичета, относно маска Макадамия, дали пък нуждите на косата ви не са се променили? Аз периодично последните години я пробвах и все не ми харесваше, чак тази година косата ми я одобри и се превърна в мои фаворит. При мен така се случи с маска Олео Релакс. Въобще не ми се отразява добре, много слаба хидратация,  никакво приглаждане и блясък. Така се бях зарадвала, че отново я пуснаха,  а сега я подминавам и нямам желание за нея.

# 727
Идеи за въпроси вместо запис? На мен нищо не ми идва на ум този път...  newsm78

niditop3, ясно  Peace Така е по-приемливо, бих дала 200  Laughing

# 728
  • Варна
Фрея, аз доколкото разбрах има резервоар, в който се слага продукта за терапията.И докато я стилизираш продукта прониква в косъма  Peace.Като гледам по чуждите сайтове може да се намери за 250-300 лв
Да,кератин вкарва в косъма.Интересното е,че усещането не е протеиново,а хидратиращо накрая.Плъзга се малко по-бавно по кичура,за да проникне кератина.Косата става супер мека,но изгладена,тежка и плътна.Няма никакви фризита.Ще пробвам още веднъж да си затвърдя впечатленията.Сериозно обмислям покупка,много я искам.Не разбрах само дали може да се ползва след всяко миене.

Да, мило,не знам какъв друг да ти препоръчам.Ползвала съм доста,но повечето пресушават косъма при мен.За себе си открих Иноа(шампоан и маска)и не съм купувала матиращ от тогава.Избистрят,освежават цвета и съм много доволна.Жълти оттенъци не борят(ако ти трябва за това)  Peace

# 729
Идеи за въпроси вместо запис? На мен нищо не ми идва на ум този път...  newsm78
Аз писах преди страничка-две (сутринта) две идейки за въпроси, единия по обширен, другия за шампоаните... ако искаш виж ги, за да не повтарям писаното.  Hug

# 730
  • Стара Загора
Идеи за въпроси вместо запис? На мен нищо не ми идва на ум този път...  newsm78

Ами на мен ми се върти в главата нещо от сорта на опресняване на паметта ни кой с каква коса е,за да можем по-лесно да следим нечии коментари на хора с коси сходни на нашата....Цялостната ни грижа в момента OT-ДО ,интересно ми е и някакви хранителни добавки за здрава коса.....А ако някой качи и снимков материал,още по добре да се порадваме на красиви и прелестни косици Hug ......А Фрея,толкова много се смях на това ,че тук сме като клуб на анонимните маниячки за коса,АМИ ИСТИНА Е ТАКИВА СМЕ,и много се кефя обичам да се грижа за косата си ,а тук в темата се чувстваме разбрани поне една от друга много се радвам,че ви има (тук открих една много скъпа за мен приятелка  Hug niditop Hug)

# 731
Линде, ти хубаво гледаш старите теми ама новите май ги забравяш  Grinning Hug В 76 един от въпросите е за любими финиши. В 77 най-често използвани продукти.

Остава това за шампоаните. Кой най-често използвате, по какъв критерий ги избирате, да речем. Как ги използвате, т.е. редуване.

Може и "Колко серии/ продукти от различни марки имате налични в момента?"  Mr. Green Хубаво ще се посмеем и някой страничен ако чете, ще има да гледа така  Shocked Joy

delqna, ще включа и въпрос, в който всеки да си опише косата да се знаем в клуба  Grinning
Това за цялостната грижа е добра идея, но както и Линдето казва, доста е обширна. Да сведем до няколко точки, примерно: шампоани, маски/балсами, финиш продукти, добавки, стилизиране ама то пак доста дълго става  Crazy

# 732
Линде, ти хубаво гледаш старите теми ама новите май ги забравяш  Grinning Hug В 76 един от въпросите е за любими финиши. В 77 най-често използвани продукти.

Остава това за шампоаните. Кой най-често използвате, по какъв критерий ги избирате, да речем. Как ги използвате, т.е. редуване.

Може и "Колко серии/ продукти от различни марки имате налични в момента?"  Mr. Green Хубаво ще се посмеем и някой страничен ако чете, ще има да гледа така  Shocked Joy

delqna, ще включа и въпрос, в който всеки да си опише косата да се знаем в клуба  Grinning
Това за цялостната грижа е добра идея, но както и Линдето казва, доста е обширна. Да сведем до няколко точки, примерно: шампоани, маски/балсами, финиш продукти, добавки, стилизиране ама то пак доста дълго става  Crazy
Ойй, вярно... е то едно ли е да го запомниш hahaha
Харесват ми и тези допълнителни предложения, това със сериите ще е отворен въпрос - да се допълваме по време на темата Mr. Green
Дълго ще е наистина, ама интересно и полезно. А ти си прекрасна, че ни оформяш и подготвяш любимата тема. Hug Heart Eyes

# 733
Tyzarkа, къде я пробва тази преса? Салон или?  Joy искам и аааз, хахах Laughing точно нея бях загледала случайно днес в рибката и малко по- късно виждам, че има коментар за нея Simple Smile В момента имам една на Belissima и  GHD,  дълго ми вярно и служиха милите, но е време за смяна. От белисимата си бях страшно доволна. Но не знам какво искам да взема. Наскоро загледах и някаква нова на Philips, описанието й ми хвана окото, но от друга страна това не е марка известна с пресите си. Новите модели на белисима някак не ме влекат. А сега и с тази на Джойко такава муха си вкарах в главата... (да ни имат проблемите hahaha)

# 734
Добра ли е термозащитата alterna pin straight?

Общи условия

Активация на акаунт