Бродирана красота - Тема 130

• 74 396
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, имам един въпрос- някоя от вас знае ли как да направя схема на лого? Буквите са малко овъртяни...Може би с малко повече игране може да се направи за кръстчета? За това става въпрос

Скрит текст:

# 91
Минавам набързо, за да покажа с какво се занимавах тези дни

На книгата остава да монтираме химикалка върху долната корица.

# 92
  • там където има винаги вятър
Момичета, имам един въпрос- някоя от вас знае ли как да направя схема на лого? Буквите са малко овъртяни...Може би с малко повече игране може да се направи за кръстчета? За това става въпрос

Скрит текст:

С  това не може ли  newsm78
http://shop-stitcher.ru/article_info.php/articles_id/23
Малко бавничко се зарежда, поне при мен  Embarassed

# 93
mama iasi, мерси, ще пробвам...   bouquet

Роси 123, много хубава книга! За пожелания ли е? Лилавото ми е любим цвят, много ми хареват сватбените ти неща!   bouquet

# 94
Много хубава книга, Роси!   bouquet

# 95
  • Казанлък

Новата дрешка на герберите(е не мога да правя снимки и това си е Embarassed)

# 96
Сватбената книга е за пожелания. Става малко дублиране,  защото един път си пишеш пожелание на картичка и слагаш вътре пари или я прикрепяш към подаръка, и втори път ти дават тази книга да я попълниш....Но като искат младите да има, нека да има.

# 97
  • Бургас
Елка, много са хубави герберите. И рамката е супер. Дано и аз довърша моите в прилично време, че само ги разнасям да ги показвам, вместо да ги шия .

# 98
  • Пловдив

шошка(Силвето) страхотна зимна къщичка. Обаче не ми прилича да е много малка.
Роси 123 много нежни сватбени неща си сътворила. Направо може да се занимаваш професионално .

# 99
  • Плевен

Скрит текст:

Това устройва ли те ?

# 100
  • Ямбол
elka52 Чудни!   bouquet

# 101
Малко чорапчета Simple Smile

# 102
pepen, много-много-много ти благодаря!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Специални благопожелания от няколко щастливи човека!

ИнаТ, коледата наближава, а!? С нетърпение очаквам постовете ти- пълни са с "креативност" (ненавиждам тази дума, но мисля, че напълно приляга на заниманията ти!)
  elka52, чудесни!

# 103
  • с.Николово, обл. Русе
Говото Момиченце:

ИнаТ много си производителна. Аз напредвам с моя ДИМ - остана ми контура и фр. възли. Дала съм си срок до края на месеца да е готов.

# 104
  • Ямбол
KoteVaniа разхошно момиченце! Рамката и паспартуто са избрани перфектно. Поздравления Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт