Дискова херния - 11

• 147 135
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
Наистина доста смела шутка непоръбена. Успех с операцията, стискаме палци отбора всичко да е наред!

# 211
Жив съм, така че няма нужда да палите свещи :p Операцята не е страшна- заспиваш и се събуждаш. Ако трябвя да бъда честен бая страх ме беше като започнаха дя закачат разни работи по мене и ми идеше да бягам с все сила Grinning но после  се осъзнах, че и да избягам пак сам ще трябва да се върна. В момента лежа. Ще ме карат да ходя утре. Усещам щипане на мястото ня операцията и болка - мисля, че ме болят мусколите ко ито са били временно преместени. Болката в крака я няма засега, но петата ми е още изтръпнала. Благодаря на всички за добрите пожелания и вдъхнатия кораж Simple Smile Алечка какви действия предприе ти за възстановявяне и колко време след операцията започна да правиш упражнения? И колко време след операцята се почуства напълно възстановена? Другата седмица съм на сватба и се чудя дали ще мога да отида, ако не на сватбата поне на ергенския запой хаха

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 22:03 от fort

# 212
  • На планетата земя
Fort,е,хайде честито,отърва се от дисковата херния! Grinning
Бързо възстановяване ти пожелавам!

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 23:23 от buba_koko

# 213
  • София
Жив съм, така че няма нужда да палите свещи :p.......................
Joy Ааааааа, не сме те отписали все още, напротив, всички ти стискахме палци за бързо възстановяване. Успех и много се пази!!  Simple Smile

# 214
Fort,е,хайде честито,отърва се от дисковата херния! Grinning
Бързо възстановяване ти пожелавам!
Аа имам още 1 не съм капо Grinning ма тя за сега не ми създава проблеми.

# 215
 Fort, браво! Поздравявам те за куража! Болките и изтръпването постепенно ще отшумят.Не бързай с упражненията,питай неврохирурга. Желая ти бързо възстановяване и никога вече да не изпиташ тези болки! Пази се много!

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 12:02 от bubka7

# 216
fort, браво! Би трябвало да дойде физиотерапевт да те раздвижи и да ти покаже какви упражненийца може да правиш и сега. Общо взето сгъване и повдигане на краката. Освен това би трябвало да ти кажат да носиш колан известно време. Изтръпването в петата ще изчезне с времето - по бавничко, защото нерва има нужда от време да се възстанови. Аз бях пушка след около 40 дни. Преди това се изморявах да стоя много седнала. Обаче имам подозрение, че по-скоро не ми понесе упойката добре. Иначе кръста с колана и подпрян с възглавници като седя беше добре. За сватбата не знам, ти ще си усетиш как се чувстваш. Успех с възстановяването!

# 217
  • На планетата земя
Някой да е ходил на водна йога,и ако да дали е подходящо за нас.Открих и това докато обикалях да си търся басейн.Има също и водна аеробика.
Форт,как си днес ставаш ли вече?

# 218
Някой да е ходил на водна йога,и ако да дали е подходящо за нас.Открих и това докато обикалях да си търся басейн.Има също и водна аеробика.

Аз ходех на водна аеробика. Супер  Peace И на водна йога бих ходила, но вече изпитвам ужас от басейни...

# 219

Аз ходех на водна аеробика. Супер  Peace И на водна йога бих ходила, но вече изпитвам ужас от басейни...

Защо изпитваш ужас? Хигиената?

Хубаво коментирате всички водни занимания, но виждам, че никой не говори за плуването.
Това е спорт №1 за дискова херния.

# 220
  • На планетата земя

Аз ходех на водна аеробика. Супер  Peace И на водна йога бих ходила, но вече изпитвам ужас от басейни...

Оффф,и аз изпитвам ужас от басейни,затова и толкова се мотам .Исках да няма никакви хора по възможност Laughing.Открих на едно място сега,много добре е поддържано всичко и чисто.Преди години ходих на един минерален басейн на ''Свети Константин и Елена'',много добре ми се отрази ,но няма да казвам с какво се сдобих и лекувах след това. Simple SmileМоже да се ползва и само басейна да се плува,но аз не мога да плувам. Simple Smile

# 221
  • Варна
Buba_koko, сподели за къде става въпрос, може да отидем заедно някой път Simple Smile
fort, аз не бих рискувала да хукна по сватби 1 седмица след операция  Crazy Сподели как си днес и какви процедури ти правиха, че се влоши толкова ?

# 222
  • На планетата земя
Arven_89,става дума за Orange Fitness.Може да се комбинира с фитнес и суха йога,пилатес но смея ли. Grinning

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 14:28 от buba_koko

# 223
Buba_koko, сподели за къде става въпрос, може да отидем заедно някой път Simple Smile
fort, аз не бих рискувала да хукна по сватби 1 седмица след операция  Crazy Сподели как си днес и какви процедури ти правиха, че се влоши толкова ?
Ами в Павел баня ми правеха обичайните процедури- сутрин ток по кръста, после ток по крака, след обед ми правеха тандентор(масаж в вяна с маркуч под високо налягане) и накрая екстензий- пак във вана ти разтягат гръбначния стълб, след кието лежиш 4 часа без дя мърдаш много. Това е. Пак казвам, че срещнах много хоря на които процедурите се отразяват много добре. При мен нещата се влошиха явно е индивидуялно. Все пак мойта бивша беше наистина много голяма можеби и товя е от значение. Днес ги чакам да доидат да ме раздвижват но още ги няма та аз се раздвижвям сям Grinning  Ходих до кафето доло и мога да кажа, че засега ужасната болка в крака и кръста я няма. Удещам силно щипане и болка в кръста но те са някак си по различни и вярвам, че ще преминат.

# 224

Аз ходех на водна аеробика. Супер  Peace И на водна йога бих ходила, но вече изпитвам ужас от басейни...

Защо изпитваш ужас? Хигиената?

Хубаво коментирате всички водни занимания, но виждам, че никой не говори за плуването.
Това е спорт №1 за дискова херния.
100% съм съгласен за плуването, като долколкото знам само по гръб. При другите стилове има усукване, което е противопоказно мисля. Споделете някой басеин който е чист и нямя много хора? Задължително, ще поплувям и аз след някякво време .

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 14:43 от fort

Общи условия

Активация на акаунт