Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 814
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Отчитам два дни престой в провинцията с някои неизбежни отклонения от режима Wink.
И тъй като съм заклет оптимист ще кажа - можеше и по-зле да е Crazy

Вчера правих тренировка за цяло тяло със старите ми "гири" - шишета с пясък и вода. Командировани са на село, след като си купих новите 3-килограмови.
По-неудобни са ми, а и малко по-тежки от 3 кг , щото бая зор видях с тях newsm78

Днес беше като на празник.
Направих по няколко серии клекове (колкото да не е без хич), но пък доста се "потрудих" на масата  Laughing.

Фея, не съм виждала по-красив цикламен цвят. Уникална снимка!
Цвеклото не го бива много на вкус, но пък докарва невероятен цвят.

Да си призная напоследък съм изгубила всякакъв интерес към цитрусовите плодове, а обикновено те са ми основа на смутитата. Зимата и рано напролет "вървят", но сега, когато навън е 32 градуса... нещо им се назландисвам. Похапвам основно ябълки и с нетърпение чакам родните ягоди и череши.

# 16
Добър вечер на всички трениращи  Simple Smile
Значи, чета си ви аз вас от... началото на темите за домашни тренировки всъщност  Laughing Бая стаж съм навъртяла, обаче с писането малко се скатавам, колкото и да ми се иска не ми остава достатъчно време да понапиша някой ред. Сега погледнах, че последно преди около две години съм отчитала  Embarassed
Тренирам си редовно, сутрин преди работа. Също така постих по Коледа и Великден, купих си пудовка от Лидл, правя смутита, повече покрай постите правих всъщност, сега малко по-рядко, пих магданоз  Laughing
В момента правя 21 дей фикс, правих я през Великденския пост, останах много доволна от програмата, имах доста видими резултати, но и все пак намалих /подобрих/ храната. Някой питаше скоро за нея...
Малко хаотично нахлувам, надявам се да успявам по-честичко вече,
лека вечер на всички  Simple Smile

# 17
Честит ви Гергьовден! Честит ден на най хубавото бг име!

Сиска и Дана -  прекеасни! Сиска да носи много здраве от мен на чудната си фотографка! Е.Г. е невероятен фотограф и жена!

Би, пий аулин или нещо, не се измъчвай, това е ужасна болка!

Благодаря на всички, чв оцениха подобаващо моето съкровище! Пожелавам на всяка от вас толкова обич и грижа, колкото получавам аз от съпруга си!

Отчитам 3 йоги и 3 сърф класа, понатъртена съм, но съм права на борда! Тайната на разкошните тела на сърфистите е, че рая работа хич, хич не е лесна Simple Smile

И малко костарикански красоти, ако не сте ги видяли във ФБ вече:

https://flic.kr/s/aHskaNhT9T

# 18
Мери,  Hug за темата, а и не само Wink
Любче, радвам се, че се появи най после! Вече щях да пускам кучетата  Hug Hug Hug
Честито на празнуващите! Бъдете много здрави, все така вдъхновени и най-вече нацепени батки!

Отчитам ден 2 от седмичната програма на Руми, мноого ми хареса! За хранене не ми се говори, със зверски ПМС съм, но да кажа и аз като Симпа, че можеше и по-зле да е. Не си го слагам на сърце.

# 19
Аз да добавя и 8 км разходка с количката.  Mr. Green

Фея, не се бях сещала за тази комбинация.  Twisted Evil Mr. Green
Агент, сигурна съм, че си изкарваш страхотно, а за снимките нямам думи-божествени са.
Гугълче, първа-последна, има ли някакво значение. Наслаждавай се на момента. А тичането по двойки ще бъде много забавно.  Mr. Green
Вив-Мив, добре дошла!
Симпа, браво за тренировките в провинцията. Лесно е да се намери оправдание.

Сладки сънища!

# 20
Привет!
Честит празник на празнуващите!

# 21
  • UK
Агентче, поздравления и от мен! Да си все така прекрасна!   bouquet

Поздрави на всички празнуващи днес, какъв хубав ден, на него точно преди година дойдохме в Англия...

В момента се намирам сред най-големия ми ад - събирането на багаж - кутии, куфари, тиксо, ножици. Ненавиждам да го правя това. Ще се върна към спорта като се нанесем и животът пак стане нормален. Някъде към неделя евентуално.

Благодаря за новата темичка, ще ви следя.  Peace

# 22
  • Велико Търново
Добро утро! Simple Smile
На патерица честит рожден ден на Agent Provocateur! Пожелавам ти да си много здрава, щастлива, късмета да е винаги до теб и много екзотични пътувания!
Е.Г. е една от трите най-близки ми приятелки т.е. те и трите бяха на празника ми. След ужасно много хора, които минаха през живота ми те трите останаха само. Ще я поздравя!

Честит имен ден/пак на патерица/ на Непокорна, ако има още някой, който е празнувал, а аз съм пропуснала дълги години да си носите имената в добро здраве и благоденствие! И аз имам Георги и пак имахме гости Crazy, остават и на двете момичета в края на май РД и да се свършва Simple Smile

За тази сутрин отчитам кратка тренировка/нямам сили за повече/30 Min Total Body Workout for Weightloss - Beginners Workout – Bipasha Basu Fit & Fabulous You

Сега си гледам храната за днес в две от храненията ми има сирене и кашкавал, вярно са по 25-30 грама, обаче Crazy

Желая на всички прекрасен ден!

# 23
Добро утро!
Запис и от мен.Искам да почна да спортувам в къщи.Предложете някакви програми или упражнения за напълно начинаещи.Искам да наблегна на стягане на  дупето и краката,корем.
Благодаря!

# 24
  • Велико Търново
Добро утро!
Запис и от мен.Искам да почна да спортувам в къщи.Предложете някакви програми или упражнения за напълно начинаещи.Искам да наблегна на стягане на  дупето и краката,корем.
Благодаря!

Прочети хубаво първа страница на темата-там информацията е много полезна Simple Smile
Отвори сайта на Румяна Илиева има много хубави програми за супер начинаещи Peace

# 25
  • 1st floor
Момичета, добро утро!!! Благодаря на всички за прекрасните пожелания!!!  Hug Hug Hug

Вчера си изкарахме чудесно. Бяхме на Витоша, по най-високите баири, където има малко хора,  че надолу беше лудница. Газихме сняг, а беше супер топло, даже поизгорях на раменете и носа  (нали вечно си го виря!  Mr. Green ) . Вечерта бяхме на рожден ден ...и там се доразмазах. Станах в четири и половина и си легнах след полунощ...Тази сутрин едва се изтъркалях от леглото, всичко ме боли!  Crazy Ще тренирам довечера...

Сега отивам да разгледам снимките на Агентката, оставила съм си ги за десерт със сутрешното кафе! Grinning

# 26
  • В полите на Пирин планина
Привет в новата тема. Мери   bouquet

Агент, много красиви снимки. ЧРД на патеричка   bouquet

Сиска - много щастие и любов в новото жилище. А ти изглеждаш чудесно.

Аз отчитам PIYO Sweat и ден2 йога с Лесли.

# 27
ЧРД на патерица на Агентката. Сърдечни поздрави и на именниците, които пропуснах - Герита, Иринки, живи и здрави да сте.
Митовете за знойната убавица рухнаха като видях какви снимки ми е направил ММ на плажа. Трябва да се затяга положението. Отчет за днес Боди бийст бълк легс.

# 28
  • В полите на Пирин планина
Митовете за знойната убавица рухнаха като видях какви снимки ми е направил ММ на плажа.

Туй някак не ми се вЕрва, ама дерзай  Peace

# 29
Малее нова тема чак...аз днес ще съм почивка, вчера се разбихме 120 км тотал...яко жега, изгоряхмеее жестоко...прибрахме се в 10:30 вечерта. Ходихме до Драгоил, пътя не е гаден, но слънцето ни уби...

Агент ЧРД и от мен - жива здрава и все така спортна  Simple Smile

Мери мерси за темата

Общи условия

Активация на акаунт