Сладкарничка за книги - тема 42

• 20 942
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Пете, мерси! Колко веднага  hahaha? Да ти я пращам сега или по-нататък?

Ей, загрях за жокера! Въх, като руски реотан съм. Аз писах и по-горе, сигурно вече сте разбрали  Hug.

# 706
  • София
Хахахахаха, сега съм заредена, ще чакам до следващата среща!  Grinning

# 707
  • На планетата Земя
Гани, честита годишнина! Обичайте се, уважавайте се, бъдете винаги един до друг!

Ооооо, Вени, какво прекрасно другарче ти се е паднало!!!  Heart Eyes И Бъбли в неделята мигаше с чистачките и нищичко! Чудесна изненада!

Пете, супер, че си взела утре почивен!

Гиг, днес как е детенце? На училище ли е днес?

Лоти, усмихна ме с това 01. Ние пък си се чувстваме още на 01.  Mr. Green

# 708
  • София
Ооооо, Вени, какво прекрасно другарче ти се е паднало!!!  Heart Eyes И Бъбли в неделята мигаше с чистачките и нищичко! Чудесна изненада!
А, мигала с чистачките, знаеш ли каква хитруша е - написала ми е в писмото, че в неделя е била с проучвателна цел, като Поаро по време на разследване. Пък аз много обичам Поаро и разследването добре се е получило. Доволна съм, защото имахме възможността да се прегърнем в неделя, да се опознаем още, а пък днес бях абсолютно и тотално изненадана. Бях изключила всички от срещата!

# 709
От мен другия път, Вени  Mr. Green
Браво на Бъбли, как хубаво те е изненадала.

Гани, честита годишнина, да сте живи и здрави и да празнувате заедно дъъъъълги години!

# 710
Вени, честити подаръци  Heart Eyes Най-вероятно жокера е името на Вени в тефтерчето Simple Smile

# 711
  • София
Гани, честита ви годишнина! Да се обичате и подкрепяте още много години!   Hug Hug Hug

# 712
Вени, честити подаръци  Heart Eyes Най-вероятно жокера е името на Вени в тефтерчето Simple Smile
Аз залагам, че в тефтерчето не пише точно Вени Simple Smile

# 713
Ули,

на всяка страница пише галеното ми име, което използват мама, тате и сестра ми  Heart Eyes, а вече и Бъбълчето  Hug!

# 714
  • София
Аз залагам, че в тефтерчето не пише точно Вени Simple Smile
Да, не е точно Вени, но е специално за мен  Heart Eyes. Мери, ще ти го кажа, но на някое друго място  Grinning.

# 715
  • На планетата Земя
..........
А, мигала с чистачките, знаеш ли каква хитруша е - написала ми е в писмото, че в неделя е била с проучвателна цел, като Поаро по време на разследване. ........ Бях изключила всички от срещата!

МХМММ, тоз Бъбъл!  Rolling Eyes Crazy Flutter Crossing Arms

Значи аз спирам занапред с айряните. Оставаме на сух режим и да ги видим и пощите, и Джонатан и изненадите.  Mr. Green

# 716
  • София
Вени, честити подаръци. Това, слънчево момиче, Мая, добре те е зарадвало.  Hug

Гани, честита годишнина. бъдете жива и здрави и още много години заедно.   bouquet

# 717
ДУ и от мен  Mr. Green
Наработена и наспана, готова за подвизи Crazy
Пак ви благодаря за палците вчера Hug Hug Heart Eyes Дано и днес да минат добре изследванията Praynig
Маришкин, ах как разказваш Party Hug
Камиче, лек път! Чакаме те!
Аз ще изпращам другата седмица подарък, то се е видяло Whistling
Лофи, Миленце, Петяя, Лоренка, Мижи, Ули, Нези, Вени, Сърчице-гласче Hug
Елинка-картинка Flutter Ти си там, да Hug
Гиговче, как е детенце?
Мери, утре ли да го чакааааааааааам Crazy
И аз искам нещо да си направя антенките, ама не знам какво. Да ги режа ли? Да ги вапцам ли?  Thinking Моята естествено си стои като омбре, ама русо. Много ми е тънка косата и лесно изсветлява от слънцето и така краищата ми са направо бяло-руси, а корените тъмно руси  Crazy Хората си мислят, че се боядисвам и ми израства ooooh! А съм била и с тъмно синя коса  Crazy Василиса прекрасна, разбирате ли  Joy И тъмно червено бях  Flutter Ужасен ужасон като взе да се измива, казвам ви Mr. Green
Лууу  Joy hahaha
Лоти, на работа ми пристигат сезонни колеги набор .... 96-97 ooooh! Кога станаха големи, че и да работят бе!  ooooh! ooooh!
Кали  Hug Hug Hug
Дев и за теб Hug Hug Hug
Яяяя Венка е Майско другарче! Продължавам да чета и да търся снимки  Hug Hug Намерииих! Красота! Честито! Hug
Гани, честита годишнина! Много години хубавини с твоят половин!!!  bouquet
Отивам на шопинг - картофи, гъби, краставици Joy Joy Joy
Деси, за теб специално снимки от вчерашният ми шопинг. Нали каза, че искаш да ти показвам всичко  Embarassed Чакаме снимки от Цари Мали Град Hug

# 718
ВениHug
Точ,  Hug надявам се утре, да, другарчето ще си получи пакетчето  Grinning

# 719
  • София
По неведоми пътища съм качила снимките в албум от майската игра, ама през миналата година  ooooh!! Сега не знам как да ги преместя, много съм значи... смотана!

Ох, седя си на бюрото, а вдясно от мен стои кутията с изненадите и ми прави деня по-хубав  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт