Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~123

• 28 154
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Очаквам обаче сега Кахраман докато търси Елиф да разкрие що за чудо е бившата му жена....Да се отврати и той от нея.....
А мисля, че братовчеда на Максут ще разкаже някои неща на Кахраман, защото няма да знае къде е Максут...може да мисли, че и той е умрял....

# 541
  • Керодиспансера
А докато Кахраман търси Елиф ,потънал в мъка , Якуп ще разори съвсем фирмата  ooooh!

# 542
Е момичета, заедно стигнахме до кулминацията...От финала на този епизод по-лошо не е имало, дано и да няма занапред.
Очаквам, че от тук нататък чорапчето ще започне да са разплита.
Но това дано не означава, че няма да виждаме Елиф....
Разбирам Хатидже, трябва да се подготвя за сватбата, но много от рано....
Мисля, че ако не се появи скоро рейтинга ще започне да пада....И ако сезона ще завърши на 33 епизод, поне в последния епизод Елиф трябва отново да е до Кахраман......

Скрит текст:

Поздрави от нашия град  Hug

# 543
Мамашиет са превели хабера, който сложих тази сутрин

НОВОСТИ О СЕРИАЛЕ.

Как передает журналистка Сина Кологлу из издания MİLLİYET Cadde ", на данный момент Озджан Дениз получает за одну серию 96 тысяч турецких лир.
Официально известно, что снимут ещё один сезон, который выйдет в сентябре. А дальше всё будет зависеть от рейтингов.
Как передают продюсеры, сериал был продан в 30 стран. Первый показ начнется в Чили.

Имаше един коментар, че за втори сезон са предвидени 13 епизода, а останалото зависи от рейтинга - ще продължат или ще спрат...

Така, че момичета до Нова година се надявам да бъдем заедно с Елиф и Кахраман.....

# 544
Ани благодаря за разяснението …
Той Кахраман отдавна се е отвратил от Дафа ,но трябва да научи за всички мръсотии сътворени от нея и тогава даже няма да иска да я погледне…  Също си мисля ,че Кахраман няма да я приеме  обратно иначе героя ще олекне много. Ще ни моткат сега -предполагам ,че Елиф ще изпадне в кома ,после ще дойде на себе си ,но няма да знае коя е  ,а след това нещо ще и напомн за Топрак и Кахраман и ще почне да ги търси .Максут няма да и посегне докато тя не се съгласи … Кахраман също ще я търси …ще минат 2-3 години и тогава ще видим сцената която ни показаха в промото ...

# 545
# 546
А докато Кахраман търси Елиф ,потънал в мъка , Якуп ще разори съвсем фирмата  ooooh!
В това съм сигурна и аз …
Възможно е Кахраман отново да оправи нещата ,но ми се иска Якуп и Шюкран да си платят за подлостта и лицемерието…Какви завистливци са само... ooooh!

# 547
В това съм сигурна и аз …
Възможно е Кахраман отново да оправи нещата ,но ми се иска Якуп и Шюкран да си платят за подлостта и лицемерието…Какви завистливци са само... ooooh!

Зия бей е в Хатай във връзка с биологичното земеделие - предполагам, че там е и Якуп....Може би Зия бей ще разбере за гадостите, които е направил Якуп....

# 548
Ани благодаря за разяснението …
Той Кахраман отдавна се е отвратил от Дафа ,но трябва да научи за всички мръсотии сътворени от нея и тогава даже няма да иска да я погледне…  Също си мисля ,че Кахраман няма да я приеме  обратно иначе героя ще олекне много. Ще ни моткат сега -предполагам ,че Елиф ще изпадне в кома ,после ще дойде на себе си ,но няма да знае коя е  ,а след това нещо ще и напомн за Топрак и Кахраман и ще почне да ги търси .Максут няма да и посегне докато тя не се съгласи … Кахраман също ще я търси …ще минат 2-3 години и тогава ще видим сцената която ни показаха в промото ...

Тио, тайно се надявам, че Йозджан няма да се съгласи героя му Кахраман да олекне толкова, че една Дафка да го води за носа....Сори, ама ако стане така какъв мъж е, какъв герой....Трябвало е да го кръстят наистина Исмет, както каза Якуп....
Надявам се кадрите от промото да не се върнат. Дафка сигурно ще е там, но дано Кахраман да не е заживял с нея.....Само да не възкресят сега и Керем, защото и сериала много ще олекне....
А и на промото Топрак е още малък...може би няма годинка.

А бялата кола която е на промото сигурно е на Максут....

# 549
Ани права си сигурно Топрак ще е на годинка …края ще бъде хубав ,всички ще са заедно …
Керем няма да се появи макар на промото да го дават как гледа от терасата на къщата.
Цяло лято обаче ще гадаем ... Sick Whistling

# 550
# 551
Ани права си сигурно Топрак ще е на годинка …края ще бъде хубав ,всички ще са заедно …
Керем няма да се появи макар на промото да го дават как гледа от терасата на къщата.
Цяло лято обаче ще гадаем ... Sick Whistling

Тио тук ли си  newsm78
Отплеснах се да направя малко снимки, но нещо видеото засича и се забавих. Исках да направя един колаж....с тримата заедно....

Надявам се не само Керем да го няма, а и Кахраман да не смъкне халката на Елиф....
Къймет ще направи всичко възможно да върне дафка в конака - не й арадисва нито Елиф, нито присъствието на Султан...а с Дафка си се карат като циганки и действат след това в гадориите заедно. Така, че Дафка може да се цани за детегледачка.....
А Кахраман ще търси Елиф и ще оправя батаците които е направил брат му.....
А през това време се надявам Дафка да е загубила бебето....от радост, или от каквото и да било - тази змия никога не трябва да става майка, защото такъв изрод няма право да бъде майка.....

# 552

Спокоен остатък от нощта  Hug

# 553

Тио тук ли си  newsm78
Отплеснах се да направя малко снимки, но нещо видеото засича и се забавих. Исках да направя един колаж....с тримата заедно....

Надявам се не само Керем да го няма, а и Кахраман да не смъкне халката на Елиф....
Къймет ще направи всичко възможно да върне дафка в конака - не й арадисва нито Елиф, нито присъствието на Султан...а с Дафка си се карат като циганки и действат след това в гадориите заедно. Така, че Дафка може да се цани за детегледачка.....
А Кахраман ще търси Елиф и ще оправя батаците които е направил брат му.....
А през това време се надявам Дафка да е загубила бебето....от радост, или от каквото и да било - тази змия никога не трябва да става майка, защото такъв изрод няма право да бъде майка.....
Тук съм Ани  Peace  Абсолютно съм съгласна с написаното от теб !
Даже и на неприятелите си не пожелавам лошо ,но Дафа наистина заслужава да не бъде майка ,защото е чудовище безпощадно …артистката ми стана страшно антипатична !!!  Sick
Колажа ти е супер !   bouquet Hug

# 554
Добро утро момичета  Hug
Да сервирам кафето  Coffee Coffee Coffee

Тази нощ не мигнах....Мислих за героите в сериала, за живота...за моите преживявания и слънцето изгря....
Разбрах, че добротата е порок. В живота трябва да бъдеш лъжец, интригант и жесток за да става така, както искаш. Правиш добро, но добро не виждаш. Превръщаш се в наивен глупак. И всеки се възползва от добротата, за да постигнат с лъжи и измами своите цели.
Сериала, макар, че е художествена измислица е отражение на живота. Всички герои от сериала присъстват и в нашето ежедневие. И ако един е добрия наивен глупак на среща си има пет звяра, които го изяждат. И ако в сериала има сценаристи и режисьори,  които с един замах могат да променят съдбата на наивния глупак, то в живота, Бог да му е на помощ......
Много съм отчаяна....Не за сериала - той ще свърши....Но живота ни продължава като в сериала.....И да не се чудим, защо младото поколение бавно, но твърдо променя ценностната система на която всеки родител учи децата си.....заменя добродетелите с пороците.......
Жалко за Елиф и Кахраман ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!.....Няма ненаказано добро...... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт