НВ-ВМХ, част 89 - за здравословното хранене

• 46 106
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Oslo,Norway
Момичета, можете ли да ми кажете къде мога да погледна за рецепти за режимни десерти?
Ето тук има режимни рецепти Wink  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=675266.0

# 61
Мерсиии Simple Smile Всички в тази тема сте много отзивчиви и мили, страхотни сте Hug

# 62
Охо, Шоки, да си жива и здрава! Пожелавам ти да си все така позитивна и да имаш много успехи в личен и професионален план!   bouquet
Иначе новини нямам за сега, рано е още, тъкмо влизам в 9тия, но скоро принцът ще се излюпи и веднага ще докладвам мерилки и теглилки.

# 63
Шоки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жива и здрава, здрава и много здрава и от мен! Хиляди благодарности и поклон за безвъзмездния труд който полагаш за нас! Желая ти много успехи в личен и професионален план!

# 64
  • София
Шоки, честит празник и от мен!   bouquet
Благодаря ти за всичко!  Hug

# 65
Много ви благодаря, момичета! Hug Янче, ще чакаме! Simple Smile

# 66
  • Пловдив
Здравейте дами   bouquet
Чета темите от известно време, на режима съм от месец.Искам сърдечно да благодаря на всички за инфото и споделенето, много ми помагате.Аз съм свалила 1 см в мерки, не се тегля още, имам да свалям около 10 кг + хипертоничка съм.Първата седмица минах през ВМ грип, но вече съм ок.Любимите ми баници и тутманици вече дори не ме привличат  Shocked и преоткрих ядките.
Продължавам да ви чета с интерес.  Heart Eyes

Cioccolata , честит празник!Благодарности и най-хубави пожелания  newsm51

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 09:28 от Горгона

# 67
Момичета, зная, че сте компетентни и затова искам да питам тук, макар да е малко офф-топик. С Хашимото съм (25 години) и на своя глава мисля да спра еутирокса, и да се опитам да го 'заменя' с хранителни добавки. Мисля, че съм млада още и мога да обърна нещаа в своя полза без да разчитам на синтетични хормони. Та, въпросът ми е свързан с хранителните добавки и по-специално мастноразтворимите витамини - в какви количества мога да пия за по-дълъг период от време витамини А и Е? Мисля да ги комбинирам с рибено масло, вит. Д, Ц, селен и магнезий. Какви количества да пия, които хем да са достатъчни ( а не само да си давам парите), но и да не предозирам.

ПП. Не съм бременна и не смятам да раждам скоро.

ПП2. Витамин Е - токофероли или токотриеноли да си взема?

Благодаря предварително!

# 68
  • София
Шоки, на патерица, но от сърце - да си жива и здрава! Много щастлива и успешна! Да ти се връщат всички добрини многократно.  smile3525

# 69
  • В центъра на мръсотията
ЧРД на патерица, Шоки!   bouquet
Благодаря за усилията, които полагаш!

# 70
  • Пловдив
wackamotto, според мен при всички случаи е добре добавките, специално в твоето положение, да се консултират със специалист (натуропат или някакъв друг вид холистичен лечител, който разбира и от тези неща).
Една позната се лекува при тази ендокриноложка, доволна е, защото тя се закрепи благодарение на нея точно с добавки, витамини и подобни. Доколкото знам, лекарката е привърженичка  именно на такова лечение при възможност. Разбира се, това е единичен отзив, но можеш да проучиш, ако сметнеш за нужно.  Peace Ето координати: http://www.medicine.bg/lekari/doc-d-r-malina-petkova-61

И още нещо полезно по темата: http://joyfitnessbg.com/2015/02/17/%D0%B7%D0%B0-%D1%89%D0%B8%D1% … B0%D1%81%D1%82-2/

Мисля, че и в една от книгите на Аткинс накрая имаше приложение при кои заболявания какви добавки в какво количество е добре да се приемат. За съжаление не помня в коя...

# 71
Момичета привет   bouquet

От доста време не съм се разписвала и едвам смогнах да Ви изчета  Blush  

Аз не съм се мерила от както съм на режима, но скоро ще трябва да го направя да видя на къде вървя  Whistling  Боря се с глутена, но не успявам на 100 %  Tired   Намерих си заместител на макароните - ползвам просо и съм доволна, но гледам да не прекалявам с консумацията му  Peace Мисля да го ползвам и в салати в малки количества  Rolling Eyes

Не знам дали Ви споменах, че си купих нерафинирано слънчогледово олио, но не съм го ползвала, а днес се сдобих и с кокосово мляко и масло  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

С две думи съм стриктна, но понякога много ми липсва хляба  Crossing Arms

Оххх, голяма съм заспа  ooooh!  : Шоко, честит празник !!! Бъди много усмихната и щастлива, и все така грижовна към здравето на хората  newsm59

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 13:56 от Мис Облаче

# 72
  • София
Честит Рожден Ден  Шоки,
Здраве, щастие и късмет!
Благодарности за положеният от теб ТРУД!  bouquet

# 73
  • n/a
Честита да си,  Cioccolata!   bouquet
Стократ да ти се връща добрината!

# 74
Шоки и от мен ЧРД на големи патерици.Жива и здрава и все така всеотдайна   bouquet.Момичета  да ви попитам как сте с желанието за любовни ласки,защото при мен това желание съвсем заспа Embarassed.А не желая ММ да страда покрай моето израстване до стройна фиданка .Аз по принцип съм "заспала гана "/имам поликистоза поради хормонални проблеми/  но сега е просто .......Моля споделете как е при вас  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт