Re: AVON само за представители - Кампании 7 и 8- Тема 133

• 32 896
  • 405
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ха-ха, смешници!    censored

ДОМАКИНСКИ УРЕД 5 В 1 - НЯМА В НАЛИЧНОСТ, НЕ ПОРЪЧВАЙ!

# 376
  • о`майна лунна нощ е
Стига де! Замяна с нещо?! Много са гадни  Sick

# 377
  • София
Стига де! Замяна с нещо?! Много са гадни  Sick

Дано замяната се окаже по-удачна. А дали ще има замяна???

# 378
  • София
Във фактурата нищо не пише.

# 379
Момичета, знаете ли дали продуктите с благотворителна цел, тези срещу домашното насилие имат някаква гаранция? Имам клиентка, на която камъчетата на гривната са започнали да падат. Гривната е поръчана преди няколко кампании.

Това е дефект. За такива има 90 дена гаранция от датата на фактурата.

# 380
  • София
От кол-центъра казаха че домакинския уред ще бъде доставен по-нататък. Колко по-нататък божа работа Mr. Green

# 381
  • Русе
..........

# 382
  • Русе
Момичета, някоя от вас да има к-кта "Перфектни вежди" стр.50/К10 ? Интересуваме, заслужава ли си?

Ха-ха, смешници!    censored

ДОМАКИНСКИ УРЕД 5 В 1 - НЯМА В НАЛИЧНОСТ, НЕ ПОРЪЧВАЙ!

Да ти кажа, не е загуба Wink  ( но наистина неприятно, че липсва )  Аз моя ще го подаря. Освен мерителната каничка, друго полезно в него не виждам.  Confused

Както и роклята, която беше от предишната мотивационна. Пристигна р-р М, който не ме устройва ( голяма ми е ).

# 383
Момичета пускам нова тема за обсъждане на продукти.

Ако някой иска да бъде в списъка на представители  нека ми пише на лични. имам възможност за редакция май до 24 часа.

# 384
  • Русе
Влизам с още една чуденка за новия крем за лице от серията Аню. В брошурата си пише нощен гел крем, но на опаковката нищо такова.  newsm78  Ето описанието от нея: "Хидратиращ гел-крем. Нежно масажирайте върху лицето, шията и деколтето веднъж или два пъти дневно след почистване". Сега се чудя, ако клиентката се зачете и не види, че никъде не пише нощен, дали ще го иска?  Rolling Eyes

# 385
Момичета, здравейте.
Имам нужда от малко помощ. Имам едни мострички на червила, но не мога да разбера на кое червило са. Може ли да ви напиша имената и някоя добра душа да ми помогне да отрия червилото? Търсих из каталозите и не успях да се ориентирам. Praynig

# 386
  • Стара Загора
Момичета, здравейте.
Имам нужда от малко помощ. Имам едни мострички на червила, но не мога да разбера на кое червило са. Може ли да ви напиша имената и някоя добра душа да ми помогне да отрия червилото? Търсих из каталозите и не успях да се ориентирам. Praynig

Нямат ли имена отдолу?

# 387
Явно имената са отдолу, не са се изтрили като на моите мостри, но на Славена й трябват сериите/видовете/ червила, от които са мострите. А и все някоя серия излиза от брошура, появява се нова....ейвън се обновява уж.

# 388
  • Стара Загора
Явно имената са отдолу, не са се изтрили като на моите мостри, но на Славена й трябват сериите/видовете/ червила, от които са мострите. А и все някоя серия излиза от брошура, появява се нова....ейвън се обновява уж.

Само по имената може. Новите мостри мисля че всички са с черни гилзи. Peace
Имам и на 1-2 от Лукс, най-много те да са златни, друг начин няма според мен.

# 389
Имат имена отдолу, но не намирам на коя серия червило отговаря.
Например: deep orhid, loving lilac, kiss me pink, fuchsia flirt, lacy mauve.

Ще ви бъда много благодарна, ако някой може да помогне. Hug

Общи условия

Активация на акаунт