Бебешка близнашка тема XXV

• 39 577
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • UK
Канари, тя е с ангина и силно зачервено гърло   Rolling Eyes дори хляб, не иска. .. мъкааа.
Сока, е сока от компот и е само 1 чаена лъжичка, колкото да разтворя  вътре пробиотик и ентерол, че ако ги предложа с вода, трябва и аз, да си ги изпия  Joy

# 631
хора какви коли си карате, ние нещо не успяваме да си харесаме семейна кола. Голям кошмар е. ММ иска ван, обаче не може да се спре на модел трябва да е 7 местен. Голямо гледане пада а нищо не откриваме подходящо. Трябва да им е широко на близнаците, за сега са двама, но нищо не се знае. Аз нали искам и 2 момиченца Laughing Laughing Laughing Та помагайте с модели автомобили от които сте доволни, та да можем да си харесаме нещо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 632
Ние купихме Опел Зафира. Доволни сме и се събираме предоволно. Гледахме и Мицубиши Грандис. Също много добър вариант. Другата, за която се сещам е Фолксваген Туаран. Но секаш, тя е най - малка от горните. Може да видите още  Форд Галакси и Фолксваген Шаран. Друга опция е джип.

# 633
  • София
Oh, kokona, ангината е ужасна Sad миналата зима Петя изкара такава 3-4 пъти,беше ужасно.

Ние сменяме непрекъснато, имахме и зафира,бях много довлна от нея аз лично,защото хем голяма, хем лесно маневрена. Да ви кажа,когато бяха най-малки и имаха най много багаж + количка, сме натиквали целия такъв за едномесечен престой на морето в клио, така че аз харесвам и малки и големи коли. миналата година шък се движехме с един голф 6, екстра беше- и шак мъкнехме и количка, най-голямото облекчение е разкарването на тази огромна грозна заемаща място вещ. Тази година само кошарите и дюшеците ще заемат място, което улеснява многократно. сега сме с рено флоанс и джип нисан мурано, който е огромен и просто седи в гаража и събира прах. Аз лично съм твърдо против големите коли за живеещите в столицата.
Какво значи да им е широко на близнаците- те са в столчета... еднакво широко ще им е, дори да ги сложите със столчетата и в трабант...пък ако станете повече, колите се продават, и без др. еднак ола се амортизира за 2-3 години тотално по нашите пътища..

# 634
  • София
Ние сме с джип нисан навара и към момента е удобен понеже цялата количка влиза без да е сгъната в багажника.
Като отпадне количката ще сменяме колата, гледахме мултиван и някъв друг ван.

# 635
  • София
Ухааа, яко-мечтата ми е била да имаме такъв камион да натоварваме количката без сгъване  Laughing в нашите улички няма влизане с подобна кола....

# 636
в момента сме с Рено Меган, мега малка и неудобна за бебета. ММ е мн висок и си дърпа седалката назад плътно до задната седалка и няма място за крачета, а бебетата за са мини глиганчета и доста дългички се очертават. От 6 м носим дрехи за 1г

# 637
  • UK
Ние отскоро сме с wv touran  Mr. Green ван и е 7 местен.

# 638
алфа ромео 156 комби караме ние която е спортна кола 144 коня с огромен багажник събирали сме количката за близнаци ,два шезлонга в багажника плус корито за къпане на предната седалка и дрехи за две деца плус две столчета за кола отзад има място и за краката на децата дори и аз се возих до скоро между двете столчета отзад и е широко и моя мъж е 120 кг и 185 и място за всичкини. Не я заменям за друга кола и зимата също се представя добре с хубави гуми.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=912586248769541&set= … ype=3&theater

# 639
Ехааа, супер сте. Довечера ще гледаме за всички модели и се надявам да изберем най-накрая нещо. че Април и Юни сме на сватби които са в други градове и съм казала на ММ че остава да гледа близнаците ако нямаме кола дотогава:) За какво иначе гладувам 2 седмици Twisted Evil, а накрая да не отидем заради колата. По този повод бързо ли свалихте кг след раждането, аз имам още 8кг. Качих 31 при раждането свалих17 и другите си ги мъъъъъкна с мен и скоро се измерих и видях че съм свалила 6 остават 8 Laughing

# 640
алфа ромео 156 комби караме ние която е спортна кола 144 коня с огромен багажник събирали сме количката за близнаци ,два шезлонга в багажника плус корито за къпане на предната седалка и дрехи за две деца плус две столчета за кола отзад има място и за краката на децата дори и аз се возих до скоро между двете столчета отзад и е широко и моя мъж е 120 кг и 185 и място за всичкини. Не я заменям за друга кола и зимата също се представя добре с хубави гуми.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=912586248769541&set= … ype=3&theater
линка не ми се отваря:(

# 641
  • София
1 кг съм повече отколкото преди да забременея. Последните 3 кг най -трудно се свалят.

# 642
  • София
Аз качих 17 и ги оставих в болницата  Embarassed не ме мразете... ама после стягането беше ужасно...макар и със старите килограми, тялото ми беше тотално обезформено. сега вече след 3 г мога да кажа, че е ок, но спортувам много.

# 643
1 кг съм повече отколкото преди да забременея. Последните 3 кг най -трудно се свалят.
завиждам, кога ли и на мен ще ми остане само 1 кг....

# 644
Аз качих 17 и ги оставих в болницата  Embarassed не ме мразете... ама после стягането беше ужасно...макар и със старите килограми, тялото ми беше тотално обезформено. сега вече след 3 г мога да кажа, че е ок, но спортувам много.
о да стягането...., този корем ме влудява, въпреки че с всеки изминал месец е видимо по добре. Но за тренировка навън само си мечтая за сега:) само у дома и то, ако се наканя... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт