Бебешка близнашка тема XXV

• 39 544
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • UK
Канари,
 аз нямам такива проблеми, нито със стриии,  нито с кожата. Смятам,  че тук донякъде, голяма роля, играе и гена  Laughing

# 661
  • София
дам, и генът и спортът...

# 662
Нямах нито една стрия до последния ден, след като родих 4-5 дни след това ми се появиха на бедрата и гърдите, но като гледам почти не се личат вече. Мажех се от първия ден в който разбрах че съм бременна. Корема изглежда по-добре с всеки изминал месец, надявам се да изчезне, но трябва здраво спорт. Бях забранила да ме снимат след 7-я месец, така че само от тогава имам снимки:) имах корем от 2-я месеца в 5-я ме питаха дали скоро ще раждам и то непрекъснато, ченетата им увисваха като казвах че имам още 4 месеца.а иначе никога не съм имала проблеми с кг, висока съм 170 и преди да забременея бях 58-60кг

# 663
  • София
Много зависи от това, колко слаби сте били преди забременяването.
Аз стартирах с талия 60 и родих сигурно с талия 120, та колкото и да е еластична кожата, няма как да не се на цепи.
Мажех с кви ли не мазила, в 7ми месец ми се появиха стриите, едното дете беше разположено под пъпа, напречно, та там са ми стриите, то беше и по -голямото дете.
Иначе много зависи за прибирането на корема дали има диастаза или не. Аз имам диастаза, макар и малка и си е трудно. ...а и нямам време и енергия за спорт.

# 664
Има ли мами за разходка във Варна?

# 665
Моят корем още не се е прибрал,а ханша и килограмите са ми като преди бременността, как да определя дали имам диастаза или не,стои ми като топка корема,вече на 1 и 3 месеца почти са децата

# 666
Близнаци,които не пият мляко ? Проблемие ,ако дете не пие ам след годинката? Сутрин им давам ам Ама повече от 90 няма 100 мл изпиват,а преди лягане пък ако изпият 70 ще е добре.На обяд се храним със супа слетобед плодове и каша плодова ,за вечеря също се хранят с готвена храна .И преди да ги захраня не са пили повече мляко от 120 мл и то в най добрия случай.То и за това по малко наддаваха първите 5 месеца.С какво ли не мляко съм пробвала и когато са много гладни пак не искат мляко.Кисело. пък въобще не искат.Давам прясно мляко от мандра предварително изследвано в хей за болести в кремчета ,с плод и на попара.Колкото да не е без никакво мляко.    Какво мляко може повече да им хареса след годинката?  Давате ли нестле джуниър такова не са пили?

# 667
  • Шумен
До 13 м. моите бяха на НАН, после предложих точно Джуниър и се хванах за главата при отказа ooooh! не само че не им хареса а и НАН не искаха след него а си търсеха мляко. Хапваха кисело с бисквитка следобед, то с нея е сладичко и в чист вид не го искаха и него. "Прилъгах" ги с кисело с малко захар, както преди това пиеха по 180 мл. АМ така от раз 240 мл (т.е. пълно шише) кисело мляко сутрин и вечер, постепенно махнах захарта и си го пиеха чисто до детската градина всяка сутрин 3 г. (вечерното шише отпадна някъде година по-рано когато решиха че няма да вечерят само мляко).

# 668
  • София
Моите си бяха на лактана от раждането.не помня кога спряха вечерното-при една болест беше и щях да умра.най мразя да им мисля вечеря...и до днес.диг на около година и половина стана...но пък поне тоя разход спря.останаха памперсите.сега и той намаля като едната го махна...другата упорито си седи
да ви се оплача.децата пак са болни.нямат седмица от преди.и гери след е5 дни аб кашля като магаре.не издържам вече...

# 669
  • София
Никога не са замествали ам с кисело...защо трябва да се прави това???а прясно мляко и до днес не давам, освен в някои десерти.

# 670
  • София
Канари и моята едната ПАК е болна и аз съм пред нервна криза вече. ...40 дни след предното боледуване. Сега очаквам и другата да се разболее. ...

# 671
  • UK
Не ми говорете за болести  #Cussing out Теа, пак има сополи, а каква кашлица  ooooh!
Днес, ще ги водя вечерта на контролен. Поне на другата,  да и спрат антибиотика.
Ние, като направиха годинка и сами се отказаха от АМ. Бяхме на Аптамил.  Лятото на 1.5 год почнах да давам следобед кисело мляко. Ядем го вече самички с лъжички и го искаме чисто  Joy

# 672
Моите деца никога не са пили АМ, кърмехме се. Постепенно проядоха кисело мляко - с бисквита, с плодове, чисто. Но не ядат всеки ден. Нуждата от млечни продукти я попълваме и с кашкавал и сирене  Simple Smile. Прясно мляко приемат само в кремчета. Не се тревожа, че им липсва мляко. Вече ядат почти всичко и гладни няма да останат  Grinning.

Пожелавам бързо оздравяване на всички! Ние засега държим положението - втори месец без болести - а, дано!

# 673
Нашите са на 7м. Сутрин и вечер мляко през деня 3 хранения пюрета, каша, грис. Последните 2 месеца 3 пъти сменяме режима докато се получи, засега май е ок. Казват, че мога да дам К. мляко, но не смея още някой давал ли е по-рано? И да се похваля имаме 3 зъбчета, но аз така и не разбрах кога точно е станало, всеки ден ги проверявам и просто откривам, че има вече:))))за което много се радвам:)

# 674
  • UK
Дебело градче, аз дадох на едната ми беба веднъж като беше на 7-8 месеца. Не и хареса определено.  Някъде след годинката, взеха да го обичат, а сега вече и си го търсят  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт