Аз съм от Люлинската агитка.Направо се разплаках-много ми е жал за бебоците.Другият месец сме пак на линия.
Незнам как ТВ отразяват тези събития,но смятам,че ако предварително се каже,ще знаят повече хора.Някои нямат нет,а искат да помогнат

), или както има в козметич1ния салон който посещава Мария - прецени. мисля на следващата акция да съм измислила някакъв текст, който да напечатам на бланки след като го съгласувам с Роси и Мария, от там и кутии да сложим кой където може и с плакати и да се събират парички, защото едно че пари за памперси ще ни трябват ВСЕКИ месец, твторо че освен в Перник памперси имат нужда и в Софийския дом и момичетата -сираци с бебета и въоще става голяма нуждата - така че колкото повече парички - толкова повече сухи дупета. но за сега приеритет на Движението е пернишкия дом - (така чакам другата седмица за да гушна пак ангелите
) - и парите събирани на акциите ще са главно за него, ако останат отгоре - ще разпределяме. това за сега
Тия дни ще пусна пак малко парички. Сори, че не можах да дойда, но мойта такъв екшън ми спретна уикенда, че не ми се говори
), от прозорците вее, хлапетата стават от сън, боси, с по една тениска и завити с по едно чаршафче
По-големките почват да ни гушкат и да ни питат ще ги вземем ли, малките гледат с влажни очи и протягат ръчички
аз преглъщам ли преглъщам да не ревна, девойката до мене и тя, и сме се втрещенили незнаем какво да кажем, а децата ни се усмихват и ни целуват и ни се радват
Разтичаха се момченцата да внасят кашоните с храна, гуменки, ранички, тетрадки... а директорката ще ни показва `най-малките` .. е честно ти казвам щях да се гътна от ужас, краката ми се подкосиха и се разтрепеих направо.. едни сладки куклички, белички, бледички.. напук на целия цигнански Лом, 90% от тях бели и хубави българчета... по боси крачета и пижамки, лежат като вкочанени от студ и не мърдат, само подават ръчички под чаршафчетата и като минем покрай тях ни пипат
все едно сме някакви ангели, случайно попаднали в ада 

това не ми дава мира..едва ли ще ми даде - как искам да са щастливи и обичани, как само го искам....................