Отговори
# 165
Вики само като чета какво си писала за бебетата и ми стана много мъчно. Cry
Аз съм от Люлинската агитка.Направо се разплаках-много ми е жал за бебоците.Другият месец сме пак на линия.
Незнам как ТВ отразяват тези събития,но смятам,че ако предварително се каже,ще знаят повече хора.Някои нямат нет,а искат да помогнат Hug

# 166
Вики разбирам те мила как се чувстваш... Чета те вече няколко пъти, не мога да спра да плача.. не знам дали ще имам сили да дойда някога с вас...
Браво за акцията и за закупените пампереси!  bouquet

# 167
Момичета аз още чакам да ми дадете зелено за кутиите и инфо какво да гласи надписа!

# 168
Момичета аз още чакам да ми дадете зелено за кутиите и инфо какво да гласи надписа!
Меринка, Роси каза че това е нож с две остриета защото принципно акцията си е наша, тоест между нас форума. но ако мислиш че например както Дуци сложи на колегите си кутия(някой идиот беше сложил в кутията бъркалка от кафе - явно само това е решил да спести #2gunfire #2gunfire), или както има в козметич1ния салон който посещава Мария - прецени. мисля на следващата акция да съм измислила някакъв текст, който да напечатам на бланки след като го съгласувам с Роси и Мария, от там и кутии да сложим кой където може и с плакати и да се събират парички, защото едно че пари за памперси ще ни трябват ВСЕКИ месец, твторо че освен в Перник памперси имат нужда и в Софийския дом и момичетата -сираци с бебета и въоще става голяма нуждата - така че колкото повече парички - толкова повече сухи дупета. но за сега приеритет на Движението е пернишкия дом - (така чакам другата седмица за да гушна пак ангелите Heart Eyes Heart Eyes Sad) - и парите събирани на акциите ще са главно за него, ако останат отгоре - ще разпределяме. това за сега  bouquet  bouquet  bouquet

# 169
Крис поздравления мила за успешната акция  bouquet Тия дни ще пусна пак малко парички. Сори, че не можах да дойда, но мойта такъв екшън ми спретна уикенда, че не ми се говори  Rolling Eyes

Колкото до домовете, аз бях писала в декемврийската темичка за моя първи сблъсък с бебетата и още не мога да се отърся от спомена..  Ще се цитирам с част от това, което бях писала в отговор на призива на Миленка да се събират пари за заплати на специалисти за един софийски дом..  Предварително се извинявам, че го пиша в тази темичка и ако трябва после ще го изтрия, но искам да знаеш че те разбирам прекрасно как се чувстваш и стискам палци като се върнеш още няколко пъти при малките ангелчета да ти поразмине и да не се шашкаш толкова, ако това въобще е възможно..  Ето го и мойто писание:

mkp  като работех с депутатина преди да забременея се занимавах и с организиране на дарения за разни домове. При последното дарение се оказа, че няма кой да отиде да предаде нещата и моя милост (след като заедно с колеги бяхме пазарували по списъците около седмица) гордо се понася към Ломско, заедно с едно момиче от фирмата-дарител, да раздадем нещата, за да не се отлага.. пък и колко ще е вълнуващо да разадваме дечицата и т.н такаааа
Стигаме в дома и първото, което виждам м.ноември е, че прозорците са счупени, а децата търчат по пижамки и блузки наоколо  Shocked Влизаме вътре - стууууууууууд, няма парно (освен в стаята на лелките разбира се  #Cussing out ), от прозорците вее, хлапетата стават от сън, боси, с по една тениска и завити с по едно чаршафче  #2gunfire  По-големките почват да ни гушкат и да ни питат ще ги вземем ли, малките гледат с влажни очи и протягат ръчички  Cry аз преглъщам ли преглъщам да не ревна, девойката до мене и тя, и сме се втрещенили незнаем какво да кажем, а децата ни се усмихват и ни целуват и ни се радват  Cry Cry Cry Разтичаха се момченцата да внасят кашоните с храна, гуменки, ранички, тетрадки...  а директорката ще ни показва `най-малките` .. е  честно ти казвам щях да се гътна от ужас, краката ми се подкосиха и се разтрепеих направо.. едни сладки куклички, белички, бледички.. напук на целия цигнански Лом, 90% от тях бели и хубави българчета... по боси крачета и пижамки, лежат като вкочанени от студ и не мърдат, само подават ръчички под чаршафчетата и като минем покрай тях ни пипат  Cry  все едно сме някакви ангели, случайно попаднали в ада  Rolling Eyes
едва дочакахме да си тръгнем и двете бяхме като след погребение, ревахме си тихичко по целия път на връщане, аз си ревах и на следващия ден, ревах и на по-следващия и така се бях стресирала и депресирала, че ми дръжа месеци..
това е от мен и ми стига за цял живот.. може да е егоистично от моя страна, но  няма да понеса втора такава гледка в живота.. и сега като мерна по телевизията дечица от някой дом и реввам преди да съм погледнала какво дават

Възхищавам ви се момичета за силите и здравите нерви и за това, че успявате да се връщате, да гушкате децата и да им давате усещане за майчина ласка и грижа, която толкова им липсва..
Искрено ви се възхищавам за всичко, което правите Hug

сори че стана толкова дълго  Cry

# 170
магси след като тези деца издържат - и ние ще издържим да ги гледаме - знам че е трудно човек да се върне там втори път - при мен най големия проблем ще е факта че се привързвам страшно много - а нямам физическата възможност да съм постоянно при тях - това ме убива - но няма да спра да съм при тях - във всеки един възможен момент  - просто сърцето ми остана при тях.
сега друго - Роси чрез Мери се свързаха с мен от Райфайзен банк - събрали са пари за памперси - неразбрах от кой знаят за кацията но не е важно, важно е че ще помогнат - казаха че парите са доста
и понеже аз си мислех че брат ми ми е говорел да ходим с пикапа този Петък за пампи, а той ми е говорел за другия - 21 -ви - въпроса е ще стигнат ли до тогаа пампите в Перник, защото в Райфайзен ще са готови и те с парите другия Петък и да караме всичко накуп. аз днес ще видя и с обещания ми бус какво стана - ако мога да го ангажирам за някой от следващите дни - ще ида за пампи още в края на седмицата - ако не - другия Петък. но ще пиша по-кусно дали съм направила нещо с буса - ако ли не - ще си ходя с моята кола - и някой от вас ако иска -с кола - пак 3000 ще натоварим поне.това е за сега Hug

# 171
  • sofia
вики,това момиче е кръстница на Дидо от пернишкият дом и винаги е в течение  WinkТя организира колегите си в банката и действат директно Simple Smile
ето ти тел. в Перник 076 604932,Веселинова.
Питай я дали е фатално до другият петък да изкарат със сегашните памперси Praynig

# 172
Веселинова спомена предният път ,че нещо им е затрупан склада-така че задължително трябва да се консултираме с нея преди да й изсипем огромното количество Praynig
в мен има още 20 лв и 25 евро Hug
Вики,радвам се много ,че дойде с нас онзи ден-и на мен ми се къса сърцето всеки път като ги видя дечицата-въпреки ,че все още не съм мама Embarassed-сигурно за вас е още по-болезнено-но аз се опитвам да се усмихвам когато ходя там,защото вярвам ,че макар и само на месеци бебчетата усещат емоциите когато ги прегърнеш до себе си -опитвам се да им се усмихвам .......а вечер си поплаквам Cry

# 173
Веселинова спомена предният път ,че нещо им е затрупан склада-така че задължително трябва да се консултираме с нея преди да й изсипем огромното количество Praynig
в мен има още 20 лв и 25 евро Hug
Вики,радвам се много ,че дойде с нас онзи ден-и на мен ми се къса сърцето всеки път като ги видя дечицата-въпреки ,че все още не съм мама Embarassed-сигурно за вас е още по-болезнено-но аз се опитвам да се усмихвам когато ходя там,защото вярвам ,че макар и само на месеци бебчетата усещат емоциите когато ги прегърнеш до себе си -опитвам се да им се усмихвам .......а вечер си поплаквам Cry
ама мен това ме довърши онзи ден - че ме гледаха, че ми подаваха ръчички - че съвсем малки осъзнаваха че сме при тях от обич и я приемаха - това ме закопа, направо ме довърши тяхната реакция - на съвсем малки бебета. толкова обич има в тях - на кого да я дадът кажете ми Cry Cry Cryтова не ми дава мира..едва ли ще ми даде - как искам да са щастливи и обичани, как само го искам....................
Роси знам че покрай базара ти е натоварено но пусна ли списъка на мамма от акцията и ще го има ли някъде във форума(питат ме няколко пъти на лична) Confused Embarassed

# 174
вики,пусни списъка в отчетната тема бе душа-нали е за тва Hug Blush  bouquet

# 175
  • sofia
Вики,ще го пусна,имам още сто неща, и ако успея да оживея тия дни и да поспя може и да го пусна.Така им кажи Crazy
не съм забравила,просто има и други работи.
Съжалявам,нервно ми е и не знам кое по-напред Sad

# 176
Вики,ще го пусна,имам още сто неща, и ако успея да оживея тия дни и да поспя може и да го пусна.Така им кажи Crazy
не съм забравила,просто има и други работи.
Съжалявам,нервно ми е и не знам кое по-напред Sad
Роси споко бе , ще изпушиш накрая - след базара и това ще свършим. не го мисли - аз пък що ли те попитах ся и тва да мислиш - мисли за базра в момента е по - важен, дай да продадем всичко за да сме доволни - пък хората които са ни помогнали с пари за памперси знаят че на нас може да се разчита - всяка стотинка събрана ще е точно за пмаперси Hug Hug

# 177
  • sofia
работата е там,че всичко е важно Wink

пуснах го,надявам се мамма да го прикачи тия дни Praynig

а за бебетата-Вики,те просто са малки сладки същества,свикнали да има много хора около тях, а всъщност нямат най-важното Sad
Такива са-непорочни ,малки и безпомощни
 Heart Eyes

# 178
Такива са-непорочни ,малки и безпомощни
 Heart Eyes

Ей за тва ми се реве постоянно като си мисля за тях.  Cry
Но и за тва фърча да ги прегръщам и обичам. Ей, майчета, раздавайте любов навсякъде!  Heart Eyes
Сори за отклонението, не се въздържах.

# 179
  • София
Такива са-непорочни ,малки и безпомощни Heart Eyes
Ей, майчета, раздавайте любов навсякъде!  Heart Eyes
Стремим се, много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт