„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 129
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Ииии Наде, защо намеси парите в любовта.
Исках съня ми да си остане Чист Laughing

Той пак е чист , сънят де те парите са негови  smile3521 newsm10 . А останалити размери ти ще кажеш как са  smile3534

# 316

Филмите Съла и Езел са счупили всички рекорди и рейтинги по гледаемост в Чили. Джансу Дере е наречена Кралицата на турското кино.

# 317
Пари в съня ми нямаше. Всичко беше Пито - Платено. Joy
Размера не го помня, ама бях Омагьосана! smile3521
Нощта бях заета, а пред деня спах Embarassed

# 318
CANSU DERE'NİN ÜNÜ ŞİLİ'DE TAVAN YAPTI
13 Mayıs 2015 Çarşamba 07:09:37

http://televizyongazetesi.com/cansu-derenin-unu-silide-tavan-yap … 3809#.VVMYu_DNbIV

newsm10 smile3501

Цвети Hug...сори Praynig...направо публикувах без да погледна назад Banghead Joy Joy Joy

# 319
# 320
Наде (neidjal), адмирации и от мен за поста, както и за всички предишни. Толкова хубаво описваш емоции и впечатления. Споделям и съпреживявам всяка твоя дума!

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 13:53 от Дданни

# 321

Усещам се , че чакам всеки ден впечатленията и усещанията на Надя

за всеки епизод от Датата. Голямо благодаря и за днешния коментар!

Наде , за теб

Скрит текст:
Ммммм, Heart Eyes тенкс, тенкс, тенкс Диди,  love001 отнасям го с цаките като куцо пиле домат. smile3502
Браво  smile3501 за сериала и Джансу, заслужават този успех.

# 322
Добър ден и от мен!

Наде разкошни са ти романите и с голямо удоволствие ги чета, тъй като съм назад с епизодите, че тези с нета вече немам нерви от тях няколко дни съм като зомбирана че не мога да се гледам Боран и Али а прък на работа гледам да ви изчета тук

ииии много се забавлявам с вас  Laughing Laughing Laughing Joy Joy

Сезонче мила то твойте знойни сънища  luvbedчок романтик и на теб ти се отразява сгряващо времето  smile3534 newsm08не само на Силистра че тя вече определено е прегряла щом започна и да се разсъблича smile3532 smile3521

Ами с такъв мъж как да не се съблече човек, даже няма и да се облека не да стигна до събличане  Joy Joy Joy Joy Joy

# 323
Добър ден и от мен!

Наде разкошни са ти романите и с голямо удоволствие ги чета, тъй като съм назад с епизодите, че тези с нета вече немам нерви от тях няколко дни съм като зомбирана че не мога да се гледам Боран и Али а прък на работа гледам да ви изчета тук

ииии много се забавлявам с вас  Laughing Laughing Laughing Joy Joy

Сезонче мила то твойте знойни сънища  luvbedчок романтик и на теб ти се отразява сгряващо времето  smile3534 newsm08не само на Силистра че тя вече определено е прегряла щом започна и да се разсъблича smile3532 smile3521

Ами с такъв мъж как да не се съблече човек, даже няма и да се облека не да стигна до събличане  Joy Joy Joy Joy Joy

smile3508 smile3501 Прави си Силистра аз все гола и готова  smile3534 newsm03 newsm68 ще стоя  smile3514

# 324

Филмите Съла и Езел са счупили всички рекорди и рейтинги по гледаемост в Чили. Джансу Дере е наречена Кралицата на турското кино.

Хубаво, Джансу е кралицата , а краля кой е а, КРАЛЯ КОЙ Е, мен това ме интересува. Ако не е Нашия Мъж значи чилийките нищо не разбират от мъже  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 325
Силистра, виждам те все гола да търчиш из къщата. Или тук таме с наметната бяла негова ризка, за да посвършиш някои домашни задължения.
Я чинийки да измиеш от нощното гуляене, я пералня да пуснеш със изхабените чаршафи Joy, я  и да простреш, та и комшията да те види Laughing. И след свършената работа пак цоп в кревата

# 326
Наде, виждам те и ти искаш все гола да си. Ми за какво да се обличате, излишни движения да правите само да хабите калории. То по друг начин ще ги изхабите - така най добре се извайва тяло Joy

# 327
Цитат на: DimiMeVi link=topic=845121.msg30803631#msg30803631 date=1431503751

Този профил на Шебнем в Инстаграм е активен и там качва много снимки: [url

Много хубави снимки прави сестра му, щом това е нейният профил. Пише, че тя ги е снимала лично.

# 328
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ауууу,какви сънища само ви спохождат  Flutter

малко олд фотки  Grinning

# 329
Силистра, виждам те все гола да търчиш из къщата. Или тук таме с наметната бяла негова ризка, за да посвършиш някои домашни задължения.
Я чинийки да измиеш от нощното гуляене, я пералня да пуснеш със изхабените чаршафи Joy, я  и да простреш, та и комшията да те види Laughing. И след свършената работа пак цоп в кревата

Сезонче , стига толкова, хващай го вече, времето си минава newsm12 smile3521

Виж колко хубави бебенца прави, белички, кротички   stork-boy smile3504

Общи условия

Активация на акаунт