„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 998
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
ООО не , не вярвам на това. Този маслинков мъж да прави светли бебенца. newsm78
Имам опит с един такъв, тъмничък със зелени очи и се получи същото бебе, но с кафеви очи...пък аз светла, светла... Laughing

# 331
ООО не , не вярвам на това. Този маслинков мъж да прави светли бебенца.
Имам опит с един такъв, тъмничък със зелени очи и се получи същото бебе, но с кафеви очи...пък аз светла, светла... Laughing

Ами Сезонче Hug ще опитвате докато се получи светло бебе,и без това бройката трябва да е 5-6  така че все едно от тях ще е светло  Laughing

# 332
Добро утро
Цвети много хубаво капучино си ни поднесла Hug

Аз снощи и тази сутрин сънувах едни Знойни сънища - пленника ме гонеше, бедуина ме хвана.
Бяхме легнали на шезлонг под палма , пихме коктейл, но май беше алкохолен, защото ме опияни. Тъкмо станах и реших да влизам в мраморното море и главата ми се завъртя, краката подкосиха и замалко да се озова на твърдата земя.
Бях в ръцете на бедуина!!! Беше ме хванал и ме сложи отново да легна. Аз му казах - Целуни ме за последно. А той се поочуди кога е бил първият път.
Никой от нас двамата не помнеше този първи път. Но сърцата ни изгаряха, телата помнеха.......
За да няма съмнение кой е бил бедуина, ще го опиша:
Мъж на осъзнаваща възраст.
Много добре познаващ тялото си и умеещ всички похвати с  него.
Мъжа беше доста висок, винаги с онази бяла кърпа на главата си. Палавия му бретон винаги беше на челото и ти се   иска нежно да го отместиш.
Мъжа говореше доста добре и с нежни думи.
А как целуваше само....Ах  
Да точно той беше - Мъжа и от вашите сънища и от вашето съзнание....
Сезонче, прекрасен сън......но кой ли е този екзотичен бедуин newsm78 Joy дай жокер колко дневна брада имаше това пленително създание  hahaha

# 333

Те само очите му са маслинки, другото му е беличко  #Crazy #Crazy Embarassed Embarassed

# 334
ООО не , не вярвам на това. Този маслинков мъж да прави светли бебенца.

Ами Сезонче Hug ще опитвате докато се получи светло бебе,и без това бройката трябва да е 5-6  така че все едно от тях ще е светло  Laughing

Сезонче, ето ти решението на въпроса. От толкова деца все едно ще е светло като теб  newsm78 newsm78 newsm78  bouquet

# 335
Ейй всички акъл давате, а аз като най жертвоготовна трябва да се хвърлям в обятията му.

Цвети,  ето това беше пленителното създание. Ти познай брадата му на колко часа е Wink

# 336

Те само очите му са маслинки, другото му е беличко  #Crazy #Crazy Embarassed Embarassed

Тъй като го гледам, кожата му е като на моят мъж. Laughing
Гледай ти какво нещо е съдбата. Среща те с почти едни и същи мъже Joy
Понякога като казват - "Тя съдбата си знае работата"... Прави са били старите хора Grinning

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 15:06 от This_season

# 337
Сезонче, точно тази ми е една от най-любимите #Crazy и все пак нали сме творчески тандем, ще се жертваш с бедуина, какво да се прави Joy Joy Joy  Пък бебоците той ги прави по двечки, все някое ще е русичко Joy

# 338
Наде, виждам те и ти искаш все гола да си. Ми за какво да се обличате, излишни движения да правите само да хабите калории. То по друг начин ще ги изхабите - така най добре се извайва тяло Joy

Цвети и аз най - вече във тоя спорт със с...с вярвам че много калории изгаря  luvbed А и си мисля  newsm78 newsm78 че МАА ще е добър треньор като ме почне с няколко серии за загряване ...... newsm68 newsm44 Heart Eyes и от конци за опъване на лицето няма да имам нужда  smile3534

# 339
Ейй всички акъл давате, а аз като най жертвоготовна трябва да се хвърлям в обятията му.

Цвети,  ето това беше пленителното създание. Ти познай брадата му на колко часа е Wink

Сезонче, аз не разбрах ти какво не му хареса. Гледай какъв е беличък , младичък, слабичък, кое му е тъмното. Ами ако прилича на чичо Зинар  Shocked Shocked Shocked tooth tooth

# 340

Еее Сезонче ако не искаш толкова да се жертваш аз ще се жертвам вместо теб  Hug Hug, за какво са приятелите хвърлям се веднага  Embarassed

# 341
Като сте се заговорили за бебета да Ви питам нещо за Аданалъ, че изведнъж се сетих след като Ви изчетох.
Идил му беше скроила номер с едно бебе заради диска, после пък някаква друга с дете, оказа се, че и то не беше негово или греша!? newsm78
След това когато беше с Мая се появи някаква с друго дете и го представи за негово. Shocked
В крайна сметка той баща ли му е, или не, че голяма каша  #Crazy стана с тези дечковци?! ooooh!

# 342
Скрит текст:
Бурхан от Съла и в Аданалъ ли играе?!

Eто така трябва да изглежда сега, не другояче
Съгласна съм, или както е в сегашните серии по БТВ.
Според мен е лесно постижимо когато човек като него е природно симпатичен, стига само да се въведе в угледен вид и да не се занемарява.
Не знам дали е участвал Сезонче, защото не го гледам от-до.
Набързо нещичко за 70 епизод.
Скрит текст:
Отново много силна серия, но не знам защо ми се стори по-къса от досегашните, newsm78 може би защото очаквах, че, ще се появи Берзан Rolling Eyes но ни го оставиха за довечера.
Започвам с Бедар и Джелил защото за мен те бяха черешката на тортата в снощната серия.
Голяма обич и привързаност струи от тях, много мил жест от страна Джелил да направи празнична вечеря по случай 30 годишнина от сватбата им, Heart Eyes а момента, в който и подари обеците, които без малко да продаде, и които са и били подарък на сватбения ден ме просълзи. smile3518
Не след дълго пък започнах да се усмихвам с тях, Simple Smile подпийнаха, Joy развеселиха се Joy и си отпуснаха скованите душици. Cry Много мила двойка са ми те, Heart Eyes мноооооого.
Като баща обаче не го бива, bash раздава шамари наляво-надясно и въдворява ред чрез насилие, а Дилян е във възраст, в която е стъпила на тънък лед и трябва да и се помогне да премине през него без да потъне, а не да играят шамарите както в случая.
Голям сладур е Оуз, взе да ревнува Дилянчето от приятелят му Йит, така е, когато загубим нещо или някого/я започваме да го/я ценим и да усещаме какво всъщност е било нещото/някой/я за нас.
Голям удар беше за Съла разбирайки истината за продадената къща в Мардин Confused както и за болестта на майка си. Rolling Eyes Отново прибърза с думите но е права да се съмнява в баща си предвид това, че дори нея навремето е пожертвал отлъчвайки я от с-вото им за да се лекува Азад(така и не ми стана ясно от какво е бил болен като малък).
Добре, че отново проговори разумът и уравновесеността на Боран и й обясни, и я приюти в топлите си прегръдки като малко дете за да я успокои.
Такава обич струи от погледа му, с такава нежност я гледа и докосва като свещена вещ, че Съла се разтапя като захарче Heart Eyes в ръцете му.
Откакто Боран излезна от кома е още по-сдържан отпреди но забелязвам, че тази му сдържаност е към всички, не конкретно към някого. Напълно разбираемо е предвид кошмара през който премина и още по-големият кошмар който се задава по отношение изпълнението на присъдата на Съла. Confused Сърцето му е свито, душата му кърви но очите му са все така топли и изпълнени с обич, в определени моменти когато стане на въпрос за нейната сигурност от тях изхвърчат искри.
Делата му говорят вместо него и не е нужно повече на този етап. С течение на времето отново, ще се успокои нооооо първо, ще премине през тежката битка наречена Берзан. Е там вече, ще е истинският му кошмар, който, ще го преследва почти до края. Ако досега е водил отделни битки със слаби и предсказуеми противници то тепърва му предстои най-тежката, голяма психоатака, ще му нанесе Берзан #Cussing out в пъти по-опасна от явната директна война. Когато искаме да сринем човек ние се насочваме към него атакувайки мислите му, това, ще го сполети и Боран, и за първи път, ще го видим безсилен, и объркан не знаещ кой път да поеме, защото този път противникът му, ще е много силен по простата причина, че, ще го работи отвътре човъркайки с длето психиката му, а такава война е в пъти по-опасна от явната.
Големи вреди, ще му нанесе, Cry ще пострада бракът му със Съла Confused нооооо когато обичта  Kissing Heart и любовта Two Hearts са истински, и силни те преминават през житейски бури, и оцеляват невредими.
Дилявер започва лека полека да ми става що годе приятен ноооооо така е, любовта върши чудеса, Two Hearts а и с такъв Ага срещу себе си кой не би се отказал от поста си. Joy
Много мъжка постъпка от страна на Боран, мнооооого. Peace
Нищо не каза когато чу разговорът им по телефона, само сви ядосано юмрюк но не се издаде.
Зейнеп и Съла вече водят открита война, ако досега само се усещаше напрежение помежду им, то вече започва да ескалирва и скоро, ще достигне своя връх.
Ех Зейнеп, Зейнееееееп, #2gunfire само за да заблуди самата себе си и да отклони вниманието на нашият нищо, и неподозиращ Ага изкара Юмер параноик. ooooh! #Crazy
Със сигурност на човечеца нищо му няма, просто си познава стоката и ако някой има нужда от помощ то това не е той а Зейнеп. Дори вече колегите й забелязват поведението й, само наш Боран не, но поздравления за това, че отиде при нея и я помоли да не го намесват в личните си проблеми с Юмер.
За какво да го виня като той дори не знае каква е причината за да си мисли Юмер(чак след посещението му се замисли и реагира адекватно), че имат нещо помежду им и й го каза в очите, и как иначе като не приема Зейнеп като сексуален обект?!
Вярвам му, че не подозира за цирка, който се разиграва около него по отношение на Зейнеп, защото вниманието му е съсредоточено в посока безопасността на Съла, а не към мераците на докторката.
Тя нали е цъфнала и завързала по отношение на желанието си към Боран, че тръгна да дава съвети на пациентката си ноооо в думите й долових решителност да продължи да се бори за Борановото сърце, doh направо изгубена кауза но щом е решила да продължи да се унижава нека, той сам ще я постави на място в най-скоро време. Peace
Едно от пагубните неща за нас хората е, че не се усещаме кога да спрем и ни се налага да търпим различни негативи именно поради тази причина, това я очаква и Зейнеп, защото както каза мама Бедар на Съла, Боран обича само нея, Crazy Blush и няма очи за друга, Peace и е точно така. smile3521
Какво да кажа за сцената в банята, ами беше върхова откъм чувства и емоции?! txtloves luvbed

Не знам защо но гледайки ги се сетих за думите на Нарин когато разказваше на Съла за любовта между Боран и Гезда, и как не и е давал да докосва, и гребен дори, защото сутрин, и вечер лично той е решел косите й.
С малко думи Съла му каза много, Heart Eyes а той дори и без слова изрече всичко, което му е на душа. Heart Eyes

Вярвам в любовта му към нея, виждам я в очите му, усещам я в докосванията му, в такива моменти на пълно отдаване на душите и телата, когато се сливат в едно и реалността изчезва, не са нужни лигави думи, и усмивки от старите ленти за да си кажат, и докажат колко се обичат. Peace
Много ми въздейства тази сцена Two Hearts изпълнена със страстен еротичен заряд,  loveuuu не ми е нужно повече гледайки ги.
Спирам до тук, финалната сцена, ще я оставя като начало на следващата серия и продължението, което, ще последва.
smile3501 поздравления, Наде. Много точно казано, по прекрасен начин, няма какво да се добави. Адмирации ат мен! А колкото до целувките - на фона на такива сцени-чувствени и изпълнени с любовен заряд, изобщо не ми липсват. Затова и тези сцени са толкова силни. Адмирации и за сценаристките. Иначе би станало евтино и пошло.
Наде,прекрасно описание на епизода.Толкова интересно описваш,че дори да не сме гледали,можем да си я представим!  bouquet

# 343
Много жертвоготовен народ се навъди, ама там в оазиса,ако няма самобръсначки и му израсте брадата не ви виждам Joy Joy hahaha Да не ми ревете после Cry

# 344
Наде, Али накара своя колежка да се представи за негова жена с неговото дете. Искаше Мая да го намрази и разлюби. Не е негово. Korkma! (Не се бой!)

Общи условия

Активация на акаунт