„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 980
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Лека... И  очаквайте още една изненада от Мехмет Акиф и ..... Peace

Тези снимки са от различни еп, има няколко разлики жокер цвят на чаршафите, светната/ изгасена лампа, рсзлична обстановка в стаята, агата е все така the best man... Oх става ми горещо като гледам такъв разголен, отивам да видя
Моя ага дали ще ме разгорещи така или ще ми пусне климатика.... Mr. Green

# 421
Дианче леля какво трябва да видим, защото аз нищо не виждам?!
Ааааааа появи се мама Бедар, Laughing много е чаровна.
Лека Славенке и утре да се появиш с добри новини за малкия.

# 422

Shocked Shocked Shocked Много бързо сЪ опасва тва момче,бре ooooh! #Crazy...да не си прискрипе някои части  Crossing Arms...и тогава Сезони  шЪ има да чака... tooth tooth tooth

При мен нито снимките се виждат ,нито емотиконите ми излизат Naughty...какво става...с мамата ... newsm78 newsm78 newsm78

# 423
Лека... И  очаквайте още една изненада от Мехмет Акиф и ..... Peace

Тези снимки са от различни еп, има няколко разлики жокер цвят на чаршафите, светната/ изгасена лампа, рсзлична обстановка в стаята, агата е все така the best man... Oх става ми горещо като гледам такъв разголен, отивам да видя
Моя ага дали ще ме разгорещи така или ще ми пусне климатика.... Mr. Green

Лека Славенче и да оздравява малкия бомбон Simple Smile

Моят ага се е разлял пред телевизора и подскача заедно с топката на футболното игрище  newsm78 newsm78 абе направо Роналдо виждам на дивана у нас  smile3514
Всеки си има интереси кой футбол кой МАА  smile3534

# 424
# 425
# 426
# 427
Това от хърватски форум
Съобщения в печата от Националния институт по обществено здраве на Балканския полуостров

честотата на пандемията, обхванала хората (особено жените), известни като Boranomanija (лат. Mehmetitis Акиф-Alakurtitis) се разраства на Балканския полуостров. Тази форма на вторичен имунен дефицит е причинен от появата на вирусни явления от Турция. Рискът от зараза е глобален. Най-често се появяват нарушения в сърдечно-съдовата система. Главната особеност е халюциниране, което означава, че заразения човек може да има нереалистични видения (напр. присъствие на Боран в живота на индивида). Имайте предвид, че Boranomanija термоустойчива, което означава, че не губи пристрастяващите си свойства при температурни промени. Лек за тази сравнително млада и загадъчна болест все още не съществува, дори и в експерименталната медицина. Както  ситуацията показва, лекарството не се препоръчва,  защото тогава могат да се появят противопоказания като гняв при жените и трябва да се подложат на на лечение. Въпреки това има средство за облекчаване на симптомите на това загадъчно заболяване. Дневната доза не е определена, така че е препоръчително да се предозира. За да използвате и предпазни мерки, ако случайно не се консултирате с Вашия лекар и фармацевт, рецептата може да се намери в най-малко един от дневните вестници, списания, жълтата преса, интернет портали,  или други подобни,в които се споменава името или характера на Мехмет Акиф Alakurta, в естествена или неестествена форма:

# 428
Здравейте момичета,

не мога през деня да ви чета, нямам време, затова по късни доби се появявам,
поздравявам ви за всички снимки и информация, Neidjal, продължавай с анализите-много са интересни,

Сега като гледах разни клипове,  натъкнах се на клипове с награждаване на Джансу и Кенан за Езел. Нещо като турски Оскари. Публиката ги аплодира горещо от което си мисля че този сериал е имал много по голям успех от Съла

х

Ех, колко хубаво би било да видим и МАА и Джансу да получават заедно такава награда...

# 429
  • Разград
Файл : Boran.And.Cila.2006.S02E71.WEBRipXviD.BGAUDIO-DBG.flv
Линк за сваляне:        

http://dox.bg/files/dw?a=d1fa7f97d4

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 11:07 от vania_e

# 430
Здравейте момичета,

не мога през деня да ви чета, нямам време, затова по късни доби се появявам,
поздравявам ви за всички снимки и информация, Neidjal, продължавай с анализите-много са интересни,

Сега като гледах разни клипове,  натъкнах се на клипове с награждаване на Джансу и Кенан за Езел. Нещо като турски Оскари. Публиката ги аплодира горещо от което си мисля че този сериал е имал много по голям успех от Съла

х

Ех, колко хубаво би било да видим и МАА и Джансу да получават заедно такава награда...

Този сериал има над 10 награди- за най-добър актьор, за най-добра актриса, за сценарии, режисура, поддържаща роля, музика, най- впечатляващата целувка.
Съла има долколкото знам само една номинация - на Джансу за най-добра артистка, но не е спечелила

# 431
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=d1fa7f97d4
Ухааааааа... Hug   love001

# 432
Момичета , сега поне си знаем името на болестта Joy Joy
Лека нощ!

image ru

# 433

Ваня, благодаря за продължението. На снимката съвсем не разпознах обстановката.

Ама всички сте детективи големи, ставате за профайлъри на ФБР. Толкова нюх към  детайлите, а как само работите с веществения снимков материал, нямам думи!

Снимката с розовите чаршафи е от еп.57/35 минута
А светкавичното обличане е след изнасилването еп.8/11 минута

# 434
Мераба по късни доби!

Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=d1fa7f97d4
Ухааааааа... Hug   love001

vania_e     bouquet  благодаря .

Цвети  Hug лека .

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт