Женени от пръв поглед - 7

• 55 260
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Ай де бе... За 20 бона и аз ще епилирам Къдра лазерно, че бих се и омъжила пак... за един месец де... ай ся...

# 241
Много наивен човек може да вярва ,че няма хонорар.
Ама няма. Те печелят човек до себе си. Евентуално.

# 242
  • SF
Хайде да изпишем още 10 страници до утре за това има или няма хонорар! Ама ей така да се амбицираме и да пишем само това.
Аз казвам, че няма. Кой ще напише след мен, че има? Така, без доказателства. Просто да напише, че има и че никой не може да го убеди в обратното.😀

# 243

Балерина, беше ми приятно, благодаря.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 14:54 от Билян@

# 244
Нищо не пречи да имат някакъв хонорар... Все пак това са 6 човека, на които продуцентите разчитат да им направят цялото предаване!  Нищо не пречи на Витомир да им раздаде по едни 2-3-5000 лева ей така за допълнителен стимул да се вържат на хорото... Муха го ухапала Витомир за такава сумичка! Сигурно само от един рекламен блок правят осморно повече...
А може и да пише в договорите им, че получават еди каква си сума с условието тя да бъде похарчена в полза на участниците по преценка на продукцията (например за глезотийки, екскурзии, хапване, пийване, мебелче някое и т.н.) и не пречи тя да бъде описана като сума която участниците ще получат под такава форма...

# 245

THE END!

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 13:56 от Билян@

# 246
  • Перник
К'во ви става бе жени? Я се стегнете малко! Какъв е този тон, какви са тези коментари, какви са тези поздрави.... Или пишете по темата или по-добре не пишете. Убидите на ЛС, модератори няма ли? Направихте цялата тема непоносима от заплахи и простотии!

# 247
К'во ви става бе жени? Я се стегнете малко! Какъв е този тон, какви са тези коментари, какви са тези поздрави.... Или пишете по темата или по-добре не пишете. Убидите на ЛС, модератори няма ли? Направихте цялата тема непоносима от заплахи и простотии!

newsm10

# 248
Миналата седмица видях Гергана по "Стамболийски". Доста грубовата в тяло. Аз я харесвах в предаването, но на живо е груба, някак слаба, но мощна.

# 249
След видеото /промо/ тази сутрин и въведението от Витомир С., как Гергана се е срещнала с другите момичета предварително и им е поднесла историята от своята гледна точка, ми се струва малко тъпо, как нападнаха Георги. Така ли се прави в ежедневието с хора, които не познаваме? А и Гергана" Много рано сложи край", ами ти сливи ли имаше в устата, за да кажеш, че не искаш  Whistling

# 250
  • Варна
Леле гледах реклмата за довечера ,Светлана направо го изяде Георги  ooooh!
Кога е финала тази вечер ли ?

# 251
След видеото /промо/ тази сутрин и въведението от Витомир С., как Гергана се е срещнала с другите момичета предварително и им е поднесла историята от своята гледна точка, ми се струва малко тъпо, как нападнаха Георги. Така ли се прави в ежедневието с хора, които не познаваме? А и Гергана" Много рано сложи край", ами ти сливи ли имаше в устата, за да кажеш, че не искаш  Whistling

+1

# 252
  • Берлин
Светлана как опъва тънки устнички...И тя ще да е скрита лимонка. НО!!! В отошението към Георги - подкрепям я, нека го "изяде"

# 253
  • София
Само как съжалявате Георги....Това е телевизията - да провокира, да задържа зрителския интерес....Георги по никакъв начин не може да ме впечатли или да ме накара да го съжалявам....Много добре знае, че не всичко е излъчвано и снимачния екип не е бил навсякъде с двойките.

Гледах предаването на Гледах днес и представянето на предаването тази вечер. Ще видим как ще се развият нещата.

Днес ли е финала или другия вторник?

# 254
  • София
Светлана как опъва тънки устнички...И тя ще да е скрита лимонка. НО!!! В отошението към Георги - подкрепям я, нека го "изяде"

newsm10 

Светлана  е сякаш по- въздържана в това да оказва чувства, емоции и да споделя своите мисли.

Общи условия

Активация на акаунт