Женени от пръв поглед - 7

• 54 696
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Тра-ла-ла
alabalistika, +1. И с това негово хихикане...сякаш се присмива на всичко и всички.

# 331
Много правилен коментар направи психоложката. Че Георги и Гергана силно се привличат, силно се и отблъскват. Сърказъм, заядливи забележки и пламък - тук има силни чувства. Според мен още не го усещат, но има.
И на мен Стефан днес направо ми се срина в очите. То пък бива простотия. От тези мъже, дето в началото са много сладки, но после започват да те чакат да им сложиш салатката и ракийката. Пък Светлето такова мило и готино момиче, не и отива този ръб. Въпреки, че визуално и на мен най ми харесва.

# 332
  • по пътя
Много ми падна в очите Стефан.За първи път видях, че Георги наистина е класа над другите, просто е от друг сой тоя човек. Но се видя много ясно, че никой от мъжете не посмя и дума да каже, най-вече от страх, да не му се скарат после вкъщи. GrinningКакви са тия мъже не знам, аз никога не съм се държала така, но бих искала ако изпадна в такова умопомрачение и тръгна да критикувам чужд живот и чужд мъж, да има кой да ме спре навреме преди да се изложа съвсем.

# 333
  • Тра-ла-ла
То е ясно, че продуцентите са събрали участниците, за да се обсъждат. Вариант Б - трябваше всички да мълчат къде тактично, къде неловко, да се подсмихват изкуствено, да ръсят суперлативи, да се фукат кой е по-по-май и епизодът да пропадне

# 334
Предаването пълен провал.. Гергана много хитро дръпна двете кокошки на своя страна, стоя само и се подсмихва, излезе едва ли не жертва.. сякаш Георги не и е дал шанс и я е отритнал. Аз лично ако бях там, не бих искала да слушам непоискани съвети, не бих и давала на човек, който не познавам.

Антония голям разкрач показа на катерушка или каквото беше там. Наско се бил целувал на 20 години, ама сефтето му преди това пред селската дискотека...  Joy големи индивиди са тези.

# 335
Но се видя много ясно, че никой от мъжете не посмя и дума да каже, най-вече от страх, да не му се скарат после вкъщи.
От Наско не очаквам задълбочени анализи, но забравяте искрения коментар на Стефан, че между Георги и Гергана се усеща неприятно напрежение. След като Стефан е съгласен със заключенията на жените, защо да се намесвав полза на Георги? Според мен излъчването там намясто се е усетило много ясно. Насето мълча, но погледа му към Георги показваше неприемане.

# 336
alabalistika, +1. И с това негово хихикане...сякаш се присмива на всичко и всички.
+1, кокментарът на alabalistika е много точен, Стефан се оказа доста тъповат. И май не се зарадва много на племенника на Светлана, поне аз така го усетих. И не го свали тоя анцуг, както и това хихикане - направо дразнещо. Хич не ми се струва добър събеседник, с доста ограничен речников запас.

# 337
..... сякаш Георги не и е дал шанс и я е отритнал
Кога и с какво "възвишеният" Георги даде шанс на връзката или предразположи Гергана?!

# 338
Сега се присетих и не мога просто да се стърпя да не споделя и потреса си от коментара на Стефан, че щял да се срамува да представи пред приятелите си жена си, ако била грозна, щяло да се наложи само под ключ затворена вкъщи да седи... WTF?!!! Що за човек трябва да си да изцепиш такава простотия...

# 339
Мъж на майтап в компанията САМО на други мъже.

# 340
Само на мен ли ми се стори след този епизод колко повърхностен, елементарен и простоват е Стефан?! Направо бях втрещена - първо от тъпотиите му, че си бил на фитнес, Светлето си се подготвяла сама за приятелките си, не го свали този анцуг от началото /не знам само на мен ли ми се набива повече от анцуга на на Наско в Барселона/, свръх кич къща тип селска дискотека /в неговите очи модернизъм/не я коментирам, да приемем, че всеки си прави с дома си каквото си реши... Но ми се струва егоист и със супер антипатично излъчване, въпреки че визуално най ми допада. Наско е къде, къде пи-сърцат, искрен и човечен, относно интелекта - Стефан ми изглежда с 20 думи речник на кръст..
Жалко за Георги и Гергана - симпатични са ми, дано поне приятели си останат.
Не само на теб , и на мен тоя Стефан ми страшно тъп и лигав.А на снимката от сватбата им , съвсем ме отращава. SickВсе едно я оглежда и преценява става ли за него или не.Абе противен ми е.

# 341
Защо да не се обсъждат, нали затова ги събраха Simple Smile на когото не му харесва цяла България, специалистите в предаването и другите участници да го коментират, да не влиза в предаването  Peace

...Но се видя много ясно, че никой от мъжете не посмя и дума да каже, най-вече от страх, да не му се скарат после вкъщи. Grinning...

Ами. Атанас си е свит, никога не би се включил. А Стефан беше зает да оглежда, смята и реди коя двойка е най-най  Crazy
Ще идват гости в собствения му дом, той отишъл на фитнес и оставил слугинята да шета цял ден  Sick
И Стефан и Георги са от готованковците, които чакат всеки ден да ги дундуркат мамите им, а те да сменят един шарнир веднъж в годината. Аз бих сключила сделка - колкото пъти ремонтнира колата, толкова и ще яде, честно е, нали  Mr. Green

# 342
Антония все мн компетентна, акъл на Георги дава, само дето сигурно преди Насето друг не е имала. Много грозно го нападнаха със Светла, без някой са им е искал мнението. Много ясно, че няма да е
с Гергана като не я харесва. Герито жертва се изкара.. Мн ми допадна мнението на психолога, особено за мълчанието на другите мъже в спора.

# 343
polombra, така ми се стори от видяното, че Гергана иска хората да го възприемат по този начин, че той не и е дал шанс. Аз лично нямам мнение дал ли е, не е ли дал. Всичко ми е фалш.

# 344
Стефчо беше ясно, че е тъп още от първите епизоди.
Герито наистина се изкара мн наранена.. Не вярвам!
Светла се облича ужасно, а на приятелките си "сготви" една салата.
От всички на общата среща най - сдържан, интелигентен и разбран ми се стори Георги.

Общи условия

Активация на акаунт