Женени от пръв поглед - 7

• 54 667
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Познати са ми мъжете от типа на Георги и според мен те нямат оправяне. Никой не отрича интелекта, излъчването, речника му, но защо с тези качества досега не си е намерил сам подходящата жена? Много просто - защото не смята никоя за подходяща за себе си. Той винаги знае какво има предвид Гергана със всяка своя дума, въпреки че тя и хабер си няма да е мислила нещо подобно. Но господина е проникнал напред в мислите й, демонизирал ги е  и вече припада как нищо няма да излезе от цялата тая работа. Той просто в мислите си не си даде шанс. Вместо да се радва на пътешествието и на хубавата си жена, той през цялото време анализираше и премисляше всяка нейна дума, поглед и жест. Е, естествено е при тая нагласа да намериш за какво да се захванеш и да си прецакаш шанса

# 436
  • по пътя
Според мен проблем при Георги са собствените му изисквания, реални и очаквани от другите.Той самият няколко пъти каза, че иска жена, която да е по-духовна, по-добра и мила, че го плаши агресията в поведението на жените.Но...реално казва, че търси красавица. Т.е от една страна истинската му потребност е от жена, която е повече красива вътрешно, но егото му иска да се показва с някаква показна красавица, дето умира да се снима полугола и да се показва през ден във фейсбук по почти без нищо.Трудна работа ще е тази духовна красота, при жена, която смята, че най-хубавото у нея е стегнатото д...

# 437
- Ама и между софиянците имало големи серсеми.
- Има. Големи серсеми. То повечето сме от селата, ама има. (Баш Майстора - На море, 1982)

# 438
Ами от представянето на Гергана до момента, мисля че точно това щеше да и хареса. Вниманието...
Убедена съм, че Стефчо щеше да и угажда по всякакъв начин и да има вниманието и изслушването, и да е оценена... щеше да ѝ е идеално с него.
Ако не я заключи вкъщи само да готви и чисти. Crazy

# 439
Гергана и Стефан изобщо не ми се вързват заедно.Пълен абсурд .

# 440
Тъй, де! Противоположностите се привличат, а сватовниците що се стараха толкова да ги напасват... излишно  Laughing Видимо успех няма. При двете С направо са насила и изкуствени нещата. От километри личи, че тръпка никаква няма. Като братче и сестриче се държат и гледат. Повече тръпка се улавя в караниците на двете Г, отколкото между двете С. Ама са решили насила да се съберат Стефан и Светлана.
Ще ми е интересно да видя какво се е случило 3-4 месеца след като са приключили снимките.

# 441
И аз съм "ЗА" Гергана и Стефан. Тя ще му мълчи, ще цупи устнички, той ще я глези и ще си я извежда по заведения..
Само дето няма да му готви и чисти сигурно, но ще се разберат някак.

Светлана повече би си подхождала с Георги, но не чак толкова много.. все си мисля, че на него му трябва друг тип жена, някак по - обиграна,узряла и сериозна.

Антония с никой друг не бих я сватосала, освен наивниче Наско, надали някой мъж ще изтърпи това чудо.

# 442
  • Пловдив
При ГиГ наистина има една борба за надмощие. И понеже нито единия нито другия се дава затова и не им  се получава .Има страст да , но никой от двамата не иска да я признае , защото това би означавало да бъде уязвим.

АиА при тях нещата са ясни .Това което ми е интересно при тях е след години да ги покажат как ще са. Защото определено ще имат проблеми , засега са заслепени от любов .
Много смешно ми стана Атанас като каза че се посъветвал с родата и те му казали да "атакува". Пълен примитивизъм.

При СиС  учудващо добре се разбират пред екрана , а са доста различни. Стефан си е чалга момче и като характер и като визия с тия огромни татуировки, тя е артистична натура.
Погледнете им  обзавеждането на апартаментите - ми те са като слънцето и луната.
Но пък лекотата  и лежерността с която гледат на живота , не се впрягат в излишни емоции и двамата имат приключенски дух,мисля че  това ги крепи заедно. Има някакво привличане , но страст няма.

# 443
Има някакво привличане , но страст няма.

И аз така виждам нещата, не очаквам много време да се задържат СиС.

# 444
Аз си мисля, че всеки от участниците във формата в момента си прави реклама (с изключение на А-тата, които май си правят антиреклама и ще си се търпят завинаги). Мисля, че и С-тата и Г-тата са наясно, че нищо няма да се получи, но всеки от тях използва предаването за реклама, за да може да се представи добре и да привлече вниманието на нещо по-перспективно след завършването на формата. Наясно са, че нещата не се получават и реагират "интелигентно" на всяка ситуация, за да се представят в добра светлина (всеки според разбиранията си и ценностната си система)

# 445
Но се видя много ясно, че никой от мъжете не посмя и дума да каже, най-вече от страх, да не му се скарат после вкъщи. GrinningКакви са тия мъже не знам, аз никога не съм се държала така, но бих искала ако изпадна в такова умопомрачение и тръгна да критикувам чужд живот и чужд мъж, да има кой да ме спре навреме преди да се изложа съвсем.
Може да са на същото мнение.

# 446
  • Тра-ла-ла
Аз като един любител психолог и дървен философ, че ви резюмирам нещо, което прочетох в книгата "Отровните мъже" на Лилиан Глас, а вие ще ми кажете за кой наш участник се отнася описанието Mr. Green Препоръчвам ви книгата.

Според авторката има 11 типа отровни мъже - всеки със своята характеристика.
Завистливият съперник:
Завистливият съперник се опитва да "затапва" жените, като постоянно спори с тях, възразява, прекъсва и им противоречи за всичко. Прави критични или враждебни коментари. Целта на този тип отровен мъж е да вземе надмощие, да упражни власт над жената и да покаже превъзходство. Език на тялото - често е наведен напред в агресивна поза, а скованата му стойка показва напрежение и готовност за сблъсък. Изражение на лицето - очите му обикновено шарят из стаята, тъй като не се чувства комфортно и постоянно е напрегнат. Трудно му е да гледа жената в очите. Когато смята, че е на път да загуби печелившата позиция, той често преглъща или се облизва. Един от примерите за  завистлив съперник е свързан с разказ за мъж, който на първа среща напада жената като прави неуместни коментари за образованието й, колко лесен предмет било това, че едва ли има работи за такива специалисти. Или иначе казано мъжът омаловажава постиженията на жената, за да повдигне собственото си самочувствие.

# 447
[quote author=Джулая link=topic=845614.msg30860814#msg30860814 date=1432153Един от примерите за  завистлив съперник е свързан с разказ за мъж, който на първа среща напада жената като прави неуместни коментари за образованието й, колко лесен предмет било това, че едва ли има работи за такива специалисти. Или иначе казано мъжът омаловажава постиженията на жената, за да повдигне собственото си самочувствие.
[/quote]

Едва ли има мъж, който да не го прави

# 448
Аз като един любител психолог и дървен философ, че ви резюмирам нещо, което прочетох в книгата "Отровните мъже" на Лилиан Глас, а вие ще ми кажете за кой наш участник се отнася описанието Mr. Green Препоръчвам ви книгата.

Според авторката има 11 типа отровни мъже - всеки със своята характеристика.
Завистливият съперник:
Завистливият съперник се опитва да "затапва" жените, като постоянно спори с тях, възразява, прекъсва и им противоречи за всичко. Прави критични или враждебни коментари. Целта на този тип отровен мъж е да вземе надмощие, да упражни власт над жената и да покаже превъзходство. Език на тялото - често е наведен напред в агресивна поза, а скованата му стойка показва напрежение и готовност за сблъсък. Изражение на лицето - очите му обикновено шарят из стаята, тъй като не се чувства комфортно и постоянно е напрегнат. Трудно му е да гледа жената в очите. Когато смята, че е на път да загуби печелившата позиция, той често преглъща или се облизва. Един от примерите за  завистлив съперник е свързан с разказ за мъж, който на първа среща напада жената като прави неуместни коментари за образованието й, колко лесен предмет било това, че едва ли има работи за такива специалисти. Или иначе казано мъжът омаловажава постиженията на жената, за да повдигне собственото си самочувствие.

Съгласна съм с всичко написано.  Peace

Макар, че от другите най - много ми допада Георги, просто ми се вижда най - умен, сравнение с останалите, които са ми леко простовати.

Аз си мисля, че всеки от участниците във формата в момента си прави реклама (с изключение на А-тата, които май си правят антиреклама и ще си се търпят завинаги). Мисля, че и С-тата и Г-тата са наясно, че нищо няма да се получи, но всеки от тях използва предаването за реклама, за да може да се представи добре и да привлече вниманието на нещо по-перспективно след завършването на формата. Наясно са, че нещата не се получават и реагират "интелигентно" на всяка ситуация, за да се представят в добра светлина (всеки според разбиранията си и ценностната си система)

Така е, права си.  Wink

# 449
На мен Бостанджиев не ми харесва. Все напада жените в коментарите си. Изказва се като мъж, който смята жените за кокошки Mr. Green Идва ми някак си пристрастен, а не трябва да е така. Само за Георги не е казал лоша дума.

Мен също ме отврати. Това не беше изказване на специалист, а на селска клюкарка.
Чудя се колко ли семейства е напътствал и е изкарал жените по-виновни?

Общи условия

Активация на акаунт