Женени от пръв поглед - 7

• 54 678
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia

Да и Светлана има силикон
в бюста ли? не съм забелязала...

# 421
И на Стефан му трябва една Антония - да му купи престилка и да го вкара в пътя.  Mr. Green

# 422
Аз бях една от тези, които се зачудиха дали Ст. нямаше да е по-подходящ за Гергана от Георги. Не че съм убедена, че тази връзка би била "успешна", но ми се струва, че имат доста повече общи неща от ГиГ. Те и двамата тръгнаха с позитивна нагласа и отворени да опознаят другия човек. Внимателното отношение, което Ст демонстрира в началото щеше повече да я предразположи. Това, че той си гушна булката и си я пренесе и си я целуна така естествено мисля, че щеше да й допадне доста повече от чуденето на Георги дали да я целуне, дали да си поиска секс през първата брачна нощ... И Герг. и Ст. са доста по-спонтанни и умеят да се наслаждават на това, което им предлага живота, имат си и двамата авантюристични нагласа, харесва им да се впускат в приключението и мисля, че заедно можеха доста да се наслаждават на тези си сходства. И двамата държат на близките си и им е по-приятно в тяхната компания, отколкото вечно да търсят нови. Да не забравяме, че имат и подобно отношение към спорта, дисциплинирани са, а и Герг. не държи на някакви артистични дреболийки и нямаше да им е трудно да усъвместят вкусовете си за дома. За домакинстването...   ако горните хипотези бяха се реализирали, не мисля, че това щеше да им се превърне в кой знае какъв проблем  Party

# 423
  • Тра-ла-ла
Може на финала мачмейкърите да кажат "Хванахте ли сеее?! Всъщност Гергана е за Стефан, а Светлана - за Георги! Ако обичате разменете се и нека втори сезон да започне сега!"  Joy

# 424
Като питаха Наско какво мисли за другите, каза че са Уникални. Simple Smile

# 425
Георги е мъж със самочувствие, как не го разбрахте? Нищо такова като "ниската му самооценка"  и "красотата" на Гергана не е причина за раздялата им.
Самочувствието на Георги се изчерпва само в сферата на професионалните му занимания, няма нужния опит как да комуникира и да се държи с жени, особено с привлекателни такива. Което е разбираемо - няма нито външността нито излъчването да привлече такава жена. Трябва да разчита на интелект, което е ок, но за да разкрие това пред другия човек се изисква време, съответно се разкриват в това време и други неща. Нещата са доста прости всъщност, някои мъже могат да говорят с жени, други не.
Ми аз не видях и привлекателни жени, заради които да се напъва да показва подобни качества.
Нека се случи да се видим на кафе. Знаеш ли как чудно ще си говорим!

Когато един човек е наистина интелигентен и самочувствието му наистина е с покритие, а не е само поза, то този човек може да си позволи да опознае отсрещната страна, да се опита да види света през другите очи, да позволи да бъде опознат и да види как той самия е видян през тези очи. Преди да отречеш/отхвърлиш, трябва да си позволиш да опознаеш. А точно това при Георги не го видяхме.
Нищо подобно! Когато един човек е интелигентен и разбере за себе си, че няма интерес в дадена връзка, той не я разтегля, размотава и разкатава, защото евентуално може пък да стане така, че сигурно все пак има нещичко, може би, тра-ла-ла... а просто я прекъсва, за да не си губят хората взаимно времето!
Единствено срокът на този формат задължава тези двама души Гергана и Георги да се срещат и да ги ръчкат да се изясняват. Ако не беше това задължение да са забравили един за друг, че другия съществува. А така само разтеглят това неприятно преживяване допълнително в името на един тъп договор!

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 19:40 от Бижy

# 426
Много жени се цупят на Гошовото чувство за хумор, защото приемат, че ги смята за тъпи. Трябва му такава, която няма да се цупи, а ще му влезе в тона. Да видите как ще започнат да се случват чудесата.

# 427
Абе, все си мисля, че Светла и Георги щяха да си паснат идеално. Също и Стефан с Гергана.
Още от старта ги бях наместила така.

# 428
Тя и Антония прихвана с уникалното покрай Атанас  Joy

# 429
Абе, все си мисля, че Светла и Георги щяха да си паснат идеално. Също и Стефан с Гергана.
Още от старта ги бях наместила така.

Аз пък нещо Георги не го виждам със Светла. Твърде е една такава... обикновена. Нито Гергана със Стефан. Не знам защо, но Г и Г си ги виждам подходящи един за друг, ако бяха спрели с борбата за надмощие по-рано и не бяха изпуснали момента, основна вина за което, според мен, има Георги. Та така, подходящи са ми на мен, явно не ставам за мачмейкър.  Laughing

# 430
Аз пък изобщо не смятам, че Гергана и Стефан щяха да си паснат. Определено визуално предвид върлата чалга същност на Стефан, той щеше да е очарован от Гергана и щеше да я разхожда като панаирна мечка горд пред приятелите си - нали хиляда пъти повтори, че това е основното за него, няма как човекът все пак с някоя грозотия току-така да се излага на показ. При Светлана той харесва тялото й, но определено нито му допада стилът й, нито го разбира, нито се и опитва. Просто му е удобна, че проявява толерантност и че не му се налага той да прави никакви компромиси реално, поне не и сериозни. Освен че Стефан и Гергана спортуват, никакви други допирни точки не виждам между тях. На Гергана поне Георги и е интересен според мен, провокира я постоянно, докато Стефан освен да й се хихика лигаво и да подскача около нея, друго не виждам какво щеше да прави, тя нямаше да го изтърпи изобщо, прекалено е посредствен.
Може би Георги и Светлана повече биха имали шанс, ама няма и как да разберем Simple Smile

# 431
Аз пък изобщо не смятам, че Гергана и Стефан щяха да си паснат. Определено визуално предвид върлата чалга същност на Стефан, той щеше да е очарован от Гергана и щеше да я разхожда като панаирна мечка горд пред приятелите си - нали хиляда пъти повтори, че това е основното за него, няма как човекът все пак с някоя грозотия току-така да се излага на показ.

Ами от представянето на Гергана до момента, мисля че точно това щеше да и хареса. Вниманието...
Убедена съм, че Стефчо щеше да и угажда по всякакъв начин и да има вниманието и изслушването, и да е оценена... щеше да ѝ е идеално с него.

# 432
Откъм внимание си права да - то реално на 90% от хората им е приятно да им се обръща внимание, да ги изслушват, разбират и т.н Но оттам нататък, всичко останало не го виждам -  нито си е представям нея в къщата му с кучетата в Казичене, нито чак толкова отдадена домакиня, отделно стилът й ми изглежда коренно различен. Пък и тя си каза още на самото представяне, че иска мъж поне на нейното ниво -  не искам да изкарвам Стефан най-големия тъпанар, нито го познавам лично човека, нито нищо, но от цялостното му представяне дотук си изглежда елементарен.

# 433
Нищо подобно! Когато един човек е интелигентен и разбере за себе си, че няма интерес в дадена връзка, той не я разтегля, размотава и разкатава, защото евентуално може пък да стане така, че сигурно все пак има нещичко, може би, тра-ла-ла... а просто я прекъсва, за да не си губят хората взаимно времето!
Единствено срокът на този формат задължава тези двама души Гергана и Георги да се срещат и да ги ръчкат да се изясняват. Ако не беше това задължение да са забравили един за друг, че другия съществува. А така само разтеглят това неприятно преживяване допълнително в името на един тъп договор!
Да де в тоя ред мисли, той точно защото е най-ярката звезда на интелектуалния небосклон и разбирач на женската същност на 34г. се доверява на други хора (с леко съмнителни умения в тази област) да му търсят половинка и точно, за да не си губи времето с даването на реален шанс да опознае някого, затова и си губи времето и парите със бързи срещи и партита за самотни  Grinning
 Разбрахме, че ти би могла чудничко да си говориш с него на кафе, ама това и доста от тук присъстващите го могат, обаче можеш ли да си го прибереш вкъщи или да се прибереш у тях, да му посърбаш ежедневната попара от обърканост, която го тласка ту насам, ту натам? Мога да се хвана на бас, че той от своя страна може набързо и на теб да намери достатъчно недостатъци, че да не види бъдеще и за тази връзка  (най-вече, защото той несъзнателно търси точно това) Wink  bouquet
 И колкото и да не ти се вярва той има интерес към Гергана и то не малък и точно затова бях написала горното. Ако нямаше интерес, ако действително беше видял, че тя не е за него - щеше да е много простичко и всеки щеше да си хване по пътя без излишни главоблъсканици дали... или...? Но това не е техния случай. При тях има истинско привличане и интерес. И всъщност има защо. Те и двамата си имат и доста силни положителни черти. Георги например е и доста чувствителен и болезнено уязвим на моменти, което не е типично за мъж на неговата възраст, но с малко повече самоувереност ако се комбинира би било много привлекателно за много жени Simple Smile

# 434
Георги не се чувства добре в тази връзка,само защото Гергана не откликва на симпатиите,които той има. Напада я,"захапва я",точно както постъпват малките момченца,за да предизвикат вниманието на момичетата,които харесват. Ако тя наистина му беше безразлична и виждаше,че не си подхождат,щеше кротко и тихо да изчака 5те седмици да минат-без спорове,без драми,без капризи. Според мен щяха да изкарат времето като приятелчета,а не играейки на куче и котка постоянно

Общи условия

Активация на акаунт