Женени от пръв поглед - 7

• 54 712
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Перник
Аз вкъщи обичам да чистя когато съм сама, а не да ми се сплитат в краката.

# 406
А забелязахте ли ошашавените погледи на Г и Г, когато Антония говореше как се чувствала, беше сякаш им говорят на марсиански + ужас  Joy

# 407
Мен Стефан също ме издразни с коментара си, че той не се интересувал от останалите участници, той си имал свои приятели и интереси. После цяла вечер мълча на масата, след това заедно оплюха останалите двойки. Много ограничен и егоистичен ми се видя. За Светла имах много добро мнение, но не ми хареса как нападна Георги, колко хард беше с него /досега в отношенията й със Стефан не бях я виждала в такава светлина, а там има какво да се желае определено/. А-тата са еуфорични и отвеяни, те си живеят в някакъв свой си филм. За Насето всичко е "уникалнУ", даже и коментарът на останалите двойки беше в този смисъл. Антония очаквано си "навря носа" където не й е работа - т.е. в отношенията на Г и Г, но се изненадах, че и Светлана я подкрепи. И най-накрая много се изкефих, че и Георги и Гергана казаха добри неща за другите участници, как добре се разбират, колко си пасват и т.н. Като цяло смятам, че А-тата са се заели да станат "отличниците на формата" с най-много точки по влюбеност и хвалби за качествата на мачмейкърите, че ако не били те, ей сега животът им свършвал в отчаяние и самота. Другите са по-обрани /може би и по-обиграни/. Най-естествени са ми Г и Г.

# 408
А и А тръгнаха с мотивацията че "ТРЯБВА да се получи!!!" и ще се борят докрай, даже и като поосъзнаят, че нищо не е чак толкова уникалну, колкото повтарят...

Предполагам, че С и С ще вземат добре обмисленото решение да не запазват брака си, но с идеята да продължат да се срещат/да бъдат двойка (ще кажат че им е необходимо още време и т.н.) и ако бъдещето покаже - сами ще си сключат брак и един вид ще си направят втора, истинска сватба, тъкмо ще купонясват втори път (напълно в техен стил)... Ще благодарят, че предаването ги е срещнало с такъв човек и т.н... За което между другото ги подкрепям - по принцип се приема за странно човек да сключва брак месец след като се е запознал с другият, нали? Малцина биха го направили... Та, разумни хора са С-тата... Ще видим дали ще позная...

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 16:23 от 206

# 409
  • Берлин
А и А тръгнаха с мотивацията че "ТРЯБВА да се получи!!!" и ще се борят докрай, даже и като поосъзнаят, че нищо не е чак толкова уникалну, колкото повтарят...

А и то нищо уникалнУУУ няма...вече писах - след еуфоричните напъни, не виждам какво ще им остане

# 410
Толкова нагласено вчера беше това с гледането на племениците. Даже и по сценарии беше много позьорско.

# 411

А и то нищо уникалнУУУ няма...вече писах - след еуфоричните напъни, не виждам какво ще им остане
Ще им остане учитело-ученическото наставление и секса, който оправя всичко, обещания имот в Банкя ли беше и някое и друго дете - хич не е малко  Grinning

Мен Стефан също ме издразни с коментара си, че той не се интересувал от останалите участници... За Светла имах много добро мнение, но не ми хареса как нападна Георги... Антония очаквано си "навря носа" където не й е работа
То няма угодия - единия крив, че не се интересува от другите, другите две пък криви точно за обратното  Laughing
 Свят голям, хора всякакви, големи изненади нямаше. Най-забавната част беше разговора м/у Георги и Ан. - май не му се е случвало подобно нещо и май ще да е погледнал с по-други очи на Гергана след тази среща  newsm03

# 412
То едно е да се интересуваш, друго е с копитата в чуждия живот да навлизаш и непоискани съвети да даваш, че и да настояваш да се изпълнят. Стефан си е самодостатъчен, не му пука за останалите, гледа на него да му е добре. Наистина до този момент компромисите прави само половинката му.
П.П. Това с племенниците вярно беше много изкуствено ......
И да - съгласна съм, че  Георги и Антония са доста интересни заедно  Wink

# 413
То едно е да се интересуваш, друго е с копитата в чуждия живот да навлизаш и непоискани съвети да даваш, че и да настояваш да се изпълнят. Стефан си е самодостатъчен, не му пука за останалите, гледа на него да му е добре. Наистина до този момент компромисите прави само половинката му.
П.П. Това с племенниците вярно беше много изкуствено ......
И да - съгласна съм, че  Георги и Антония са доста интересни заедно  Wink
Георги никога няма да се хване с такъв типаж жена като Антонията.Тя е толкова простовата и ограничена примесено с огромно самочуствие и поведение на жена "вряла и кипяла " , че точно на него не би му се понравила .При това чисто визуално Антония изобщо не я намирам дори за привлекателна .Тя си е селски тип излъчване и доста простовата .Къде я сложихте до Георги , не разбирам ?
На Георги визуално би му пасвала точно Гергана или Светлана .
Антония като типаж жена идеално пасва на Атанас .Тя властна и "отракана " , той свенлив и без грам собствено мнение .Идеални са си.

# 414
milittana, принципно съм съгласна с теб Simple Smile Дефакто лично аз не го намирам за чак толкова грубо навлизане в личния живот особено от страна на Св. Антония го направи по своя си безпардонен и наставнически начин, което и на мен не ми харесва, но пък те не му казаха нещо кой знае колко на криво, просто се опитаха да му кажат, че според тях прибързано е взел решение, което може да не е правилното дори за него самия и, че хубаво би било да си дадат реален шанс преди да се откажат ( присъствието и на двама им там не изчерпва смисъла на "даването на шанс").
  Гледайки от моята си камбанарийка ми е освежаващо някой да има смелостта да заяви открито очи в очи мнението си, поемайки риска да понесе пряко последиците от това, защото все повече хора в реалността премълчават, двуличничат и клюкарят зад гърбовете си, докато във виртуалното пространство скрити зад анонимността си позволяват да говорят какво ли не, та в този смисъл съм по-склонна да възприема реакцията им повече като качество, отколкото като недостатък  Peace
П.П. Не ги сложихме заедно като двойка, а просто се наслаждаваме на комуникацията им, на сблъсъка на два наистина различни свята  Wink

# 415
  • София
По-нагоре прочетох, че Георги се държал естествено. За мен Г. е най-лицемерния от участниците! Няма нищо естествено в него - само пози.

# 416
Атанас не мисля, че би бил такъв с всяка жена, а само с такава, която харесва. То всъщност за всеки важи.

Аз вкъщи обичам да чистя когато съм сама, а не да ми се сплитат в краката.

Няма проблем - тя да изчисти стаите, докато той е на фитнес, той баните и прах, пък тя да иде на спорт  Mr. Green
Но той открито си парадираше, че жената е затова - да му шета и оправя къщата, а той да си ходи насам натам.

# 417
И Светлана ли има силикон!!!!
Иначе за плюсовете и минусите на Георги смятам че ги е написал така защото е джентълмен и не иска да засегне Гергана казвайки и истината в очите. Не се чувствам добре е неутрално, не обвинява никой, но и достатъчно основание за да не се ожени за нея. И аз не бих се чувствала добре в компанията на Гергана. Капризна и тонът и е отвратителен. Човек непрекъснато е в напрежение и не може да си позволи да бъде себе си за да не му изръмжи. На Гери теле като Стефан повече би и подхождал. Ще и игнорира изблиците и ще се концентрира на хубавото и тяло и чалга визията.

# 418

П.П. Не ги сложихме заедно като двойка, а просто се наслаждаваме на комуникацията им, на сблъсъка на два наистина различни свята  Wink
+1 Заедно като двойка не си ги представям и за секунда...
Ама и Гери и Стефан като двойка ми идват като  абсурдни. Къде я виждате Гери с прахосмукачката и парцала, че и да готви по цял ден, пък мъжа на фитнес....при нея е по-скоро обратното  Simple Smile

# 419
Skrekkelig ти направо си си влюбена в този Георги просто мине се не мине и само колко Георги е най а Гергана колко е зле. Става прекалено не мислиш ли. Гергана е такава каквато е Георги и той така проблема е на екипа че са ги събрали или ти мислиш че няма човек на света койта да хареса Гергана респективно Георги .... ми има естествено и не разбирам защо чак толкова трябва да се обиждат участниците.
Да и Светлана има силикон

Общи условия

Активация на акаунт