Женени от пръв поглед - 7

• 54 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
В последния епизод , ако кажат че остават заедно -какво следва?

# 451
Всеки започва да си носи кръста в реалния живот, без неудобството да се спъва в кабели и камери.

# 452
Един живот имаме. Защо трябва да даваме шанс на всички и всичко. Който не знае какво търси и предпочита по-лесния начин с опит-неопит, да дава шанс на когото си иска. Един човек с повече интереси по-трудно би намерил човек с повече допирни точки, но не е невъзможно. Антония и Светлана проведоха разговор с него, Гергана продължи да мълчи.

# 453
Ами да - Гергана е скучна, надменна и манипулативна. С нея не може да се проведе нормална дискусия по никаква тема, защото тя не може де се обоснове, а може само да тропа с крак и като види, че това не е достатъчно убедително най-много да напусне разговора или да смени темата. Защо мислите, че при този външен вид, при тоя силикон, при тази самостоятелност тя все още не може да си намери мъж. Явно защото нещо в характера и куца. И всички виждат какво е.
А в Георги не съм влюбена изобщо. Просто си чатим от време на време във фейса  Simple Smile

# 454
Ами да - Гергана е скучна, надменна и манипулативна. С нея не може да се проведе нормална дискусия по никаква тема, защото тя не може де се обоснове, а може само да тропа с крак и като види, че това не е достатъчно убедително най-много да напусне разговора или да смени темата. Защо мислите, че при този външен вид, при тоя силикон, при тази самостоятелност тя все още не може да си намери мъж. Явно защото нещо в характера и куца. И всички виждат какво е.
А в Георги не съм влюбена изобщо. Просто си чатим от време на време във фейса  Simple Smile

съгласна съм   smile3521

# 455
Георги пък с неговия висок социален статус... Rolling Eyes все едно статуса е най-важен.

# 456
Георги пък с неговия висок социален статус... Rolling Eyes все едно статуса е най-важен.
Ами в случая не е, и той го каза дори, че е глупаво, че го коментира изобщо. Сватовниците споделили, че той и Гергана са двойката с висок социален статус и му е любопитно кои/какви са другите две двойки и какво се е случило при тях.

# 457

Точно! Проблемът е, че Гергана е развила самочувствие на успял човек и смята, че заслужава повече. Мъжете, които я харесват са под нейното ниво според нея, а на тези, които тя смята за достойни за нея, няма какво да даде и те я отхвърлят. Време е да се осъзнае малко!

# 458
Ами да - Гергана е скучна, надменна и манипулативна.

Да даваш такива оценки за човек който не познаваш не те прави с нищо по-добра дори напротив излагаш се с тази пламенна защита на Георги и оплюването на Гергана. Вземи пример от Георги и листа му с плюсове и минуси за Гергана. Евала му правя че не тръгна да я оплюва както ти. Не че съм очаквала от него да го направи, в крайна сметка е достатъчно интелигентен да знае че не това е начинът.

# 459
  • Тра-ла-ла
От стари времена, когато една жена не може да си намери мъж - нещо обезателно й куца  ooooh! Друго си е да се метне на първия, който й предложат и на 20тия ден да чуруликат за уютен дом, пълен с дечица. Или пък постоянно да влиза и излиза от връзки, че току виж хората ще й се присмеят, ако стои сама.

# 460
Ами да - Гергана е скучна, надменна и манипулативна...

А според мен е адски наранена. Подобно отношение публично не бива да бъде толерирано.

# 461

Точно! Проблемът е, че Гергана е развила самочувствие на успял човек и смята, че заслужава повече. Мъжете, които я харесват са под нейното ниво според нея, а на тези, които тя смята за достойни за нея, няма какво да даде и те я отхвърлят. Време е да се осъзнае малко!

Типажи като Герганиия има доста и сред мъжете - според мен не е проблем да срещне такъв! Не смятам, че тя търси много духовни, извисени или нещо подобно мъже. Нейната престава за партньор е млад, добре изглеждащ, спортуващ и с добре реализиран професионално - разбирай добре заплатен.

За мен Георги е по-проблемния в изискванията си: той търси в характера на жена, качества, които са взаимоизключаващи се: Няма как: Хем мацката да е красива, с готино тяло, фешън излъчване и т.н и да не спортува, да не се поддържа, съответно да не е шопинг манячка.  Да е много ерудира и одухотворена, а мечтите й да се свеждат до това да си седи вкъщи за да обслужва някого и да прави мусака. Няма как човек да е отворен и открит в комуникацията, да е мил и мек в отношението си и в същото време да не е чувствителен към язвителни забележки, подигравки и пренебрежително отношение. Просто няма такива хора! Е добре де - може и да има ............................. но са единици и Георги трябва да е голям късметлия да попадне точно той на такъв човек!

# 462
За мен Георги е по-проблемния в изискванията си: той търси в характера на жена, качества, които са взаимоизключаващи се: Няма как: Хем мацката да е красива, с готино тяло, фешън излъчване и т.н и да не спортува, да не се поддържа, съответно да не е шопинг манячка.  Да е много ерудира и одухотворена, а мечтите й да се свеждат до това да си седи вкъщи за да обслужва някого и да прави мусака. Няма как човек да е отворен и открит в комуникацията, да е мил и мек в отношението си и в същото време да не е чувствителен към язвителни забележки, подигравки и пренебрежително отношение. Просто няма такива хора! Е добре де - може и да има ............................. но са единици и Георги трябва да е голям късметлия да попадне точно той на такъв човек!

Едно от малкото смислени мнения тук!
А по отношение на Гергана е чудно как вие като жени сте толкова заблудени за нейните желания. Ще ви подскажа - ключът е в миналото и. И едно последно мое наблюдение - струва ми се, че лелките тук са тези, които предимно харесват Героги. Приемете "лелки" в най-широк смисъл, не задължително като възрастов ориентир.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 12:25 от johnyenglish

# 463
  • София
Аз като един любител психолог и дървен философ, че ви резюмирам нещо, което прочетох в книгата "Отровните мъже" на Лилиан Глас, а вие ще ми кажете за кой наш участник се отнася описанието Mr. Green Препоръчвам ви книгата.

Според авторката има 11 типа отровни мъже - всеки със своята характеристика.
Завистливият съперник:
Завистливият съперник се опитва да "затапва" жените, като постоянно спори с тях, възразява, прекъсва и им противоречи за всичко. Прави критични или враждебни коментари. Целта на този тип отровен мъж е да вземе надмощие, да упражни власт над жената и да покаже превъзходство. Език на тялото - често е наведен напред в агресивна поза, а скованата му стойка показва напрежение и готовност за сблъсък. Изражение на лицето - очите му обикновено шарят из стаята, тъй като не се чувства комфортно и постоянно е напрегнат. Трудно му е да гледа жената в очите. Когато смята, че е на път да загуби печелившата позиция, той често преглъща или се облизва. Един от примерите за  завистлив съперник е свързан с разказ за мъж, който на първа среща напада жената като прави неуместни коментари за образованието й, колко лесен предмет било това, че едва ли има работи за такива специалисти. Или иначе казано мъжът омаловажава постиженията на жената, за да повдигне собственото си самочувствие.

Много добре формулирано!

Типажи като Герганиия има доста и сред мъжете - според мен не е проблем да срещне такъв! Не смятам, че тя търси много духовни, извисени или нещо подобно мъже. Нейната престава за партньор е млад, добре изглеждащ, спортуващ и с добре реализиран професионално - разбирай добре заплатен.

За мен Георги е по-проблемния в изискванията си: той търси в характера на жена, качества, които са взаимоизключаващи се: Няма как: Хем мацката да е красива, с готино тяло, фешън излъчване и т.н и да не спортува, да не се поддържа, съответно да не е шопинг манячка.  Да е много ерудира и одухотворена, а мечтите й да се свеждат до това да си седи вкъщи за да обслужва някого и да прави мусака. Няма как човек да е отворен и открит в комуникацията, да е мил и мек в отношението си и в същото време да не е чувствителен към язвителни забележки, подигравки и пренебрежително отношение. Просто няма такива хора! Е добре де - може и да има ............................. но са единици и Георги трябва да е голям късметлия да попадне точно той на такъв човек!

И тук много точно казано!

А най-големия проблем са психолозите и мачмейкърите, които като професионалисти би следвало да видят проблемите и да помогнат на хората да се осъзнаят, а те просто ги използват за да си правят пиар на техен гръб.

# 464
Ми не знам дали съм лелка или не, обаче никой от предложените типажи от мъжете в предаването не е "моята кръвна група". А Георги и мен на моменти ме дразни, то самоанализи, то съмнения, колебания, противоречия, заяждания, терзания....Но пък на нас ни се предоставят отделни откъси, като нищо нямаме вярна представа за случващото се.

Общи условия

Активация на акаунт