Женени от пръв поглед - 7

• 54 573
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
И кво ,към днешна дата ,само АА са заедно

# 721
Бостанджиев не е обективен! За 2ри път заема страната на Георги. А той като специалист не трябва да заема страна и да се обединява с единия с/у другия. Крайно непрофесионално. При условие, че ние като непрофесионалисти и с просто око виждаме, че всеки си има кофти страни.

Няма как човек да е обективен защото няма как да погледне на ситуацията с други очи освен със собствените си. Но пък може да не показва толкова явни пристрастия

Светлана отдавна си върна старата фамилия само Антония си остана с новата фамилия освен това като ги видях в сутрешния блок като бяха ми стана ясно че не са заедно.

Кой сутрешен блог, от коя дата?

# 722

Кой сутрешен блог, от коя дата?

Май е от 7 ми април,  сутрешния блок на Нова

# 723
  • Брюксел / София
Всичките трима мъже имат нужда от майка да ги дундурка под една или друга форма. Атанас - от майка, която да го учи и напътства. Стефан - от майка, която да му готви и чисти. Георги - от майка, която да го гушка, да му казва колко е велико нейното гардже и да го приспива Whistling

Съгласна съм с това мнение. За мен разликата между Наско и Жорето е няколко крачки=образование и социална среда. Гошето не знае какво иска, което за мъж на 35 години хич не е добре.

# 724
Жалко за Светлана и Стефан ако не са заедно, защото тя изглежда наистина влюбена и много щастлива. Това с малкото преиграване пред камерата при тях, е може би защото хората са различни и не на всеки му е лесно да говори за чувства и отношения пред камери.

За Георги и Гери ще се зарадвам ако са се събрали, защото определено видях колебанието при Гери и че съжалява, че не опитаха. Според мен ако я бяха попитали първа, щеше да каже, че иска да продължат заедно.

# 725
  • София
Всичките трима мъже имат нужда от майка да ги дундурка под една или друга форма. Атанас - от майка, която да го учи и напътства. Стефан - от майка, която да му готви и чисти. Георги - от майка, която да го гушка, да му казва колко е велико нейното гардже и да го приспива Whistling
Много точно казано! smile3501

# 726
Много точно казано! smile3501

И защото само Наско си намери майка, затова и само при него се получи! Има логика определено.
И Светла и Гергана имат нужда от силен мъж, които да им е опора и да е силен поне колкото тях, а не от мъже, които не са пораснали емоционално като Стефан и Георги. Въпреки, че много ще се зарадвам ако Георги и Гергана се съберат. Усещам страст между тях. Даже накрая искаха да излязат заедно, поне Гергана искаше. Там има потенциал.

# 727
Кому е нужно да се пъчим един на друг в една връзка. "Виж ме аз съм силна жена...бла...бла..." Според мен хората създават семейство, за да са си родители един на друг (по повод, че мъжете имали нужда от майка да ги дундурка)...Кой няма нужда от родителите си, които за съжаление не са безсмъртни. Дали си силна жена личи не по това докъде си се издигнала в кариерата и колко финансово независима си. Силна жена си, когато си до мъжа си, когато трябва да вземе решение дали да напусне работа например, или когато баща му е болен, или когато детето преминава през всичките си първи неща, когато излизаш в майчинство с ясното съзнание, че след 2 години може и да не се върнеш на същото работно място, силна жена си, когато след работа се прибираш, виждаш си разхвърляната къща и излизаш с децата да играят навън. Защото това е живота и за истинските постижения медали и титли няма...

# 728
Силна жена си, когато си до мъжа си, когато трябва да вземе решение дали да напусне работа например, или когато баща му е болен, или когато детето преминава през всичките си първи неща, когато излизаш в майчинство с ясното съзнание, че след 2 години може и да не се върнеш на същото работно място, силна жена си, когато след работа се прибираш, виждаш си разхвърляната къща и излизаш с децата да играят навън. Защото това е живота и за истинските постижения медали и титли няма...

Звучиш като реклама на Теленор. По твоята логика болшинството са силни жени, щото се справят с всекидневни проблеми. Силен човек е този който може да е загубил, родители, дом или здраве примерно и въпреки това да се съвземе да продължи напред и да постигне нещо. Тоя път напред много често те прави суров и корав и е трудно да си намериш мъж който да не се уплаши. Не знам съдбата на Гергана но подозирам че не е имала лесен живот.

# 729
Аз, също съм на мнение, че Гергана е пораснала преждевременно! Определено не е кифла.

Гого е къде, къде по- глезен и мамин син!
Как не го беше срам, да я черни пред приятелите си, та те всички настръхнали против нея!
Браво Гери, че не го изяде с парцалите това ла--о!

# 730
Как не го беше срам, да я черни пред приятелите си, та те всички настръхнали против нея!
То, щото кокошките на Гергана хич и не плюха по него, нали? Whistling

# 731
Значи Гергана е корава и сурова жена. Силна ще стане, когато преглътне трудностите и се отвори към другите, когато стане по-блага. Когато свали маската на корава и сурова жена. Защото всички търсим някой, пред когото не е нужно да сме силни през цялото време и можем да си позволим да покажем слабост.

# 732
Значи Гергана е корава и сурова жена. Силна ще стане, когато преглътне трудностите и се отвори към другите, когато стане по-блага. Когато свали маската на корава и сурова жена. Защото всички търсим някой, пред когото не е нужно да сме силни през цялото време и можем да си позволим да покажем слабост.
Този някой за нея определено не е льохман, който се "натоварва и напряга" при първия най-малък проблем. Ти имаш ли представа какво ще се случи с него, когато дойдат истинските проблеми в брака? Когато дойде дете? Трудности някакви? Георги се депресира в Рим, току що срещнал красива жена като нея. Как може тя да разчита на такова мекотело за КАКВОТО и да е?

# 733
Мисля, че Гергана беше човека, който биеше контрата. Той танцува, тя се цупи, той кара колело, тя се цупи, той играе в стаята, тя се цупи. Той винаги продължаваше напред. Тя се цупеше. Не може да продължи напред това момиче и това е... Нали силата било в това да продължиш напред...не просто да прескочиш...
Георги е човек на разума и решенията. Планирането и организацията са основни качества за семеен синхрон особено с деца.

# 734
Жалко за Светлана и Стефан ако не са заедно, защото тя изглежда наистина влюбена и много щастлива. Това с малкото преиграване пред камерата при тях, е може би защото хората са различни и не на всеки му е лесно да говори за чувства и отношения пред камери.

Вече незнам какво да мисля!? newsm78 Имам някаква връзка с тези хора - познати са на моя позната и тя твърди, че двамата са си заедно, даже ходили на почивка миналата седмица. newsm78 Тук чета мнения, че са разделили - явно много умело я лъжат, ако е така! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт