СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 660
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Да де - затова експресно ще вадя лична карта..
Сега издирвам Акта за раждане..
Ужас е просто - преместихме се и сега не знам кое къде е.. ooooh!

Не лична карта, а ученическа. За нея е необходимо само да я закупите от книжарницата и една снимка. Нищо друго. За един ден е готова.  И не се шашкайте толкова.

# 121
Да де - затова експресно ще вадя лична карта..
Сега издирвам Акта за раждане..
Ужас е просто - преместихме се и сега не знам кое къде е.. ooooh!

Не лична карта, а ученическа. За нея е необходимо само да я закупите от книжарницата и една снимка. Нищо друго. За един ден е готова.  И не се шашкайте толкова.

Hug

# 122
Не ви трябва лична карта, а лична УЧЕНИЧЕСКА карта това е листче със снимка и данни за ученика. Вади се в училище и става много бързо. В личната карта няма информация къде учи детето и не върши работа.
Някой знае ли колко е глобата за забавена лична карта?

# 123
Да попитам нещо важно - трябва ли детето да подава молба за допускане до НВО, или автоматично става записването?

Тотална лудница е при мен, имам работа и на ушите, а и други неприятности и тези матури нещо останаха на заден план.

# 124
  • Пловдив
Да попитам нещо важно - трябва ли детето да подава молба за допускане до НВО, или автоматично става записването?

Не, няма нужда от такива неща.

# 125
И моя хубостник днес купува нова ученическа карта и утре ще я оправя при директора.
Аз ще направя, както каза някой по-горе плик за матурите-бележка, карта, химикали/моливи. Вече купих и нови чертожни инструменти, че скоро видях, че на неговите цифрите почти не се виждат, ама кой да каже  newsm78

# 126
  • Варна
Нашите вчера в час по БЕЛ репетирали коя бележка/лист в кой плик се пъха и къде какво се попълва. #Crazy Побъркаха се окончателно ми се струва - деца,учители, че и ние покрай тях. ooooh!

Да попитам и аз нещо, че днес съм по-руса... Могат ли да си изнесат отговорите след изпита, тестовата книжка остава там доколкото разбрах, т.е имат ли право да си запишат отговорите,които са посочили, за да могат да си сверят нещата предварително?

# 127

Не, няма нужда от такива неща.

Мерси много!

Остава само да си вземе тази бележка, да си сложи печат на ученическата карта, преди малко видях, че няма печат, само подпис и да си приготви нещата за писане.

Химикалките сини, или черни, или няма значение?

# 128
  • София
Могат ли да си изнесат отговорите след изпита, тестовата книжка остава там доколкото разбрах, т.е имат ли право да си запишат отговорите,които са посочили, за да могат да си сверят нещата предварително?

Принципно не, но някои го правят. Peace Иначе си зависи от детето, много помнят, като видят пред себе си теста, какво  точно са заградили. Други имат бели петна за определени въпроси. А трети въобще не проверяват.

# 129
  • Варна
Русалке, благодаря!

Моят е от тези, дето едва ли ще си спомни какво е заградил на теста, та затова питам. Щото после чакането в неизвестност не ми се мисли как ще ми се отрази. Whistling

# 130
  • Варна
Добре де, защо не дават да се изнасят тестовите книжки в края на изпита? Нали теста се публикува в сайта на МОН?

# 131
  • Варна
Жасмин - сини химикали, поне 2бр с приблизително еднакъв цвят на мастилото.

# 132
Благодаря! Сигурно и при нас са обяснявали подробно тази седмица за пликовете, но моята пропусна, а искам да я предпазя от изненади.
Сега ще потърся инструктаж на НВО, че не знам дъщеря ми наясно ли е в кой плик какво да слага, да не вземе да обърка нещо.

# 133
  • Пловдив
Добре де, защо не дават да се изнасят тестовите книжки в края на изпита? Нали теста се публикува в сайта на МОН?

Такива са правилата.  Peace
Предполагам, за да се избегне вариант подсказване. Дете, излязо по-рано със задачите /примерно втори модул/, родител решава и изпраща отговорите по телефона. Чисто теоретично е възможно.  Peace
МОН качва варианта след 14,00 часа, може и по-късно.

иначе - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИН ХИМИКАЛ

аз съм купила два еднакви, за да пишат по един и същи начин

Жасмин, в пощата има инструктаж.  Peace

# 134
  • out of space

Такива са правилата.  Peace
Предполагам, за да се избегне вариант подсказване. Дете, излязо по-рано със задачите /примерно втори модул/, родител решава и изпраща отговорите по телефона. Чисто теоретично е възможно.  Peace
МОН качва варианта след 14,00 часа, може и по-късно.

иначе - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИН ХИМИКАЛ

аз съм купила два еднакви, за да пишат по един и същи начин

Жасмин, в пощата има инструктаж.  Peace

Ще им събират телефоните.

Общи условия

Активация на акаунт