СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 618
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 600
Трябва ли да си знае ЕГН-то? То попълва ли се на идентификационната бланка, че се ошашках..

# 601
  • София
стига сте се шашкали! Егенето е написано на бележката! Квесторите специално ще ги накарат да си попълнят всички данни.

# 602
  • София
Прихванах ги на Главната. Заведох ги да хапнат. Добър апетит имаха, адекватно отговаряха на въпросите ми, та така  Joy
hahaha Викаш, показателите са в норма.

Синът ми каза, че сутринта са "избутали полечка" училището и сега отиват на кино. Довечера е на тренировка и след това ще настоявам да си легне рано.
Колебая се дали да не отида утре с него до училището. Не че ще съм полезна с нещо, но за морална подкрепа.

# 603
  • No Line On The Horizon
Аз й предложих и тя изненадващо каза да.

# 604
Andariel, мерси! Добре, че ветераните сте тук, за да внасяте спокойствие

# 605
  • София
отидете с децата! Те може да се правят на много печени, но имат нужда от подкрепа. Може да стоите до оградата, а те да са със съучениците си на десет метра от вас, но пак им е хубаво да знаят, че сте там. Изчакайте ги да влязат в сградата.

# 606
  • Пловдив
Аз й предложих и тя изненадващо каза да.

Плановете са моята да отиде сама, за да не закъснявам за работа. Освен да я проконтролираш и нея.  Grinning
Уф, не знам как ще се разделят в края на учебната година.  Wink

Andariel, за съжаление няма как всички да не отидем на работа.

# 607
Момичета,
да се включа и аз с пожелания за здраве, спокойствие, увереност и успех на децата!
Дъщеря ми е седмокласничка, която вече е приета в желаното училище, но покрай съучениците си се е притеснила и тя за изпитите...
Още веднъж успех на децата и здрави нерви на вас (аз лично съм си приготвила в хладилника едно хубаво бяло вино за утре вечер Sunglasses

# 608
  • София
е, не да не отидете, а да закъснеете малко. И без това в 9 (нали така беше) ще влязат. Не казвам, че е задължително, а че дори да казват, че не искат, аз не бих взела това за чиста монета.

# 609
  • СОФИЯ
Здравейте и от мен!
Може ли да уточним нещо, ако пропусне дума, фраза... отдолу в листа със звездичка или цифра може ли да бъде добавена? Нали това не се счита за знак и няма да последва анулиране на работата? Sick

# 610
  • София
май се слага от тези, дето ние си ги пишехме в училище, като скоба. Звездички и подобни не.

# 611
  • Варна
Върнахме се РПУ- то, подадохме за лична карта. В последния момент преди глобата. Цял следобед релакс и шляене ще има.

# 612
май се слага от тези, дето ние си ги пишехме в училище, като скоба. Звездички и подобни не.

"Лястовичка " подобна на корен квадратен ми каза детето , не знам колко е вярно да не подведа някой .

# 613
Значи към 8,30 да сме там? ОК ли е така
Пак питам, защото от нашето училище не са коментирали...

# 614
  • София
Върнахме се РПУ- то, подадохме за лична карта. В последния момент преди глобата. Цял следобед релакс и шляене ще има.
Колко е глобата? Аз не успях да извадя лична карта на щерката.
Щерката привидно изглежда спокойна, но казва стомаха ми е на топка и "е ей тука горе".
Оставих я днес у дома. Излязохме на кафе. Тя седи, крои, брои и току да ревне "ами ако не ми стигне бала".

Отново разказах за злополучното ми кандидатстване в Икономическия техникум. Само спестих факта, че изобщо не съжалявам, че не учих там Simple Smile Учих и в УНСС, но след ТУ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт