Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 721
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета Simple Smile  Hug

Ще пробвам и с пигмента Ванила, тук е сянката Ванила - белее, наистина - и аз съм на мнението на kopche - умувах дали да ползвам едно телесно матово, но избрах контраста и изпъкването Simple Smile ако така мога да се изразя Simple Smile

Подобен грим, но със светло синьо матово  ще комбинирам с пигмента Ванила  Hug

# 301
ако слагаш матовото по леко и не го напластяваш толкова, може и да изглежда по- добре, но така напластено изглежда като мазилка. Опитай с не матови, но не и перлени сенки и съм сигурна, че ефекта ще е много по добър. Виждала съм твои гримове с по тъмни цветове, които ти седят много по добре от това бяло.

# 302
Аленка, като написа, че на този грим е сянката Ванила си мисля, че нещо от снимката или монитора ми не е наред, защото не може да изглежда толкова бяло и матово. Вчера беше същото, но ти тогава каза, че е бяла сянка на Инглот. Това изглежда като най-белите сенки на Ателие (знаеш колко са плътни) и дори се вижда по ръбчетата на целия грим. Та е по-вероятно проблемът да е в монитора ми.  Peace

# 303
Не е точно бяло, но пак е много матово, прекалено светло и много натрупано.

# 304
  • в 1001-та нощ
Точно - много е напластено - при мен бялото на ателие е супер ярко, ама много, много ярко и по-сатененто - тук блясъци почти няма . Разлика в двете бели, които ползвах двата дни  има само, ако се гледат едно до друго. Simple Smile

Днес - пак синьо, но по-светло и затъмняването не е с класичестото тъмно и убито, а по-свежарски цвят уж .... В кутийката е по-теменужено, на моята кожа цветът леко мътнее и ... това е сянката на Севънтийн, която веднъж много ме разочарова - и сега отново. Другата, която имам по-светличката е ОК, но тази ..... много ме затрудни, не пуска цвят, стои на петна, т.е. не се напластява така, че да има равномерен пигмент ....

И да отбележа - че светлото е пигмента Ванила - на живо не ли лъска, не ми е перлено, много дискрено стои. Имам отсипка, чудя се - възможно ли е да ми е отсипано по-брашняно  Thinking Очакванията са ми - да има блясъка на пигмента Melon, но нищо общо  Thinking Може да поискам отсипка от приятелка - за да видя дали ще е пак така или пък да го поставя на по-голяма площ - но във вътрешния ъгъл - стои много различно от очакванията ми - може и те да са грешни  Rolling Eyes

# 305
Kaто цяло не харесвам гримовете ти с матови сенки. Виждала съм твои гримове с по тъмни цветове и без бяло в кладенчето на окото, които изглеждат перфектно, но този вид грим който показваш последно, определено не може да се сравни с него и определено не е твоя грим.

# 306
  • София
Аленка, много ме радват цветните ти експерименти! Hug Hug
Действат ми много зареждащо! Разкош!
На живо съм сигурна е още по-въздействащо! Heart Eyes Поздравления!  bouquet

# 307

И да отбележа - че светлото е пигмента Ванила - на живо не ли лъска, не ми е перлено, много дискрено стои. Имам отсипка, чудя се - възможно ли е да ми е отсипано по-брашняно  Thinking Очакванията са ми - да има блясъка на пигмента Melon, но нищо общо  Thinking

Аз го имам този пигмент, лъскаво е, перлено, даже под определена светлина го виждам холограмно. В никакъв случай няма нищо брашняно дори да не е напластено.

# 308
  • в 1001-та нощ
Хм, ще я видим тази работа Simple Smile Приятелка ще ми покаже нейния и ще си взема пробичка Simple Smile Аз моя ще го снимам даже  Blush Може би и затова някак не го обичам - ръся едно брашно, дето ни цвят има, ни финиш .... Все едно съм напудрила с нещо мъждикаво - тук там блескулка и неопределен цвят  Crazy

kopche  Hug благодаря  Heart Eyes Днес непредводено взех 6 минерални пигмента на Премиер - не знам дали си ги разглеждала - много са хубави, ама ми бяха и скъпички  Rolling Eyes Мислех един да взема, ама .... Grinning Laughing

Та взех дуохромни или полихромни и холограмни Simple Smile Сьомга и злато, зелено и златно, синьо и теемнужено ....и т.н. да не изреждам Simple Smile  Фино смлени са и не са брокатести Simple Smile

kikamora  Blush отдавна ми е мерак да направя грим с друга постройка - с тъмно отпред и много го мисля как да стане, за да не се качва черното) Аз и себе си ще изненадам  Blush

# 309
  • Street of Dreams
Синьото е прекрасно, но на мен лично твърде много ми контрастира с черното Shocked Защо не пробваш да очертаеш очите с тъмносиньо и да го прелееш по-плавно със сенките?

Аз почивам 4 дни и съм по цял ден в залата, така че съм забравила за подобни дневни гримове, колкото и да имам желание. За довечера - ще го измисля като седна на масата. Може би тъмносиньо и бяло, перлено? Само че аз не преливам като Алена от външен към вътрешен ъгъл, а водоравно - най-светло е по линията на миглите, а нагоре затъмнявам.

# 310
  • в 1001-та нощ
Имам тъмно син молив и мога да пробвам Simple Smile

# 311
  • в 1001-та нощ
Днешния грим за срещата Simple Smile с един от новите минерални пигменти - руохромен - розово злато, но златото избива повече Simple Smile

Нанесох малко и върху светлия цвят, колкото да го озрари Simple Smile

Ползвах сянката ванила за под веждата и прекалено се избели към носа, но забравих да сложа нещо по-телесно - сега го виждам и се сещам, че забравих ....  ooooh!

Ето и отсипката на пигмента ванила, която имам .... В този грим не съм го ползвала, затова скривам - да не се асоциират  Peace

Скрит текст:

# 312
  • София
Аленка, тези Премиер - даже не съм ги чувала! Thinking
От къде се купуват/поръчват/гледат? Thinking

Приказна си на последният грим! Hug
Много сполучливи преливки, линии и снимки!
Чудно ми е как успяваш да задържиш черно толкова близо до кладенчето на окото?
Аз имам голям проблем с размазване, разтичане и изобщо издръжливост там. Сълзи ми окото, и никога не мога прецизна линия да оформя там? ooooh!

# 313
Дами, каква пудра бихте ми препоръчали да използвам за коректора под очите, за да не се събира? Нещо леко,което да не стой много тежко, понеже аз като цяло използвам само коректор на местата където имам по-голема нужда.  Hug 

# 314
a.l.e.n.a, a червилото\гланцът кое е?  Simple Smile
Нямаш ли още снимки?

Общи условия

Активация на акаунт