Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 717
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
kopche, мерси  Blush Този грим и на мен много ми хареса и изобщо - този минерален пигмент е много добър Simple Smile

Продават се в Парадайз - като влезеш от входа с ескалаторите отпред - има 2 коридора - в левия коридор, където е Уайкики и по който се отива до Сефора - са втория магазин в дясно - съвсем в началото Simple Smile Има голямо разнообразие Simple Smile Тестери, четки, огледала, спокойно - може да се тества без притеснения Simple Smile

За черното - на водната линия ползвам kohl-a на Шанел - не автоматичния водоустойчив молив, а този, който се остри и изглежда, като обикновен молив Simple Smile Но аз и с други моливи нямам проблем там и не ми се размазва. С времето линията избледнява и стои по-бледо сивкава Simple Smile

Очната линия отгоре е на МАС - blacktrack - водоустойчива е и също не ми се е размазвала Simple Smile МАС също имат много хубав черен молив - автоматичен. Но се оказа, че моят е повреден - механизмът за изкарване на писец беше повреден и въртя въртя, но нищо не излизаше .... Та го ползвах съвсем малко Simple Smile Много харесвам и един молив на YSL Simple Smile

# 316
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, a червилото\гланцът кое е?  Simple Smile
Нямаш ли още снимки?

Закъснявах и направих буквално няколко снимки, но мисля, че има още някоя и че не съм ги изтрила - сега ще видя Simple Smile

Червилoто е 410 Catherine на Chanel - то е розово-телесно прозрачно, хидратиращо и тип крем Simple Smile Но под него ползвах един телесен молив на Ланком, уж да очертае контур Simple Smile Но повече придава плътност на цвета Simple Smile Моливът е водоустойчив и комбинацията е доста по-трайна, от колкото само червило Simple Smile

Сега ще видя какви снимки има да кача, както и моливът кой е точно Simple Smile

# 317
a.l.e.n.a, благодаря!   bouquet
На тази снимка устните ти много ми харесват!  Heart Eyes
Аз от много отдавна не съм гледала червилата на Шанел, но след тази снимка задължително ще ги разгледам  Mr. Green Вече си записах името  Mr. Green
Аз си купих прозрачния Lipglаss на МАС и съм супер щастлива Heart Eyes Аз го нанасям директно върху устните, без червило и много ми харесва  Grinning В началото наистина ми лепне, но не за дълго и след това не го усещам.

# 318
  • в 1001-та нощ
Дами, каква пудра бихте ми препоръчали да използвам за коректора под очите, за да не се събира? Нещо леко,което да не стой много тежко, понеже аз като цяло използвам само коректор на местата където имам по-голема нужда.  Hug 

Предпочитан клас?

С Метеорити пробвала ли си?  Rolling Eyes

B & C  Blush ето снимките в скрит текст:

Скрит текст:

Ето и молива:

Lancome Make Up 0.04 oz Le Lipstique Lip Colouring Stick with Brush - # Essencea

Изглежда ми по-тъмен на снимката, на устнтите се слива с цвета им Simple Smile но създава една особена основа Simple Smile

А това е червилото, но е доста прозрачно и над молива му се вижда основно креместия финиш:

Пробвах и с по-бежовото Adrienne - почти по същия начин стои, с Catherine само малко повече телесното розовее Simple Smile

# 319
А това е червилото, но е доста прозрачно и над молива му се вижда основно креместия финиш:
Aз точно такива харесвам!  Grinning

Пигментът, който си използвала за очите също е интересен.

# 320
  • в 1001-та нощ
Аз малко отговарям и по предния ти пост, но не ми излезе уведомление за нов отговор, като публикувах  Hug

Та ....  Heart Eyes много се радвам, че си взела стъклото  и ти е харесало newsm76 Уникален продукт Simple Smile

Слагала съм този молив, това червило и няколко капки стъкло - не да покрие плътно, а точици на няколко места - разнасям хубаво и дава страхотен блясък и стъклен ефект с цвят Simple Smile

Тук тръгнах да правя същото, но, като сложих 2-3 точки и се отказах - за да не стане много акцентирано на устните. Дори леко попих със салфетка - ама знам ли - може да има ефект, ако ти се вижда по-стъклено и различно от друг път Simple Smile

Разгледай й 402 Adrienne - то е по-бежово и 410 Catherine - розово изглежда, но е прозрачно телесно розово Simple Smile

Пигментът е много хубав, но не е попупярен, гледам, че се произвеждат в Холандия и имат там сайтове, но без снимки ....

Аз взех 6 пигмента и утре ще ползвам някой от другите - дано да има време, че ще ходя на турнир по футбол с баткото и грижите ми ще са в друга посока. За утре си поръча си зелен грим, това му е любимият цвят  Crazy И той ще е със зелен екип  Blush Та има един зелено-златен пигмент, нежен, светъл - наумила съм си него - само да има време Simple Smile

# 321
  • гр. София
Дами, каква пудра бихте ми препоръчали да използвам за коректора под очите, за да не се събира? Нещо леко,което да не стой много тежко, понеже аз като цяло използвам само коректор на местата където имам по-голема нужда.  Hug 

Аленка, много ми харесва гримът ти с този пигмент. Каква цена е?

# 322
  • София, Лагера
Ей, Аленке, от известно време не пиша и почти не чета, нямам време, ама тези сини, тюркоазени и ментови гримове така ме въодушевиха, че не мога да не се изкажа!!! Много те харесвам в синьо!!! Дори и не заради самия цвят (там съм пристрастна), но много отива на теб като личност!  Hug Или аз поне така те виждам  Heart Eyes
П.п. Усещам как следващите 5 дни ще нападна 50-те ми нюанса синьо  Mr. Green

# 323

Предпочитан клас?

С Метеорити пробвала ли си?  Rolling Eyes

Ами нещо среден клас, не ми се дават прекалено много пари при положение, че може и да не ми хареса. В момента съм с Кларинс Инстант коректор, та може би нещо от този клас.
Метеорити не съм използвала.

# 324
  • в 1001-та нощ
Chanel, метеорити можеш да пробваш - преди да купиш  Peace Дори бих казала - пробвай повече пъти - навсякъде, където се продава Guerlain ги има  Peace Нанеси коректора, както го ползваш и тествай отгоре.

Те правят фин воал, леко матират и дискретно озаряват - затова си помислих за тях  Peace Аз ги ползвам в околоочната зона  Peace

Друга пудра, която ползвам е прозрачната матираща на Бен Най, но нея тук - няма как да я пробваш  Rolling Eyes Много фина, прозрачна и матираща пудра имат и MUFE - изглежда бяла, като пудра захар - има компактна и свободна, също можеш да ги пробваш, но в Сефора Simple Smile

И в МАС също можеш да пробваш доста неща, както и да бъдеш консултирана  Peace

Ноеми  Hug много се радвам  bowuu newsm76

Шоколадче - 1 бр - 55 лв, но са доста големи Simple Smile Аз ги взех на Черния петък с 30% намаление и предполагам, че на следващото такова - ще взема още Simple Smile  Blush Има и матови - примерно едно теменужено синьо гледах ....

# 325
Аз лъскави неща в т.ч. и метеорити, не слагам под очите. От година и нещо ползвам прахообразната на Сисли и не ми се сменя с нищо друго, но имам хубав спомен и от прозрачната прахообразна на Буржоа.

# 326
Алена, грима е хубав, но това бяло ... Защо не го замениш с нещо което да се доближава до цвета на кожата ти. Така сивее/ синее ужасно на фона на цвета на кожата.

# 327
  • София
Аленка, откъде поръчваш прозрачната матираща пудра на Бен Най, аз я намерих само в ибей. Благодаря ти предварително за отговора.

# 328
  • в 1001-та нощ
Jeni_E  Hug от тук съм я поръчвала Simple Smile http://www.backstageshop.co.uk/acatalog/copy_of_Powders.html

kikamora, кое бяло те дразни - това под веждата или от вътрешната част на клепача?

Ето днешния грим и пак повторих вчерашната грешка с ванила сянката - под веждата към носа Sad. Утре непременно трябва да избера нещо телесно за там и по-скоро за дъгата към носа, защото тази грешка я правя по инерция. Оставям за накрая да коригирам с нещо бежово и забравям  Confused: Това най-много ме дразни и се усещам, когато вече е късно Sad

А специално за kopche - една снимка на очите - малко отгоре, след като се прибрахме - вижда се как молива стои сивкаво. При нанасянето е черно. С времето се поизтрива и стои някаква следа, но не и като при нанасянето

# 329
  • Street of Dreams
Влюбих се в този пигмент  Heart Eyes Прави страхотен грим, но егати скъпотията  Rolling Eyes. И все пак аз бих очертала очите с кафяво, а не с това наситено, остро черно.
Това по повод вчерашния грим, Алена е пуснала вече нов. Направо се чувствам нескопосана и скучна вече с моите 15 минутни гримове...

Общи условия

Активация на акаунт