Андалусия

• 68 646
  • 786
  •   1
Отговори
# 180
  • Spain
Seleste ако решите да наемате кола погледни тази фирма goldcar .  имат оферта за по 2 евро на ден, но ние сме наемали само веднъж кола и не от тази фирма

# 181
Искам да попитам в колко часа преди обед е най-добре да се влезе в Алхамбра ?
Планираме посещение за началото на април и гледам на сайта, който сте дали за купуване на билети он лайн, че за моята дата най-много са намалели тези за 9.30 и 10 часа. Останали са по тридесетина билета. Виждам, че първите влизат в 8.30 и после през 30 минути.ч.
Има ли проблем , ако се закъснее малко примерно 10-15 минути за часа , за който имам билети?
Тъй като искат номер на кредитна карта не можах да разбера веднага ли дърпат парите и дали може после да се откажат ?

Сайта е този нали ?

http://www.alhambra-patronato.es/index.php/Visit-the-Alhambra/8+M5d637b1e38d/0/
Часът на билета е за влизане в Двореца на Насридите. Това означава, че трябва да сте пред входа му поне 10 минути предварително. Пускат на порции всички с час, примерно 9ч.
Ако е преди обяд, отидете с отварянето. Ако е след 14 ч ще можете да влезете в комплекса след този час.
В Двореца не се допускат закъснения.

# 182
  • Варна
мамаСъншайн, благодаря за отговора. Предвидили сме две нощувки в Гранада.
Страхотни снимки от професионалист. Можем само да мечтаем за такова качество.
Брадли, може би ще отделим един ден за Кордоба преди Севиля.
Самолетните билети са купени. Със сигурност ще имам и други въпроси по-нататък.
Цлете, благодаря и на теб. Ще бъдем сутринта и точни , за да избегнем тълпите, ако е възможно.

# 183
Ние в момента сме в Кадиз за уикенда. Уникално е!

# 184
  • Варна
Ние в момента сме в Кадиз за уикенда. Уникално е!
Диана, би ли споделила колко време трябва за Кадиз,че него също смятам да го включа в програмата си ? Нещо по- специално за гледане, или просто ти хареса града ,като архитектура и т.н.

# 185
За един ден може да се разгледа Кадиз. Всичко ми хареса! всички забележителности са в стария град, ако запазвате хотел трябва да е в старият град.

# 186
  • Варна
За един ден може да се разгледа Кадиз. Всичко ми хареса! всички забележителности са в стария град, ако запазвате хотел трябва да е в старият град.
Благодаря ти!

# 187
Навсякъде е интересно и красиво из Андалусия, но само в Севиля се връщам, другите един път им стига според мен.
Кордоба не ми хареса понеже ми приличаше на туристическо" гето "-нито един местен не забелязах,само туристи .
Алхамбра е най-посещаваният обект в Испания ,и си заслужава макар че ,лично на мен, градините и Алказар в Севиля повече ме впечетлиха,но всеки различно приема нещата и зависи с какво сравнява.
Между другити раянер летят и от Малпенса,не само от Бергамо ако някой ще се прикачва от там .
Една седмица бих я разделила 4 дена в Севиля и 3 в Гранада,те са толкова красиви и характерни че всичко друго бледнее

# 188
Моля за помощ как да стигна с градски транспорт от Фуенхирола до Гранада?

# 189
В центъра на Фуенхирола има автогара
http://www.andalucia.com/fuengirola/bus-services.htm

Има ежедневни автобуси до повечето места.Ние специално до Гранада си ползвахме услугите на агенцията с която почивахме, защото ни беше по-лесно заради уреденото посещение в Алхамбра - там има пропусквателен режим и сам е малко по туткаво.

Иначе автогарата сме я ползвали най-вече за Михас - за около 30мин. се стига и мисля че евро и нещо беше билета. Има и влакчета които пътуват също между крайбрежните градчета.
Ако ще седите повече време във Фуенхирола задължително посетете Михас - Приказно е

# 190
Благодаря! Седем дни ще бъдем. Организираната екскурзия е скъпичка. Аз се ориентирах вече как се купуват билети за Алхамбра и тн. Като гледам най-добре ще е да наемем кола.

# 191
  • София
Здравейте, не съм сигурна, че въпросът ми е за тук, но все пак ще попитам. Обмислям лятна почивка в Испания или Италия - самоорганизирано, вила на брега ....Предпочитам някое спокойно място за 10 дни - до две седмици за 10 човека. Някой може ли да ми предложи подходящо място? Благодаря предварително.

# 192
За мен най-прекрасното място за почивка е Costa del Luz - около Кадиз. Уникални плажове, спокойствие.

# 193
Определено ви препоръчвам да си изберете нещо в Испания - Скоро се върнахме от почивка в Италия и малко е кошмар, да не говорим, че навсякъде е вдихната туристическата такса за престой и да разчиташ на италианец за органиаия НЕ - там само на екскурзия колкото да видиш нещо.
За почивка Испания - Коста Бланка, Коста дел Сол (ние тук сме почивали),

# 194
  • Spain
poly_si ako конкретно за плаж става въпрос по -добре си избери нещо по средиземноморието . океанът е студен! много студен ..красиви плажове и хора които седят на стол4ета и се ¨наслаждават´... за мен поне добрият плаж е свързан с постоянно плицукане . добро и евтино място ...едно селце Маро ..но беше толкова спокоино 4е 4ак ме изнервяше  Mr. Green до него е Нерха Nerja малко по -голямо селце и по - шумно

Общи условия

Активация на акаунт