София - кв. Младост (2)

• 20 649
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
Хей, Младоски мамчета, здравейте!
 Аз също съм от Младост(3), бл.333
 Обръщам се с една молба към вас.
 Препоръчайте ми педиатър от който сте доволни.По-възможност хем да е добъ специалист,хем да е с подход към дечицата, защото аз не съм доволна от нашата и искам да я сменя.
 А , да щях да забравя, по възможност да е от това ДКЦ, което е до общината(25-то ли беше  newsm78), т.к. ми е най-удобно, пък нямаме кола.
 Благодаря ви предварително.   bouquet

ЕВГЕНИЙ ЛАМБЕВ

# 136
  • София - Младост 1А
Привет майки-зайки,
не сте ни забравили нали????????

Днес ставаме на половин годинка. Ние не му празнуваме на Пепино месечните рожденни дни, но вие можете да се почерпите за наше здраве, кой с каквото му душа иска.

При нас нещата с пъпките продължават. След диетата дадох морков и всичко беше наред. След няколко дни дадох лъжичка тиква и пак се обринахме. Не както предния път, но беше достатъчно. Повече не дадох тиква, но вчера пак избиха пъпките. Вчера майка ми говори с един лекар и той се учуди как са ни поставили диагноза хранителна алергия, след като обрива е локализиран само около устата, по бузите и под брадичката. При хранителните алергии обриви избивали под мишниците, по крачетата и изобщо по меките части. Според него това е кожна контактна реакция пак към пюретата, но от външния допир. Сега ще търся специалист алерголог и дерматолог, който се занимава с бебета, за да го водя.

Иначе сме порастнали, научили сме се да плюем и бръмчим и няма да ви казвам какви плюнки се размятат. Сменям лигавниците като носни кърпички. Не искаме да лежим, а само да седим или да сме прави. А проблема със заспиването... не ми се говори. Не мога да го отуча да заспива на ръце. Оставям го да реве, но той така се захласва, че посинява. Направо в чудо съм се видяла и не знам как да се оправям. Подобно е положението и със седенето в количка. Когато спи няма проблем. Събуди ли се обаче, иска да го нося. Не ще да седи в количката и се дере все едно го колят. Пробвам да го сложа седнал, да му дам играчки, водичка... никакъв ефект. Кога ще премине не знам. Вече почти месец сме така. Та затова не смея да мръдна към Ниланата. Представям си как ще го нося до Младост 2.

Еви, нали и вие бяхте така? Тити почна ли да се кефи на седенето в количката? Аз много се надявам да е някакъв период.

Освен това се будим нощем. Както си спи и започва да пищи. Ужас. Ставам по 10 пъти на нощ. Вече го взимам да спи при мен, че поне с цицата да го успокоявам. Утре сме на консултация и ще говоря с педито. Какво може да му е. Не го превъзбуждаме, наяжда се... странна работа.

По повод на педито - аз няколко пъти съм писала. Ние сме при д-р Катя Иванова в 25 ДКЦ. Какво да кажа. За сега съм доволна, но пък ние и по много други доктори ходихме. Тя обаче е и личен чекар и има много пациенти. До сега винаги сме били със записан час и не сме чакали, но пред кабинета й винаги има доста хора. За другите доктори нямам информация. На мен тази Хедра ми я препоръча още докато бях бременна.

Veselka ако не ти е късно вече, колко бурканчета ти трябват!

Хайде мамчета толкоз от нас. Днес пак пропуснахме разходката, че у нас няма никой, а чакам пратка по куриер.

Целувки от нас и утре ако е хубаво времето може да се видим, че си забравихме физиономиите вече.

# 137
Дрина много бурканчета ми трябват.....за мен 30,ако има и още ще взема за една приятелка.
Но ако нямаш,ме усройва и по-малка бройка Simple Smile

# 138
  • София - Младост 1А
ще видя какво мога да събера. Ще питам и сестра ми.

# 139
ще видя какво мога да събера. Ще питам и сестра ми.

Благодаря!

# 140
И ние вчера вечерта бяхме в градинката до Патиланци Simple Smile
Май ще трябва да си опишем количките за да се познаем по тях  Party

# 141
  • София - Младост 1А
Ние утре сме на консултация от 13:30 и сигурно до 14 часа ще сме свършили. Не го знам Пепино в какво настроение ще е, но със сигурност поне още час ще се поразходим из Патиланци.

Ето това сме ние, за тези които не ни познават http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrianatzvetkova/detail?.dir=9fcd& … d.jpg&.src=ph

ritka телефона ми ти го пратих на лични

# 142
Дрина,имам чувството,че сме се виждали в градинката на Патиланците  Simple Smile

а нас уре ни чака път-след като вземем храната

Последна редакция: ср, 19 апр 2006, 18:56 от Veselka

# 143
Весели великденски празници!!!
Ако правите срещи без нас,ще ви глобяваме Wink

Ще се върнем във вторник и дано времето е хубаво и да съчиним някоя среща.

Хайде до скоро и целувки от нас с Ели!!!

# 144
  • София
Здравейте,момичета Hug
Днес времето е гадно за разходки,май и утре ще е такова.
Ние утре вечер заминаваме за празниците и ще се приберем чак на 1-ви или на 2-ри май.Пак големи обиколки из страната ще правим-първо в Плевен,после във Варна и във Добрич.Абе,не ми се пътува,но като поседя в София повече от месец и ми писва:mrgreen:.
Като се върнем трябва да започвам подготовката за рожденния ден на Калоян.На мама момчето-вече е почти на годинка Heart Eyes

Весело изкарване на праниците на всички младостки мами и бебоци и после да показвте снимчици на боядисаните яйца.Аз тази година ще си почина-мама и свеки ще боядисват вместо мен hahaha

# 145
  • София
Весели и приятни Великденски празници и от нас!

И ние ще пътуваме за Великден - на гости на свекър ми! Ами то това е почивка - да мисля само какви дрешки да облека на малката - нямам грижи за манджи, чистене, пазаруване  Laughing

# 146
  • София - Младост 1А
ухааа всички ще пътуват нанякъде..... и на мен ми се пътува ама няма на къде. Всъщност има... свекър ми живее в щатите, ама да му ида на гости за Великден, малко скъпичко ще ми излезе... пък и техния Великден мина...

Весело изкарване на пътуващите!!!!!!

# 147
Тези дни наистина е гадно времето за разходки. Тамън ни дойде времето за разходки и времето се развали.

bouquetВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!  bouquet

# 148
Ние също ще пътуваме, затова Ви пожелавам ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

# 149
Честит празник и от мен на всички. То и аз пътувам, ама пуста страст интернетска, вися в един клуб, зарязала и мъж, и дете, можете ли да повярвате newsm78

Май нещо не съм в час, искам почивкааааааааа!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт