. Успех в новото училище! Няма да видиш кога и това ще мине и тогава ще стискаме палци за влизането ѝ в Университета.

. Вярвам, че ще очароваш гостите. В лудите и млади години и ние така бяхме-или компанията у нас, или всички у съседите. Голяма веселба беше. Да си призная ли, че и сега бая до късно купонясваме. Глезех си гостите с палачинки. Пържа ги предния ден, на другия ги пълня с кайма, нареждам ги в правоъгълна тава, поръсвам ги с настърган кашкавал и ги запичам във фурната. Във Варвара домакинята беше сготвила интересно ястие-посварено бяло пилешко месо, нарязано на кубчета, свинско на хапки и запържено.( това миже да се приготви и предния ден) Запържен лук, моркови, гъби, всичко това избъркано, поръсено с настърган кашкавал и запечено на фурна. Много вкусно. За гарнитура-задушен грах, картофено пюре, пържени картофки.( по избор) Ей, увлякох се...
Пак да направиш 

Ей, Радинка, отпусни душицата и спри да се тровиш. Освен себе си, измъчваш и хората, които обичаш. Усмихни се, момиче
Нали си говорихме, че на есен ще действаме. Успокой се.
колкото се може по-добри да са резултатите. Аз също съм била с шум на сърцето, който е отзвучал. Светли също е за хематолог, но не знам, кой път да хващаме и къде да го водим - вече 7 месеца му е ниско желязото /около 4-5 е при долна граница 10/, но пък ЖСК му е в норма и ме е страх какво ще чуя в кабинета на хематолога.
ако разбира всичко, е най-добре да се успокоиш. Светли проходи на 1г. и 20 дни, дете на моя приятелка на 1г. и 4м.
.
за всички. Лека и спокойна вечер.
, глътни корема, опъни коляно, вирни носле, замрежи погледа и смело напред!

. На 25.06 ще стискам палци, а после ще чакаме да се похвалиш. Дано миличка.

Тези дни ми е едно такова... Цялата седмица по доктори обикаляме - профилактични прегледи, консултации със специалисти 
Почти сигурно е вече, че е изтеглила късата клечка

Уж нищо сериозно... Вързах крака с еластичен бинт и вчера кротувах - само ролерите покарах
Днес реших, че понеже вече не ме боли, ще си скачам пак - е сега едва стъпвам
Боли ме прасеца зверски
Утре съм наряд и ако е така положението, ще отида доктора да го погледне 

, ми това си е повод за гордост! Я колко жени харчат луди пари, за да напълнят деколтето и да зарадват мъжките очи, а ние си ги имаме като дар Божи! Смешна била в банския! Погледни се в очите на твоето момче и после пак кажи дали се чувстваш смешна. Аз самата изпадам в потрес като си помисля ,че скоро ще ми се наложи да обличам бански
Ама ще сложа черните очила и голямата усмивка, пък който не ме харесва, няма вкус! Според моето момче съм прекрасна, това ми е достатъчно 

Дано всичко да е наред с твоите сладури! А ти не се мъчи, щом те боли отиди на лекар. Да не стане по-зле.
Аз комплекси относно килограмите нямам но циците .........Ама ще се ходи на море и не ми дреми мн.смешна забавна такава съм.Относно малката оставям и това е,ако иска да говори.Дали съм луда или лоша майка,не ми пука такава съм тая лекарка да си гледа работата,пък аз ще си гледам детето.С някой от вас ще се видим на плажа и нямам търпение.Благодаря за куража и подкрепата която ми давате.