Тичане (3)

• 85 695
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Аууу каква трагедия  Mr. Green.

# 136
В Провадия беше супер Simple Smile Имаше малко денивелация в началото (около 300-350м), жега, за малко да се откажа по едно време докато драпах нагоре по баира под силното слънце. После като минах подкрепителния пункт и изпих две чаши вода ми дойдоха сили и си тичах нормално. Дори към края някак се позасилих в последните 3-4км. Крепостта е красива, на високо място. Заслужава си да се види. И самата Провадия е много приятно място. Толкова години съм живяла на 40км от този град, а до сега не бях стъпвала в него, да не говорим, че дори не бях чувала за крепост Овеч. Накратко - чудесно организирано състезание и много добър избор на място и маршрут. Надявам се, догодина да повторят. 

# 137
  • Варна
Наслагали са над 800 снимки от Овеч oт Irun, да се чудим кой кой е Simple Smile Няма начин да те няма !

# 138
Аз изобщо не съм бягала лятото, така и не намерих подходящо място за мен и децата. Те още са малки за да ги оставям сами. Мисля след няколко дена като тръгнат на училище да започна пак от нулата. Днес обикалях да си търся подходящи маратонки, обаче не си харесах, накрая ще си поръчам отнякъде.

# 139
Аз изобщо не съм бягала лятото, така и не намерих подходящо място за мен и децата. Те още са малки за да ги оставям сами. Мисля след няколко дена като тръгнат на училище да започна пак от нулата. Днес обикалях да си търся подходящи маратонки, обаче не си харесах, накрая ще си поръчам отнякъде.

Защо не опиташ в Декатлон? Simple Smile Ти тичаше по 4-5 км, нали? Или си увеличила? Ако тичаш по 4-5 км там ще ти свършат работа. Ако си вдигнала дистанцията, може би не е лошо да минеш през runningzonе. Там ще ти видят походката, стойката и как стъпваш и ще ти предложат правилни обувки. Аз отдавна се каня да мина и да пробвам.

online, видях те! Simple SmileSimple Smile Много си яка и браво за постижението! Simple Smile

# 140
Никой не отбеляза събитието на годината Simple Smile Двойното подобрение на рекорда Ком-Емине! Simple Smile
Колкото е извънземен новия рекорд на Дизела, толкова е ценен и на Божидар Антонов, защото изглежда е било едно много лично изживяване, докато за Дизела ( на който съм голям фен) си беше незавършен проект и то, на който имаше да си връща Simple Smile Следях и двата финала по минути просто ...

# 141
Гугълче, благодаря, лятото нямаше как заради финансите, а сега у наше село няма хубави спортни магазини. Днес ще мина последната отсечка от пътуването и утре ще сядам да се ровя  Grinning

# 142
здравейте и от мен, не знам дали ме помните, включих се преди около 3/4 месеца
с изключение на последната седмица, когато бяхме в италия и дори и рано сутрин напичаше слънце, си тичам 2 пъти на седмица горе долу. последния път 11 км за 1 час, но трябва да призная, че беше по/хладно. въпреки това, не можех да си повярвам. пулсът ми никак не е нисък, но не се чуваствам зле. все пак понякога гледам да ми е по/бавно темпото. не мисля, че ще увеличавам дистанцията. малко спаднах като килограми, може би 2, но това е в последните 2 седмици, може и да не е от повечкото спорт, но пък някои здравни показатели се подобриха и съм много щастлива
при нас захладня и е идеално за тичане. ще видим кога ще стане твърде студено

приятно тичане на всички

# 143
Здравейте!
Реших и аз да се запиша в темата. Тичам от няколко месеца , като през последните 2 седмици си дадох активна почивка. За тази сутрин отчитам 7 км/47 мин. Бавно , но се надявам да има подобрение.
Сега и един въпрос. Знаете ли дали в Пловдив или като цяло в България има спортен магазин , в който определят какъв тип подметка на маратонки е подходящ за дадено ходило.

# 144
Здравейте!
Реших и аз да се запиша в темата. Тичам от няколко месеца , като през последните 2 седмици си дадох активна почивка. За тази сутрин отчитам 7 км/47 мин. Бавно , но се надявам да има подобрение.
Сега и един въпрос. Знаете ли дали в Пловдив или като цяло в България има спортен магазин , в който определят какъв тип подметка на маратонки е подходящ за дадено ходило.
Привет и добре дошла.
http://runningzone.bg/
Препоръчвам Peace

# 145
Благодаря,peppia!

# 146
Отчет от сутринта - 11км за 1час и 12 мин.

# 147
11 км - браво ^Liya^!!!

Поздравления и за Google76! Трето място на маратон!!! Съвсем истински маратон от 42 км и при това в планина. Имаме си истински шампион тук!   bouquet И голяма мотивация за всички нас. Браво! Браво! Браво!

# 148
Ехе... браво на Google76! Браво и на ^Liya^! Simple Smile

Аз не тичам и не знам дали пак някога ще се осмеля да тичам, но надничам тук.
Открих си причината за болката в коленете и се опитвам да се самолекувам/терапирам, защото отново се оказа, че на лекарите не може да се разчита. Sad

# 149
Защо те болят коленете, Синьо?

Понякога е нужно просто малко да укрепне тялото, за да няма проблеми с тичането. За това не трябва да се следват амбициозни цели в началото, а да се тича бавно и полека. Може би някои могат и по-интензивно, но според мен тези хора са или много млади и в добра форма или големи късметлии с това, което им се е паднало по рождение. Мен преди ме заболяваха краката на 5-6ти км, а сега чак към 12ти Simple Smile)) След година тренировки. Взела съм си едни хапчета за стави и пия понякога, но не съм редовна. Май по-скоро като психотерапия ми действат Simple Smile)) Но пък усетя ли нещо схванато гледам активно да разтягам.

Дано не е нещо сериозно с коляното. Не го обездвижвай съвсем, защото упражненията подпомагат доброто кръвоснабдяване на ставите и с това и по-доброто им състояние напред във времето. Може би ходене, плуване, туризъм?

Общи условия

Активация на акаунт