Bleda vtora cherta

• 11 735
  • 50
  •   1
Отговори
Zdraveite momicheta.. Iskam da popitam dali pri tozi rezultat moje da sam bremenna illi si vaobrazqvam. Trqbvashe da mi doidi na 14,a veche sme 19 reshih da si vzema Shuarchek i na 4-5minuta ot testa mi pokaza parvata qrka cherta i tazi vtora, koqto e pochti nezabelejima.. Misleh, che Iimam simptomi, koito napomnqt na tova prefi da mi doide, noo se okaza, che gresha obiknovenno me bolqt celite gardi i doolo kym pikuchniq mehur, a tozi pat me boli okolo papa i samo zarnata. Molq kajete vasheto mnenie?

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 12:58 от tonipav95

# 1
Честито! Щом има втора черта си Б! Желая ти лека Б и пухкаво бебче на термин Simple Smile

# 2
Бременна си, назначи си час за гинеколог.

# 3
dali naistina sam bremenna,znam che ako e otricatelen testa trqbva da ima edna qrka cherta a drugoto polence da e bqlo,da ne bi da si vaobrazqvam zastoto polovin chas se vzirah i q gledah vtorata bleda cherta mnogo malko se zabelqzva :S

# 4
Няма как да знаем дали си въобразяваш втора черта, но факт е, че ако я има, дори и да е бледа, бременност има. Най-сигурно е да си направиш кръвен тест, той не оставя нищо на въображението.
Ако можеш, качи снимка на теста.

# 5
  • София
Бременна си:)
Моята втора бледа черта,дето милото каза,че си я измислям,сега си играе с един балон до мен:)

# 6
Честито! Точно преди няколко месеца и аз се взирах в едвам забележимата бледа чертичка, след която последваха още 2 теста... Сега чакам най-прекрасното нещо да се появи на бял свят! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 7
Poneje sam nova v saita,ako moje da mi obqsnite kak da kacha snimka shte q kacha Simple Smile

# 8
Аз реших, че снимката от темата е на авторката.

# 9
Като за начало можеш да пробваш да пишеш на български, на кирилица имам предвид.

# 10
бременна си честито

# 11
Това е изпарителна черта, теста е отрицателен, най добре направи кръвен който ще покаже има или няма бременност  Simple Smile

# 12
Добре,благодаря

# 13
   изпрати ми снимка от теста

# 14
Снимката на темата не е ваша така ли? Ако е, не виждам нищо изпарително  Peace

Общи условия

Активация на акаунт