Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 415
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Ние те уверяваме, че ще бъдем до теб колкото и за каквото е нужно  Simple Smile!

Темата е добре да е отчетна, за да се повдига от време на време. Така за всички ще е лесно да превеждаме по мъничко.  Hug

# 91
Цоц, тук и навсякъде имаш една прегръдка от мен и ... още някои дреболии  Heart Eyes

# 92
Кураж и стиснати палци и от мен! Ще се справиш!

# 93
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес случайно във фейса попаднах  на този зов за помощ. И съответно се прехвърлих и открих темата.
Искам много силно да те прегърна, Цоцоланке... Hug Такава си колкото и ника да смениш.

И да ти подшушна, че ти си човек за подражание, борбена и аз съм сигурна в твоята победа. Hug

Тук съм и съм насреща.

Ще следя темата. Защото всички сме хора и защото трябва да сме заедно.

# 94
Съжалявам да науча такава вест за Мама Цоцоланка. Убедена съм обаче, че ще се справи с това изпитание. С помощ от наша страна и много положителна енергия от приятелите във форума!!  Hug Кураж и никакви лоши мисли, Мама Цоцоланке!

# 95
  • СОФИЯ
препарата Ламини, който не е по здравна каса и струва 70 лв за опаковка. На нея са и необходими поне 3 опаковки на месец.
...
Може ли точното наименование на  "препарата Ламини". На опаковката тр да е изписан и вносителя. Мисля, че мога да помогна с това.

# 96
  • София
Кураж и от мен за мама Цоцоланка  Hug

# 97
  • София
препарата Ламини, който не е по здравна каса и струва 70 лв за опаковка. На нея са и необходими поне 3 опаковки на месец.
...
Може ли точното наименование на  "препарата Ламини". На опаковката тр да е изписан и вносителя. Мисля, че мога да помогна с това.

Препарата всъщност е Ламинин.

# 98
  • Варна
Разбира се,че ще се справиш.Кураж и само положителни мисли !
Не знам дали ще те успокои ,на мен декември ми откриха карцином на щитовидната жлеза.Сигурна съм,че ще се справя и ще оздравея.Ще оздравееш и ти,това ще остане само лош спомен.Горе главата !

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 21:26 от Глухарче

# 99
  • СОФИЯ
...

Препарата всъщност е Ламинин.
Кой е вносителят/ите? Това е хранителна добавка. Пише на етикета.

# 100

Hug Благодаря за съпричасността! Поръчана е хранителната добавка!

# 101
  • СОФИЯ

Hug Благодаря за съпричасността! Поръчана е хранителната добавка!
ОК, ако прецениш за следваща вероятно мога да съм полезна.
Сили и добро обкръжение ти пожелавам!

# 102
Цоцоланка,Дебеланка,Мършавуша,ако ще и рог да ти порастне,за мен си си все същия готин,позитивен,мъдър и спокоен човек.Стане ли ти криво-пиши,тука сме все отбор маркови кокошки и ще те подкрепим!Не бери грижи за нищо,ще се оправиш,къде ще ходиш.Някъв си загубен тумор!За пари,хич недей да мислиш-нали ти казах-тука сме голям отбор,драсваш един ред и се включваме!

# 103
Здравейте. Аз съм от хората, които често четат бг-мама, но не пишат. Сега, обаче искам да напиша две думи. Кураж, Мама Цоцоланка и знам, че всичко ще бъде наред. Преди 2 години аз също преборих лимфом. Моят беше Ходжкин, но и аз успях, въпреки страха и черните мисли. Нямах позитивните мисли и силата, която имаш ти, а това казват е 50% от лечението. Този вид Неходжкин мисля, че е от най-лечимите, така че  Бързо оздравяване ти желая  Hug

# 104
  • София
Напълни ми се душата от вас, момичета  Hug Винаги съм знаела, че форумът е сила! Жаки и Рибозом преди мен са написали много точно всичко, което исках и аз да кажа.
Маме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт