В момента чета...39

• 57 490
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Belgium
Прочетох "Буря над Прованс" - е, няма такава мъка. Дори не си заслужава да пиша за нея, за да я оплюя. Споменавам заглавието само, за да не се прецака някой друг да я чете като мен  Mr. Green

Довечера ще започна "Ще бъдеш ли тук?" на любимия Мюсо, за да си оправя малко вкуса както се казва  Laughing

# 166
Започнах

Харесва ми,увлекателно разказва Кармен Мишу.

# 167
  • на североизток от Рая
Започнах

Харесва ми,увлекателно разказва Кармен Мишу.

Чудна  е книгата. Не съм рекламно лице на Кармен Мишу, но съм под силното въздействие на всичките й книги.

# 168
  • Mostly in my mind
"Кафка на плажа" Simple Smile

# 169
Момичета, Балканска сага има ли я електронно някъде?
Мерси предварително   bouquet

# 170
  • Варна
Мерси предварително   bouquet
Да има я в MAILBOOKS. По темата - чета "Възкресяване" на Кинг - много ми харесва!

# 171
Току- що приключих и ще връщам в библиотеката "Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване" на Харуки Мураками.
Принципно харесвам много автора и съм чела повечето му книги. За тази мога да кажа, че не се характеризира със специфичната му отвлеченост, граничеща с фантастика, а е доста по- земна и ясна. Засяга личен проблем, който вълнува много хора /отказът на наранения човек от емоционална близост с останалия свят/ и на който се дава разрешение по един малко нестандартен начин. Хареса ми повече от останалите му творби.

# 172
Мерси предварително   bouquet
И в тази група съм я сложила. Направо може да се тегли.  Hug Случвало се е да качват книги и по-рано от MB.  Peace Въобще доволна съм от групата, бързо откликват и има доста качени файлове, няма усложнения..

# 173
Мерси предварително   bouquet
Дай поща и кажи в какъв формат ти трябва.

# 174
По темата - чета "Възкресяване" на Кинг - много ми харесва!

И аз чета "Възкресяване" - Кинг наистина е крал Simple Smile! След разочарованието ми от "Джойленд", тази книга ми доставя истинско удоволствие.

# 175
Страхотни сте! Много мерси на всички  Hug

# 176
Започнах

# 177
  • USA, Steak State
Приключих с и започнах следващата от поредицата

# 178
Препоръчвам "Лятната кралица" - хареса ми много. Мисля, че ще се хареса на феновете на ФГ Simple Smile

Започнах "Седмата луна" от Мариус Габриел

# 179
Аз приключих една книжка, която захванах напълно случайно и бях погълната и приятно изненадана, а когато я затворих ме обзе едно много приятно чувство - абсолютно задоволство от това, че съм открила наистина хубава книга. На пръв поглед обикновено, бързо-вървящо трилърче, а всъщност едно малко бижу, което ме затрогна на няколко нива и все различни.
А именно - "Проектът "Кракен"" на Дъглас Престън!  Heart Eyes
Ето малко повече - https://www.goodreads.com/review/show/1299941504

Продължавам с "Изплъзване от времето" на Кейт Мортън, благодарение на една прекрасна съфорумка!  Heart Eyes Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт