В момента чета...39

• 57 473
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Къде е темата за препоръки и харесване на книги ?
Да питам за ето този роман
Градината на Финци-Контини /Джорджо Басани / ?

# 151
  • София
Приключих "Проповедникът" на Камила Лекберг. Пише доста посредствено в сравнение с други скандинавци в този жанр, но се чете леко, а и главният герой е симпатично нормален в сравнение с алкохолизираните, деструктивни детективи, дето все ги пребиват  Simple Smile Отвсякъде си личи, че авторът е жена, има някакъв уют, хармонични семейни отношения и не товари емоционално.
Голям минус е, че на много ранен етап става ясен убиецът.

Започвам новата книга на Исабел Алиенде
Скрит текст:
От резюмето предполагам, че ще е от типа нейни истории, които харесвам (някои от последните й не ми допаднаха особено).

# 152
  • Benelux / Varna
Magrat и  аз не харесах последните две книги на Алиенде - Дневникът на Мая и Изкормвача, доста по-слаби ми се видяха и определено бяха разочароващи за мен, така че ще чакам с интерес да споделиш отзив след прочита на тази.

Аз започнах " Яловата вдовица", още не знам какво да мисля, объркана съм в преценката си до момента и нямам ясно становище, въпреки че прочетох 2/3 вече, ще споделя после какво мисля.

# 153
Чета

Много ми харесва,наистина прилича по нещо на "Крадецът на книги".

# 154

Започвам Кутия за птици - Джош Малерман, с голямо нетърпение, Simple Smile пък да видим какво ще излезе.

Ще помоля за отзиви.   bouquet И на мен ми е в безкрайния списък за четене.  ooooh!

# 155
 Bили, непременно. Засега... началото е обещаващо.
И моят списък нараства непрекъснато и все не стигам до заплануваното, току изскочи някоя "Калуня - Каля" ( още имам от нея  Rolling Eyes) или "Кутия за птици". Simple Smile

# 156
Чета

Много ми харесва,наистина прилича по нещо на "Крадецът на книги".

Значи непременно трябва да прочета "Крадецът" Simple Smile "Светлината" много ми хареса  Hug

# 157
  • USA, Steak State
Започвам

"Мрак" на Джилиан Флин ми хареса много! Ще прегледам и други нейни заглавия.

# 158

Започнах "Забравената градина" на Кейт Мортън, четецът сам си я избра - докато разглеждах какво имам в библиотеката тази се отвори сама. Чела съм много положителни отзиви тук, надявам се да ми хареса, началото определено е грабващо.
Преди време я прочетох,много ми хареса.Вълнуващо е не само началото ,но и края на книгата.

# 159
Аз се чудя, защо никой не пише, а то имало нова тема и тя вече е на 11-та стр.!  Crazy

Онзи ден набързо свалих "Дванайсет странстващи разказа" на Габриел Гарсия Маркес. Много обичам такъв тип четиво по време почивките в работния ден или кратки пътувания.

# 160
Започнах и ми е много интересна:

# 161
Прочетох "Огнената диря" на Саймън Бекет - много ми хареса. Добро криминале с очаквани и неочаквани обрати. Саймън Бекет е личното ми откритие за тази година Simple Smile
Започнах "Възкресяване" на Кинг - за сега върви супер - интересен разказ без напрежение. Но съм в самото начало, надявам се на изненадващи обрати Simple Smile.

# 162
  • Пловдив
Започнах тази:

# 163
  • USA, Steak State
Започвам

"Мрак" на Джилиан Флин ми хареса много! Ще прегледам и други нейни заглавия.

Преполових "Криптата" и няма такава скука.... Зарязах я.

Прочетох приятно разказче Кратичко е и препоръчвам за любители на жанра.

# 164
Завърших "Конспирацията Да Винчи" на Марк Сенклер - не е нещо особено, но се чете бързо.Сега започвам "Лекари" на Ерик Сийгъл.Лекарската тематика ми е много интересна и се надявам книгите /2 тома е/ да ми допаднат!

Общи условия

Активация на акаунт