В момента чета...39

• 57 467
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
 Thinking Да я започвам ли?
При Калуня грабването беше моментално.
Възвишение я започнах и зарязах. Под започнах имам предвид погледнах първите страница - две за да видя каква е историята. Реших, че ще е скучна и я оставих.

В период на нечетене съм. Нищо не ми е интересно. Затова препрочитам Кръстникът - много любима книга. Харесвам Вито много.

# 136
Ти си прецени. 
Аз изглежда улучих точния момент - след един чиклит и две криминалета много навреме ми идва.  Laughing

# 137
И аз много харесвам Възвишение, нищо че бавно напредвам с нея Peace
И да, лесно се чете, въпреки диалекта, който според мен е лесноразбираем.

# 138
  • на североизток от Рая
Аз съм от тези, харесали повече `Калуня Каля`. И `Възвишение` ми допадна, но много места ми идваше да ги прескачам, защото ми беше скучно да ги чета. Иначе пък и здраво се смях.  Laughing Но `Калуня Каля` беше в главата ми много време след прочита.

Не се затрудних нито с възрожденския език, нито с турцизмите в К. К. Всичко се подразбираше от контекста.

# 139
А кой четеше Пет дни?Отзиви?

# 140
  • Belgium
А кой четеше Пет дни?Отзиви?

Аз. Писах по-напред в темата  Peace

# 141
Благодаря Лу  bouquet

# 142
Завърших "Бъди българин, Джийвс" на П. Г. Удхаус - не лоша книга, която започнах с цел да се разтоваря от по-сериозни четива и си постигна целта. Хареса ми, давам 3* в ГР. Лек сюжет - без почти никакъв замисъл, но интересен стил на писане. Лека и забавна книга, това мога да кажа в заключение.

Започнах "Забравената градина" на Кейт Мортън, четецът сам си я избра - докато разглеждах какво имам в библиотеката тази се отвори сама. Чела съм много положителни отзиви тук, надявам се да ми хареса, началото определено е грабващо.

# 143
Започнах и зарязах "Неграмотното момиче, което можеше да смята".
Сега чета "Седемте циферблата" на Агата Кристи - оправям си вкуса.

# 144
Започнах "Забравената градина" на Кейт Мортън, четецът сам си я избра - докато разглеждах какво имам в библиотеката тази се отвори сама. Чела съм много положителни отзиви тук, надявам се да ми хареса, началото определено е грабващо.
Щом смяташ така, съм сигурна, че ще ти хареса Peace

# 145
  • София
Вече в МБ:

Великолепна! Дадох й 5 звезди в ГР - заслужено!
Това е книга, която се чувства и преживява.

Завърших оня ден и "Змии в стените" на Майналовски. Прекрасен сборник от разкази - ужасяващи, разсмиващи (на "Драконът Тодор" съм се смяла с глас), чудовищни и много, много силни! Също 5 звезди получи от мен.

Сега продължавам със "Серафина"  Heart Eyes

# 146
Във връзка с  "Възвишение", ето една новина, романът ще бъде филмиран.

Аз тъкмо приключих "Калуня-каля" и двете ми харесаха много! Peace Не искам да ги сравнявам, всяка си има своето очарование.

Kally May, много благодаря за "Балканска сага"!!  bouquet

# 147
  • Den Haag
Здравейте!
Да не изпусна темичката и аз да се запиша Simple Smile
На вълна Джейн Остин съм и чета " Разум и чувства"

# 148
И аз благодаря, Kally May, за "Балканска сага".

Започвам Кутия за птици - Джош Малерман, с голямо нетърпение, Simple Smile пък да видим какво ще излезе.

# 149
Кали, БЛАГОДАРЯ!!!!
Аз още чета Невидимите.

Общи условия

Активация на акаунт