В момента чета...39

• 57 381
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
А, рекламира, рекламира и още как  Laughing Joy
Всичко що е на Сиела и Дежа Бук се радва на неизменния му (син) благогосклонен поглед....пардон, положително ревю в Книголандия и във ФБ отрочето му Какво четеш Joy независимо къв ш***н боклук е  Sick
Пример веднага- Кутия за птици  Sick Sick Sick супер-зле написано книжле, което той се опитва да продава  Joy

Напълно е възможно, но аз нали не чета ревюта и нищо не знам  Laughing Laughing (Тази "Кутия за птици" незнайно защо още от началото я прочетох като "Кутия за пИци", та май няма шанс да й обърна внимание  Laughing Laughing).

# 421
  • Ямбол
А, не, не си последният човек, който не е чел Уве  Whistling

Даааа! И аз съм в числото нечели я.
А аз съм в числото на нехаресали я.

# 422
Започнах "Пеперудата", заради ваши коментари.

О, да кажеш после как ти се е сторила на теб.
Аз я харесвам много.

Да, ще пиша, засега много ме е грабнала, сравнявам я с преживяванията на Трейси от "Ако утрото настъпи".

# 423
За Кутията за п(т)ици Wink не дай си Боже ако напишеш кофти коментар във Кво четеш  Joy автоматично ставаш "хейтър" и "трол", което особено последното при моя ръст от 175см е най-малкото смешно  Joy както и да е - едва ли е хейт да не харесваш една повече от посредствено написана книга, със семпъл стил на гимназистка-отличничка от средния запад, владееща "магията" на простите изречения в сегашно време  Joy мъка, мъка ви казвам! И Блажевият да твърди, че това е върхът на сладоледа?!?!  hahaha смях!    Joy
Уважавайте себе си и не му се връзвайте на глЮпостите повече!!! Joy т.е.Не си давайте парите за неговите книги  Sunglasses

# 424
  • София
А, не, не си последният човек, който не е чел Уве  Whistling
И аз не съм я чела, но нямам и намерение да я чета.
Никога не може да ме грабне заглавие, която започва с "Човек...", "Човекът, който..." и пр.
Ако се казваше само "Уве" имаше шанс, но не би  Whistling

# 425
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В момента с огромно удоволствие чета "Вино от глухарчета" Heart Eyes
Преди това- "Възходът на семейство Ругон"

# 426
  • Пловдив
Започнах "Невидимият пазител" на Долорес Редондо, доста интригуващо начало. Струва ми се, че ще е интересен трилър.

Не е лоша, към средата си мислих, че е един убиеца и се разочаровах, че го разкрих, накрая се оказа съвсем друг.

Аз също не съм я чела.

# 427
  • на път
Прекрасна тема! Благодаря   bouquet!
С удоволствие изчитам постовете  Hug.
Прочетох на един дъх на плажа "Парижкият апартамент" по препоръка на приятелка.
http://www.helikon.bg/books/76/-%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B6%D … D1%82_187175.html
Търсих други книги от същата авторка, но не открих за съжаление ...

# 428

Да добавите и мен към тези ,които не са я чели Embarassed

# 429

Да добавите и мен към тези ,които не са я чели Embarassed

Аз даже намерение нямам да я чета.  Laughing

От вчера съм на чиклити - два за деня - след като дочетох "Всяко решение си има проблем" реших да проверя как е "Мафията на майките". Намериха ме в момент на "Нищо не ми се чете, защото нищо не ме грабва, ама времето в метрото трябва да минава по-бързо".
Обаче "Кръстницата" вече ми дойде в повече, та ако днес я довърша, вероятно идните три години няма да пипна подобно четиво.  Laughing
Но авторката има добро чувство за хумор и пише добре. За разтоварване са идеални.

# 430
  • Ямбол
O, "Кръстницата" е идеална(утопична) илюстрация на нещо подобно на нашия форум, но в немски вариант.
На мен ми хареса.

# 431
Да, аз не казвам, че е лоша, просто се олях.  Laughing А има още една

# 432
  • Belgium
Започнах "Невидимият пазител" на Долорес Редондо, доста интригуващо начало. Струва ми се, че ще е интересен трилър.

Чакам отзив  Flutter

Спокойно, аз пък съм една от малкото нехаресали въпросния Уве, толкоз плосък и глуповат ми дойде като 100 годишния старец.  Laughing

# 433
 "100-годишният..." изобщо не можах да го дочета.

# 434
  • Belgium
И не си загубила  Laughing

Аз го дочетох от чист литературен мазохизъм  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт