В момента чета...39

• 57 378
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
И през ум не ми минава да чета за старци и застаряващи самотни мъже   Laughing

# 436
  • Belgium
cool_witch , ще ме умориш  Joy

Аз тръгнах да чета 100 годишния старец заради резюмето, все пак щеше да пътува из различни исторически епохи да се среща с държавници, важни исторически фигури и т.н. Та се подлъгах, че ще е интересно. Уви, останах си само с очакванията.

# 437
  • София
Започнах "Невидимият пазител" на Долорес Редондо, доста интригуващо начало. Струва ми се, че ще е интересен трилър.
Чакам отзив  Flutter
С тоя дъжд, мисля, че ще дам отзив до края на деня  Mr. Green.
Лу, в интерес на истината вчера, докато четях от книжката се сетих за теб и коментарите ти за "Лисицата"  Laughing. И Долорес Редондо май има някакви такива любими изрази, които пише често.

Деска, не съм разбрала, че си чела книгата! Даже не подозирах, че си падаш по трилъри  Laughing.

# 438
В момента чета "Копелето на Истанбул" на Елиф Шафак  и не ми харесва особено.
Дочети я за да разбереш кой е бащата. Wink

Свърших с препрочитането на Кръстника и съм в чуденка какво да започна. Искам нещо леко, глупаво, но не чиклит.

# 439
  • Belgium
Аз в тоя дъжд имам излизане, но довечера се надявам да понапредна със "Залезът на боговете". След толкова книги с дълги, упоителни изречения сега направо ми е странно, че авторът пише кратко, на моменти почти телеграфно и адски се напъва да докара кинематографична атмосфера. Иначе е мрачно, снежно и викингско, направо ми замирисва на пушено меси, дим и ейл като разгърна страниците  Mr. Green

Вени, нищо чудно доста автори да си имат някакви любими фрази (то кой ли си няма), но поне да не прекаляват с тях  Laughing

# 440
  • София
Вени, нищо чудно доста автори да си имат някакви любими фрази (то кой ли си няма), но поне да не прекаляват с тях  Laughing
Абсолютно е така. Само се чудех дали щях да го забележа, ако не се бяхме заговорили тук  Grinning.

# 441
Естел, чела ли си "Ако утрото настъпи"?

# 442
Не.
Има ли я ел?

Много искам да прочета Светлина между два океана, Невидимите и Лисицата, но ги няма ел.

А Пъклена кръв - последната от трилогията за сангвинистите, я очаквам ел. с голямо нетърпение.

# 443
Да, в Читанка.

# 444
Да, видях.
Свалям я.

# 445
  • Ямбол
Има я в Читанка. Аз вчера си я дръпнах, след като Церемония я сравни с Пеперудата.
А и Шелдън скоро не съм чела. Не че се очертава скоро и тази да чета, но така, да си я имам.

Като заговорихте за старци, понеже дочитам Игрите и си ровех в набелязаните книги, та мисля да започна като следваща "Последна любов" на Уортън. Не ми казвайте нищо за нея, няма да ви прочета, достатъчно отзиви четох и се надявам да съм ги позабравила. Чете ми се точно нещо както пише Уортън и ще видим де, може в последния момент да реша друго, но засега е тази.

# 446
Лиляна, със сигурност двете книги са много различни, просто разказа за затвора звучи в един нюанс.

# 447
  • Ямбол
Лиляна, със сигурност двете книги са много различни, просто разказа за затвора звучи в един нюанс.
Разбирам те много добре. Аз също не съм си помислила, че са с идентични сюжети.

# 448
Пеперудата я почнах и зарязях още в началото.

На Уортън нищо не съм чела.

Аз харесвам Уве, и Лиляна също я харесвам.  Wink
100 годишният старец не съм го чела, но и не ми е в списъка за четене.

# 449
  • София
На Уортън съм чела "Пилето" и "Татко" - не е моят автор и не бих посегнала повече към него.

Общи условия

Активация на акаунт