В момента чета...39

• 57 272
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Само да докладвам, Анна в кървавата рокля много ме завладя. Вчера я почнах и не можах да се спра, четох вчера до 1 сутринта сега съм на работа и се ядссвам че чак следобяд мога да продължа...  Joy И дргия ми проблем е, като я "доям" после, какво да почна ново и дали ще ме завладее така както тази книга? Simple Smile Става някак си все по-трудно да харесам книга и да не ми е тъпа след 50 страници...

Пак ще си "крадвам" мнения и идеи от вас тук, сигурно...Simple Smile

# 631
  • Belgium
Mam4e Bandit, "Ана" има втора част, така че спокойно, ще имаш какво да четеш  Laughing

# 632
  • Benelux / Varna
Аз продължавам с Кан Тервел на хартия, а днес в (гр)адския транспорт започнах 12 мита в българската история. Срам ме е, но ще си призная колко съм назад с бълг.история.  Embarassed

Denim, коя точно книжка за Тервел четеш? Може ли отзив след прочита й!
Скоро четох и аз 12 те мита на Божидар Димитров, има много верни неща, но има и доста неверни и глупости вътре, в общи линии ми хареса! Обогатява с различни гледни точки.

# 633
Започнах "Джинджифиловата къща" - Карин Герхардсен. Май ставам фен на скандинавските трилъри, дано тази книга не ме разочарова.

# 634
Mam4e Bandit, "Ана" има втора част, така че спокойно, ще имаш какво да четеш  Laughing

Да, ама тук няма как да си я купя на български, а на немски втората част още я няма. Мога да я търся на английски, но всъщност исках да прочета и втората книга на немски. Та ще почакам май... Ще видим до тогава с какво ще се залъгвам. Жанра ми хареса много!  Peace

# 635
  • София
Вили, много се радвам на добрите ти впечатления от "Стоунър".

Аз напредвам с историята на Елинор Аквитанска от Таня Кинкел. Много впечатляваща жена е била, с не по-малко впечатляваща съдба. Не зная много за тази жена и няма как да преценя до каква степен книгата е исторически достоверна, но е интересна. Мисля, че е повече в стил Филипа Грегъри, отколкото Хилари Мантел  Mr. Green.

# 636
Момичета,препоръчайте  ми нещо от рода на Сагата Долангегър.

# 637
Започнах Стиг Ларшон — Мъжете, които мразеха жените.

# 638
Аз пък препрочитам "Хари Потър", защото съм в книжна дупка и нищо друго не ми върви  Laughing

# 639
... защото съм в книжна дупка и нищо друго не ми върви  Laughing

И ти ли, Бруте?   Laughing
Аз съм в такава дупка, че направо си е книжна яма  Tired

# 640
Меко казано добри впечатления, развълнува ме и ме докосна "Стоунър".  Heart Eyes

Сега продължавам с "Вечерята" на Кох.

# 641
Аз прочетох Вила с басейн на Кох и не останах очарована.Вили,може ли да споделиш мнение за Вечерята.

# 642
Започнах "Алексис Зорбас" на Казандзакис. Много красиво четиво.
Защо не съм я започнала до сега, яд ме е на мен самата. Все още съм в началото и ми харесва.

# 643
Започвам "Фантом" (Ю Несбьо).
Ако той не може да ме изкара от книжната дупка, значи нищо друго няма да може  Tired

# 644
В момента чета "Бягащата с вълци" на Клариса Пинкола Естес. До момента не съм чела подобни книги, но тъй като си правя едно книжно предизвикателство, в което една от задачите е  "Read a non-fiction book" , тази беше първата, за която се сетих, понеже напоследък много слушам за нея. Допада ми  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт