В момента чета...39

• 57 272
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Вили,може ли да споделиш мнение за Вечерята.

Прочетох я. Оцених с 3* в ГР.
Какво да ти кажа, kristys... На мен ми хареса, стилът ми дойде малко хаотичен, но ми хареса. Въпреки това не мога ей така с лека ръка да я препоръчам, специфична книга е. Остави и в мен, като майка, въпросът докъде може да стигне един родител, за да защити детето си? И беше ли наистина това семейство "нашето щастливо семейство"?
Бих прочела и "Вила с басейн", но вероятно няма да е скоро.

Още не съм решила какво да подхвана сега...  newsm78

# 646
Да права си,доста е хаотичен.Не е моя автор 😃

# 647
Аз продължавам с Кан Тервел на хартия, а днес в (гр)адския транспорт започнах 12 мита в българската история. Срам ме е, но ще си призная колко съм назад с бълг.история.  Embarassed

Denim, коя точно книжка за Тервел четеш? Може ли отзив след прочита й!
Скоро четох и аз 12 те мита на Божидар Димитров, има много верни неща, но има и доста неверни и глупости вътре, в общи линии ми хареса! Обогатява с различни гледни точки.

Кан Тервел-кошмарът на халифата. Има нещо, което липсва, но като цяло ми харесва. 12 мита я прочетох и съм на твоето мнение. Нямаше какво да ме впечатли, но като още една гледна точка си заслужаваше.

# 648
И аз съм в дупка, направо яма затова препрочтам любими книги. Сега е ред на Властелинът на пръстените - любимата ми книга.

# 649
  • Там, където ме обичат
Лу, чудесно описание!  smile3501
Накара ме да потърся книгата, за съжаление все още я няма в електронен вариант.
Но пък си я отбелязах в ГР.

# 650
За една седмица прочетох първите четири книги на Крис Картър за Робърт Хънтър. Психопат от класа! Няма такъв кеф! Simple Smile Съжалявах, че книгите ще свършат още преди да съм ги почнала!
За Джилиан Флин бяхте казали, че е по-психар и от него. Нямам търпение да направя сравнение, но си промивам за момента мозъка от кървищата с " Изплъзване от времето" на Кейт Мортън.

В списъка с трилърите  отлежават и книги на Джеймс Патерсън, Джой Филдинг и Харлан Коубън, да не говорим за другите жанрове. Хем се радвам, колко хубави книги чакат да ги прочета, хем съжалявам, че нямам много време, а излизат други също толкова добри книги.  Heart Eyes

# 651
Хем се радвам, колко хубави книги чакат да ги прочета, хем съжалявам, че нямам много време, а излизат други също толкова добри книги.  Heart Eyes

Всеобщ проблем е тази работа.  Mr. Green
Скоро правих списък с книгите, които искам да прочета на първо време - излязоха около 50 броя... освен това на четеца отлежават още към 150, които чакат ред... тежко е.  Tired hahaha

Аз след много мисли, започнах "Миниатюристът", ще й дам шанс, без да възлагам големи надежди. Simple Smile

# 652
Kölsches Mädel, ще си изтегля и аз книгите, заинтригува ме. Simple Smile

Може ли да препоръчате книга, за някоя невъзможна любовна история. Чете ми се нещо подобно, след като свърша поредицата на Стиг Ларшон.

# 653
Искам и аз от време на време да изпадам в книжна дупка. Един филм не мога да изгледам спокойно - все ме човърка, че губя ценно време, което мога да използвам за четене.  Simple Smile
Продължавам с "Джинджифиловата къща" - интересна ми е. Мисля си, че
Скрит текст:
убиецът не е този, към когото водят следите, би било много предвидимо. Имам чувството, че е жена. Довечера ще я приключа и ще разбера. Моля никой да не ми подсказва. Simple Smile

# 654
  • Belgium
System Error, аз само подсказвам, че "Джинджифиловата къща" има и втора част  Whistling

foxysilver  Hug

# 655
System Error, аз само подсказвам, че "Джинджифиловата къща" има и втора част  Whistling
А, не знаех. Значи историята продължава? Как се казва втората част, Лу? Нищо не намирам в нета.

# 656
  • Belgium
"Хана сама вкъщи": http://www.bard.bg/book/?id=1893

Нея още не съм я чела, но мисля, че просто е нов случай със същите детективи.

# 657
Лу, подсети ме да ти донеса Хана на следващата среща , ако я искаш още... Hug
Че аз както съм в дупка кой знае кога ще стигна до нея  Blush

# 658
  • Пазарджик
Аз започвам третата част на Милениум- Взривената въздушна кула. Страшно ми хареса поредицата, въпреки че на моменти малко се разводнява в описания но все пак е доста завладяваща.
Можели да ми препоръчате нещо в същия дух с което да продължа.

# 659
  • Belgium
Миж, благодаря ти много, искам я  Hug

pipilota_85 за мен няма нищо доближаващо се до Стиг Ларшон  Heart Eyes Колкото и да си рекламират всяко ново скандинавско трилърче на негов гръб, сравнявайки автора с Ларшон.

Общи условия

Активация на акаунт