В момента чета...39

• 57 372
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз не се разбрах с "Пилето".

# 451
На Уортън най-много харесах "Отбой в полунощ" и "Последна любов" .
"Стогодишният старец..." май и на мен ще ми отпадне от списъка за четене.

# 452
  • Пловдив
Цитат на: ]Вени***
[b
Деска[/b], не съм разбрала, че си чела книгата! Даже не подозирах, че си падаш по трилъри  Laughing.

Вени, чета, но не постоянно Wink

# 453
На Уортън съм чела "Пилето" и "Татко" - не е моят автор и не бих посегнала повече към него.
И аз
За първи път чета нещо от Е. Кейси

# 454

Последната ми допадна много и на мен!  Peace

daniela19, и аз бях така с "Копелето на Истанбул" до към средата - оставях я на няколко пъти, но в един момент ме грабна и докато не я дочетох, не мирясах. Дай и шанс! Wink

За мен Шафак е от авторите, които не се концентрират толкова върху само повествование, колкото върху взирането в човешката душа и човешките взаимоотношения, затова понякога изглежда мудна за четене.

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 14:20 от @steraki

# 455
Еми не мога..., не ми се беше случвало скоро с удоволствие да зарежа книга...
С най-голямо удоволствие зарязах Един+един на Дж.Мойс, ами то дори не можеш да го наречеш и чиклит, защото ще го обидиш ooooh!, такава боза да си призная никога не съм чела, пълна глупост, абсолютно досадна тъпотия. Не става и за категоризиране в ГР, защото няма по малко от една звезда, трябва да има нула- Ай хейт ит Laughing, мда тази книга е едно минус едно, поне за мен.

Започвам последната чужда книга в мен: "Заслушани в молитвата на вселената" на Марло Морган

# 456
Аз досега май нищо не съм харесала на Дж.Мойс... Confused

# 457
  • Belgium
Гиговче, казах ли ти аз, че е тежка бозица ?  Wink

# 458

"Момичето, което бях" не ти ли допадна? На мен ми хареса повече от "Аз преди теб". Но предполагам, че бях в подходящото настроение за такава книга.  Peace

Ох, сега се чудя дали да я подхващам"Един+един", че ми е и подарък, че и на английски.  Laughing

# 459

"Момичето, което бях" не ти ли допадна?

Не,не ми допадна. ✌🏻️

# 460
  • Belgium
Нези, "Аз преди теб" чете ли?

Това си остава най-силната книга на Мойс за мен. Всяка следваща е все по-слаба, а "Един+един" е дъното. Успя да ме откаже от авторката изцяло. Дори продължението на "Аз преди теб" няма да чета. То и самата идея за такова сочи колко се е комерсиализирала Мойс.

Жалко, защото имаше потенциал.

# 461
В "Аз преди теб" Мойс беше избрала тема, покрай която слабото писане и стил минаха метър. Явно в другите й романи те повече се усещат, ама аз съм решила да не си ги причинявам.

# 462
Абсолютно съм съгласна с Лу и Ули. Simple Smile "Аз преди теб" ми хареса, обаче "Последно писмо..." и "Момичето, което бях" са толкова скалъпени и неубедителни, че и аз се отказах да чета друго от авторката.

# 463
 Да,Лу,четох я. Мнението ми е абсолютно същото  като на Ули.   Peace
Прочетох"Под сянката на свещеното дърво" и много ми хареса-тежка ,но красиво написана книга.
Сега мисля да разпусна с "Щастието е чаша чай с теб". Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 18:08 от nezito

# 464

Последната ми допадна много и на мен!  Peace

daniela19, и аз бях така с "Копелето на Истанбул" до към средата - оставях я на няколко пъти, но в един момент ме грабна и докато не я дочетох, не мирясах. Дай и шанс! Wink

За мен Шафак е от авторите, които не се концентрират толкова върху само повествование, колкото върху взирането в човешката душа и човешките взаимоотношения, затова понякога изглежда мудна за четене.

Ще я дочета:) От тези книги, които съм чела от Елиф Шафак най-много ми хареса "Любов"."Черно мляко" не ме грабна още от началото и не дочетох.

Общи условия

Активация на акаунт