В момента чета...39

• 57 293
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • на път
Започнах Пеперудата - Анри Шариер.
....

любима книга  Hug

# 571
Приключих "Защото те обичам". Това е първата книга на Гийом Мюсо, която прочетох, и около трийсетина страници преди финала бях сигурна, че ще е и последната. Накрая нещата си дойдоха на мястото, но въпреки това съм по-скоро разочарована.

# 572
  • на североизток от Рая
След като Уртън буквално ме отнесе с "Последна любов",
започнах:

Добре е в началото.

Лили, и аз харесвам "Последна любов", а мисля, че и "Малкият непознат" ще ти хареса до края.

# 573
  • София
Приключих "Защото те обичам". Това е първата книга на Гийом Мюсо, която прочетох, и около трийсетина страници преди финала бях сигурна, че ще е и последната. Накрая нещата си дойдоха на мястото, но въпреки това съм по-скоро разочарована.

И аз само това съм чела от Мюсо, след което приключих с него. Не е мой автор просто.  Peace

Прочетох "Балканска сага" на Кармен Мишу (първият й писателски опит) и го оцених значително по-ниско от "Нестинарка", която определено ми хареса.

След това прочетох "Мед, маслини, октопод" на Кристофър Бакън, хареса ми и я препоръчвам на всички, които обичат Гърция, а особено много я препоръчвам на феновете на Тасос. Heart Eyes

Сега си дочитам "Алексис Зорбас", остава ми около 1/4 от книгата. Странна ми е от самото начало. Чудя се дали да я харесам или не.  Mr. Green Май по-скоро няма да я харесам, но мисля все пак да я дочета...

# 574
Това горното съм го писала точно за "Копринената буба", но то в пълна степен се отнася и за двете книги...

Благодаря  Simple Smile

И моето мнение е такова. Слаб финал, иначе като стил и идея ми допадна.

# 575
  • Ямбол
Прочетох "Самотата на простите числа" и "Пазителят" - и двете много ми харесаха.

# 576
Прочетох „Когато съдбите се преплитат”на Анджелик Барбера. Нещо през цялото време ме дразнеше-мисля ,че беше превода.  Peace

# 577
  • София
Прочетох "Къде си, Бернадет" - много забавна. Хареса ми!
Приключих и "Възкресяване". Не знам защо, но очаквах малко по-различен край.

# 578
Честит  имен ден на всички именници!!!!

Приключих "Един живот" на Мопасан. Увлекателна и лесно се чете.

Започвам "Алексис Зорбас" на Никос Казандзакис. От много време  и се каня.

Гигова , харесва ли ти "Щиглецът?

# 579
Ябълка, да си призная честно още не съм я почнала, че довършвам една друга Embarassed, но наближава Grinning

# 580
Много ме заинтригува. Ще чакам твоите отзиви.

# 581
Задължително ще пиша Peace Hug

# 582
  • София
Дочетох "Лятната кралица" на Елизабет Чадуик. За живота /част от него/ на Елинор Аквитанска е. Много интересна история и ме заинтригува да потърся още литература за нея. Иначе стилът не е нещо особено, напомня на по-слабите книги на Филипа Грегъри.
Започнах "Преди да заспя" на Стивън Уотсън, настроила съм се за добре написан трилър.

Vampire_Lady, ако харесваш криминални романи, Агата Кристи е подходяща откъм лексика, а и са увлекателни. Чик лит също става  Peace

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 10:33 от Magrat*

# 583
  • Там, където ме обичат
Свърших:

Някой беше писал за четиво на английски, не е трудна и става за опресняване на знанията.
Криминален трилър и се чете лесно.
Макар че втората половина ми беше безинтересна, но нали съм я започнала, дочетох я.

# 584
  • София
Дочетох "Лятната кралица" на Елизабет Чадуик. За живота /част от него/ на Елинор Аквитанска е. Много интересна история и ме заинтригува да потърся още литература за нея. Иначе стилът не е нещо особено, напомня на по-слабите книги на Филипа Грегъри.
Започнах "Преди да заспя" на Стивън Уотсън, настроила съм се за добре написан трилър.
На една вълна сме, Magrat Simple Smile
Аз започнах "Алиенор. Аквитанската лъвица" от Таня Кинкел. Не започва лошо, надявам се да е като по-силните книги на Филипката  Mr. Green. Чете ми се хубав исторически роман!

Общи условия

Активация на акаунт