Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 739
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ели, ако новината се потвърди ще е много неприятно!  Thinking

# 481
Ели, ако новината се потвърди ще е много неприятно!  Thinking

Да Ринка, Peace
От колко време се коментира писането на сценария и  колко високо бюджетен е прокта... та нищо излиза накрая.

Гледах Романтична комедия и имах едно хубаво усещане,преди да разбера какво предстои да се случи с Мурат и работата му.
Да предложа все пак музика от филма

# 482
Ели, приятна музика!  Peace

Неприятната новина обаче я има и в туитър:

# 483
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Ринка HugЕли Hug мерси за всички  колажи ,снимки и нтересно инфо с които сте украсили темата ни  smile3521
Езги колко е отслабнала самоооо браво на нея  smile3521Преди беше по момичешки красива ,а сега вече е станала секси красива мацка  smile3521Дръж се Синан ефенди защото ще бъдеш завладян от Ефсунче тотално  smile3521
Мурат,Аслъ и Бурак са напълно очаквано  добра комбинация  smile3521И тримата са харизматични,красиви и талантливи и със сигурност ще направят хубав филм  smile3521
Мерием и Селма са също страхотни ,за разлика обаче от новината за  новия сериал на Мерием и Мурат.Ооох дано да е само клюка и да не е вярно  smile3518мери ако от сега е почнала с нервите по на там какво ще правим направо не знам  newsm78

# 484
ЕниHug пристигаш с нов стилен колаж и с един от погледите на Мурат,дето скоро няма да гледаме.
Жалко за Мурат,трета година далеч от екрана,ако не му предложат нещо друго. Остава ни да чакаме,то това и правим друго не ни остава. Ще прескачаме по други сериали в търсене на интересни истории и добра игра.
Какви мърдащи индийчета  привличат вниманието от подписа ти
Peace

# 485
Ели аз снощи понеже гледах един мноого ама наистина много гаден филм по БТВ синема после естествено не можах да заспя от страх.Затварям си очите и се появява главния герой /канибал от филма и почва да ме гони .И като добавим ,че беше един такъв изрод ,за да е още по гадно и като се прибави и жегата и хъркането на моя любим мъж просто нямаше начин  да заспя та си станах от леглото да не се мъча и натворих  няколко колажа с Мурат ,че и с индийчетата също  smile3521
Скрит текст:
Ели с ФХ напредваш сериозно ,ти по ДФ ли гледаш или си почнала оригиналните серии .Тоя зетя на Шинаси и майка му всеки ден по три пъти да ги биеш все ще има защо  smile3511Зетя тук таме има някави наченки на подобряване обаче майка му винаги успява да го насъска срещу Аслъ smile3511Голяма мръсница е тая червенокосата и това на кой го прави ,всичко се отразява на нероденото дете на нейния син  smile3511Шинанси здраво го беше набил зетя тогава като полиция чак идва да ги разтървава  hahaha hahaha hahahaПосле  и бащата на Нериман мисля дойде в полицията той нали е все голям многознайко и все го привикват като имат нужда от умен съвет  smile3511
Пелин тя си е мръсница от класа .Интересува я само нейния интерес ,пък как ще си постигне това което иска няма значение ако трябва и през трупове ще мине и хич няма да и трепне окото smile3511
Шайка и Джихан са готини заедно  и имаха чудесна закачка обаче лошото е ,че Шаика се цели на високо,в парите и не му даде шанс на Джихан .Но пък от друга страна чест и прави ,че не го залъгваше ,а му каза на право ,че няма да стане нищо между тях .
Скрит текст:
Нали  казах ,че и с индийчетата съм творила ето малко и от тази продукция  Joy Joy Joy Joy
Това е доста захарно знам ама и главните герои  са много сладки и трябва всичко да е червено и любовно и искрящо

Дано Ванинка се появи скоро в темата ,че много вече взе да ми липсва  smile3521

# 486
Eни, супер са си гифчетата с индийчетата.
Аз имах две нощи до сутринта с Фатих Хабрие,днес обаче гледах Романтична комедия за втори път
.
Скрит текст:
ФХ го започнах  от Диемата,много накъсано и на всичкото отгоре реклами бъктън. Свалих си оригиналните и сега съм доста напред,но все повече се съмнявам дали ще го догледам целия.Най-много да изгледам последните серии,че да зная поне какъв е финала.  Дразни ме Неслихан,не я харесвам и трудно я гледам и  приемам до това момче Кадир. Толкова ли не намериха по-хубаво момиче за тази роля. Пелин пък е на всяка минута в обектива,та тя измества главната двойка, иначе артистката си върши добре гадната роля Laughing  Сценария е лош и режисюрата не ми харесва,много ми напомня на сериалите от по далечното минало. Сякаш е направен между другото ,има недомислици и не дотам изпипани както сцени, така и кадри.Без да разбирам от киноизкуство се улавят тези пропуски или как да пиша несъвършенства. Сякаш цялата продукция е правена с недостиг на средствата при ограничен бюджет.
Историята обаче със съпоставянето на двата бряга на Истанбул е интересна.Сега като ходих в Истанбул видях къде живеят наистина богатите,техните квартали  и това не е от скоро, а  поколения наред.При създаването на града богатите са се заселили в азиатската част и до ден днешен там е по- красиво ,работили са в европейската част ,правят го и сега. Точно по тази причина възникват и мостовете ,единия от които е почти във всеки сериал. Интересен град е Истанбул. И в сериала успяват да покажат красиви места, то си е реклама за всички ,които гледаме турските сериали

Мурат го изучихме с тези колажи до като се научим и ние да ги правим.
Трябва да се ориентирам и аз към други обекти hahaha но сякаш нямам такова желание newsm78
 До Мурат миналото лято на колажите беше Джансу, след това пристъпи Мери немска hahaha дето много го искала ....Сега отново е сам по улиците hahaha в търсене на истината какво ще прави и с коя  Joy Joy Joy Joy Много го искат пък той все сам остава bowuu  да видим до кога Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 20:52 от eliNIM

# 487
Снимките в Гьойнюк на ККК 2 са продължили три дни.Мъжът който е сниман с Мурат е кметът,посетил снимачната площадка. То си е хубаво да ти дойдат в района снимачни екипи, така милиони разбират за красотите ,а и се гледат.

http://www.bolugundem.com/goynuku-unluler-basti-90646h.htm

# 488
Ели много интересен колаж си ни донесла от Фатма .Мдааа миналата година беше Джансу ,тази пък Мери и все още няма нищо окончателно  newsm78На Мурат не му върви на сериали в последно  време ,но с филмите нещата му се получават супер  smile3521А Мери ако продължава да се назлъндисва ,най-много да се провали проекта.ама от това само тя губи защото не за Мурат ами за нея се пише по пресата ,че вдига скандали и тя е тази която сега гради кариера Мурат слава богу всички  го знаят и до сега лоши отзиви за него няма .
Скрит текст:
За ФХ да ти кажа на татък действието още повече зацикля аз едвам го изгледах до края с 300 зора.Сериала си е бил замислен да си продължи до юни но май заради нисък рейтинг на бързо го приключват.мисля ,че бяха замислили Маджит да полудее като разбере ,кой му е истинския баща или пък да се разсърди на Нериман ,че не му е  казала защото тя знаеше и да я изостави в деня на сватбата.Сериала приключи с хепи енд ,но имаше доста неша които не ги довършиха ,но  двамата главни се ожениха.
За Неслихан да ти кажа и аз не я харесвам много ,една такава с голяма уста и доста често не и се получаваше играта.Но пича си е супер,симпатяга ,готин  еее за таланта и той не блести много ама компенсира с красота  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 489

След като така се случи и  приключи ВВ си мислех, че Мери никога повече няма да се появи в Турция или поне няма да я потърсят за работа.Тя взе , че се появи ами и с Мурат се реши да снима.
Ами и тези дето и предлагат работа им се чудя, сценария са написали и променили не един и два пъти, а цели 9,що я искат тогава нея.Сякаш нямат други артистки,има толкова нови лица които Мурат ще научи на игра,а и с него ще станат известни

Ени,
Peace

Скрит текст:
Какъв рейтинг,то да се чуди човек как е изкарал до тук. А имаше толкова по-добри сериали, Кайяп, Хиджран дето ги спряха.Иди че вярвай на турския рейтинг .На 100 % съм съгласна с написаното за двамата главни. Значи господин Кемал не е истински баща на Маджин, не съм стигнала до тук. Еми той за това така се отнася с него, винаги търси майката за да говори със сина им и защо тя непрекъснато настоява да се ожени за Пелин  Какво име само. Не биха намерили по сполучливо име в превод  на български от това, тя е отрова. /spoiler]

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 22:22 от eliNIM

# 490

Целия сезон на Пойраз е преведен
Последната 24 серия с благодарност към Алексия и всички които направиха възможно гледането.

http://data-bg.net/details.php?id=19342

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 22:42 от eliNIM

# 491
Ели и аз това се чудя защо я търпят Мери с нейните глезотии и изобщо как някой се е навил да работи с нея след това което направи.И то не някой ама  пак нашия човек ,той завалията от Пънар абла не може да се отърве сега и Мери му се метна  smile3521
Предполагам,,че Мерием е с добър рейтиг и е харесвана в Турция и затова я канят  newsm78 Сега нали снима филм ,снима и реклами та предполагам  ,че я харесват съседите .
На мен много ми се иска да я подкрепям и да съм солидарна с нея защото  хич не и е лесно предполагам сама да си гледа детето .Уважавам я за това ,че се реши да си роди детето и да го гледа без подкрепа на бащата обаче тя въпреки усилията ми да забравя как напусна ВВ все прави разни работи които напомнят тази случка.А това държание не е в нейна полза защото добре сега е на гребена на вълната но  ако продължава така никой няма да иска да работи с нея и тогава кой ще и гледа детето  newsm78 smile3511
Скрит текст:
За ФХ си права ,толкова по хубави сериали спряха ,а него го продължиха толкова време ,че и го финализираха като хората.Хиджран и кайъп са на светлини години пред ФХ ама явно турския зрител мисли друго или пък др   играят сериозни игри в които използват рейтига както си им харесва  smile3511
Бащата на Маджит не знае ,че сина му не е негов ,а майката много ме дразни с това ,че непрекъснато се меши в живота  на Маджит и го кара да се ожени за Пелин.но  го прави ,за са си остане цялото богатство в семейството да не се появи бедна снаха дето да им развали имиджа и бизнес отношенията със семейството на пелин .  
Супееер мерси Ели за линка ,мерси и на преводачите на сериалла ,че ни го превеждат  smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 23:23 от Eny87

# 492
Аслъ в качила загадъчна снимка

зад камера

# 493
# 494
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет момичета Hug Hug Hug Hug
Става ми кофти като ме споменавате, а аз не се заседявам да пиша, но така трябва да правя. Повярвайте ми Praynig Peace
Повече от месец не съм писала и филми не съм гледала дори, а да не говорим за сериали от компа. Но не минава ден да не надникна тук поне за секунди. И съм ви много благодарна, че сте тук и поддържате темичката.
От два дни съм официално в отпуск, но работата не съм я приключила, а съм много зле с очите и с едни други неща също. Не се давам, но няма как да съм тук още известно време поне. Дай боже да е за известно време само.
Целувам ви и четирите  newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001
Още малко и ще забравя как се пускаха снимчици ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт