Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета! Приятен ден!

Ели, Ени, Алекс, Ванинка,  Hug Hug Hug Hug Hug
Ванинка, радвам се че се отби!  Hug

Мурат е бил на официална вечеря ифтар  - познайте къде и с кого!!!!  Thinking  

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29532685.asp

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 07:24 от rina-rina

# 496
Добро утро!  Hug

Да започнем новата седмица с усмивка!  Grinning Heart Eyes Hug

Ринка,  Hug  Ели,  Hug  Ени,  Hug

Ванина,
Hug радвам се, че си ни нагледала какви ги вършим тук и се надявам скоро да преодолееш всички проблеми!  Grinning Peace

Големи вълнения вчера покрай статията за отлагането на сериала - дали е вярно всичко написано не е ясно, но на мен наистина започва да ми писва от тези неразбории около сериалните изяви на Мурат, дори не ми се коментира...  А той е бил на ифтар снощи на най-височайше място... признание за него, но... не ми се ще да го виждам точно до този човек...  Peace

# 497
Една новопоявила се снимка от посещението в Emre Institute в Грузия.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 09:08 от Alex_B

# 498
Днес Аслъ и Биркан празнуват 3 г. от сватбата си. Дано винаги да са все така щастливи и усмихнати!

# 499
Честита годишнина на Аслъ и Биркан!
Да са здрави и да се обичат!
И малко повече късмет да имат с бъдещите си проекти!  Peace

# 500
# 501
Здравейте!!! Hug Hug
Честита годишнина на Аслъ и Биркан,много хубава двойка са ,нека останат такава и за напред! Успешна кариера!

Приятно ми стана като видях,че Ванина е писала и разбира се оставила колаж  Hug HugHug Най-искренно се надявам всичко да се нареди добре , да остане както казват комшиите в миналото.

Мурат с височайшата особа на снимки и къдъната му е до тях, не ми харесва колкото и да се е ухилил. Такава е действителността , не всичко е така както изглежда, какво да се прави все пак е държавен глава, протокола го изисква.

Ох, вместо  да ходи по правителствени сбирки да се вземе у ръце и потърси работа с по-сериозна партньорка.  Времето лети , от влюбен млад мъж  като Демир и Саваш и успешен адвокат Еджевит ще стане време за баща да го играе на тинейджъри. Няма лошо колкото по различни роли по-добре,но е време да се завърне на екрана,просто да работи и радва милионите почитатели .
Яд ме е на Мери немска.....ах тази Мери
#2gunfire #2gunfire

# 502
От инстаграма на Аслъ

Аслъ обожава животните

# 503
Ели, Алекс,  Hug Hug
изглежда повечето фенове не са доволни от видяното, но няма как.
Мислих си, дали в другият проект на продуцентската къща има такива проблеми?

# 504

изглежда повечето фенове не са доволни от видяното, но няма как.

Ринка,  Peace гледах видеото с присъстващите  и речта.
При официална покана от подобно ниво  коментарите са излишни.
Много е лесно от вън страната  да се коментира. Реалността е там.

Мислих си, дали в другият проект на продуцентската къща има такива проблеми?

А кой е другия проект на тази пр.къща?
 Едва ли е само Немска виновна, не вярвам да е с решаващ глас пък ако ще и за нея да е правен или приспособен сценария. Залагат се много пари,компании,кастинг агенции за да се допусне подобно решаващо поведение от артистка. Тя да не е спонсор?!

# 505

А кой е другия проект на тази пр.къща?
 Едва ли е само Немска виновна, не вярвам да е с решаващ глас пък ако ще и за нея да е правен или приспособен сценария. Залагат се много пари,компании,кастинг агенции за да се допусне подобно решаващо поведение от артистка. Тя да не е спонсор?!

Ели, ето това имах предвид:

http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/06/12/halit-ergencin-yeni-p … rtneri-cansu-dere

# 506
Хубава двойка са двамата,значи е сигурно участието им щом са си стиснали ръцете hahaha мнооого сигурно Joy Joy
  Ще имат успех,сигурна съм,каква снимка само...предизвикателна и обещаваща  ...рейтинг.

Серенай е искала обаче да играе с Халит, защото много му се възхищавала.

Нещо старо,но много свежо

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 18:37 от eliNIM

# 507

.....обича да е забелязвана,  център на внимание

# 508
# 509

И Мери.... страдаща  за сценария

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 21:32 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт