Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 737
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте , момичета,
отдавна не съм писала тук, но всичко чета, да не си помислите, че ще пропусна каквато и да е новина за Мурат. Моят любим млад турчин.
Бях на пътешествие. Цели две седмици. Първо бях във Варна при леля ми и разбира се при Елка. Ходихме до Балчик, веднага прилагам доказателство. Освен това ходихме и в село Свещари. Чували ли сте за Демир баба теке? Там е. Близо до Разград. Мнооооого дълбоко дере в което се слиза по 240 стъпала и по същите се качва обратно. Голямо изпитание за мен, но се справих с помощта на парапетите и доста почивки и пиене на водица. Аз ли се заблуждавам или не, но ми се стори, че ковчезите на мюсюлманите са доста по-дълги от нашите.  Това между другото. Освен това бяхме и на две други интересни места в същата посока.
Видях се и с други приятелки, Кеии между тях, прекарахме чудесно. На връщане се отбих при Лили, тя ми е редовната спирка, чудесен човек и много дълго си говорихме след като поляхме градината, издоихме козите, нахранихме кокошките, телето, магарето и пр. Сладурана е тя, добре че я имаме за приятел. Слънчогледте са от тяхното землище. После поседях два дни при Таня в Плевен. Тя ме заведе на Кайлъка, повече почивахме отколкото се разхождахме,  но много хубаво си прекарахме. Две вечери пихме огнена вода с големи количества салати. После посетих моята леля Венетка и се прибрах. Прекрасно е да пътува човек из България. Паля колата и заминавам. Тръгвам когато искам, спирам където искам, минавам откъдето искам и не бързам.  Не мога да се нарадвам, че го направих. Сега пък Елка е при мен и утре тръгваме за Рожен. Предвиждам такъв живот, че само си викам  ДАНО
[/b]
!

познавате ли дамата с белия чадър?
и накрая един водопад за разхлаждане от жегите

# 541
Кети Peace хубаво си попътешествала из Българските земи и великолепни  снимки си направила.Много хубаво си направила,благородно ти завиждам.
На Рожен е тъкмо време да си там, предстоят жеги и  ще се преживеят по -леко

# 542
~SAVAS~ DEMIR~ ECEVIT~~ MURAT ~~@ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ@!!!ANTΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ!!!

# 543
Ринка, честит празник мила!

Със здраве да си носиш името !!!

Скрит текст:
В народния календар денят на св.Марина е известен като Маринден. Това е един от трите най-горещи дни през годината – 15, 16 и 17 юли. Затова им казвали „горещници” и се празнували в чест на огнената слънчева стихия. Първият ден наричали Чурлига, вторият – Пърлига, а третият – Огнена Марина.

Хубав ден!

# 544
Добро утро и от мен!  Hug

Туит от Мурат - честити Рамазан байрам. Честит празник и от мен на всички празнуващи!  Heart Eyes Hug Лили, много щастие, любов и топлина за теб и цялото ти семейство!  Heart Eyes Hug  bouquet

Bayramımız mübarek olsun.Bayram barışı hatırlatsın.Hatırlamak unutmaktan iyidir.Bayram iyidir 😊

# 545
Ринка, честит имен ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Grinning Heart Eyes Hug  bouquet

# 546
Здравейте момичета! Хубав да ви е деня!  Hug

Честит празник на Лили и всички, които празнуват!  Hug

Кет, прекрасни снимки си направила от пътешествието си!  Peace

Ели, Алекс, благодаря!  Hug

Скрит текст:

Да се почерпим:

# 547
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Ринка Hug Hug Hugмиличка Честит Имен Ден !Със здраве да си носиш хубавото име и да си много ,много щастлива ! smile3525 smile3525 smile3525

Честит Рамазан Байрам на всички които го празнуват!
Лили Hug Hug Hug Честит Празник на теб и семейството ти ! Дано здравето,щастието  и късмета никога не напускат твоя дом smile3525
Кети Hug много хубаво пътешествие си си направила,а и продължаваш с Рожен  Дано да си изкарате много хубаво там smile3521
Ели HugАлекс Hug
Ринка мерси за инфото за КПА  smile3521значи сега ще си го изгледам спокойно и с кеф като знам ,че края е хубав  smile3521

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 17:34 от Eny87

# 548
# 549
# 550
Добро утро на всички в този хубав съботен ден!  Hug Пожелавам ви забавни, изпълнени с положителни емоции и много усмивки почивни дни!  Grinning Heart Eyes Hug

# 551
# 552
Нещо ново за Аслъ - засега непотвърдено.

Партнерша Ибрагима Челикколя!!!!

Как мы знаем актер Ибрагим Челиколь в новом сезоне появится в проекте канала Д. По слухам его партнершей в новом проекте станет Аслы Энвер.

А нейните партньори от новия сериал ви носят нещо сладичко послучай Байрама.  Grinning

Сюрприз от Бурака и Мурата в праздник!

В праздничный день по случаю окончания священного месяца Рамадан, двое друзей Бурак Оздживит и Мурат Боз, которые сейчас снимаются в фильме " Мой брат", удивили всех. Актеры появились на съемочной площадке с пахлавой. Мурат и Бурак приятно удивили работников съемочной площадки. Каждого, кто был на съемкам они лично поздравили и накормили сладостями.

Перевод : Алина Лиева.

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 11:57 от Alex_B

# 553
Мехмет Йозгюр - един сускунларец в нов филм. Той е в компанията на много познатия ни великолепен актьор Еркан Джан, който, за разлика от зловещата му роля в КПА, тук явно пак се е превъплътил в комедиен образ, както го правеше чудесно в Буря. Филмът ще излезе на екран на 28.08.2015.

Немножко отдельно расскажем о фильме с Эрканом Джаном, Мехметом Озгюром и Тюваной Туркай "En Guzeli/Самый лучший"

Фильм повествует историю о приключениях случившихся с 3-мя друзьями, которые отправились в Анталию на съёмки в комедийном кино. Режиссером и сценаристом фильма стал Мустафа Угур Ягджиоглу. В ролях Erkan Can, Mehmet Özgür, Tuvana Türkay, Tarık Papuçcuoğlu, Osman Karagöz, Cem Kılıç, Fırat Çöloğlu, İrfan Kangı, Turgay Tanülkü, Ebubekir Öztürk ve Ferzan Hekimoğlu. Фильм создан продюсерской компанией Yayla Sanat Medya. Съёмки проходили в Анталии и Стамбуле, и закончились в течении 4-х недель.
Будем ждать дядюшку Таяра очень)))

# 554
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Алекс Hug мерси за разхлаждащата напитка ,хубавата гледка и интересните новини  smile3521
Еркан Джан съм го гледала в "Буря","Край" и "КПА" и в трите различен и много талантлив и запомнящ се  smile3521.Наш Мехмет Йозгюр беше сттахоотно зло в Сускунлар  и хитър везир във ВВ така че ще бъде интересно да ги видим двамата заедно в този нов филм и като прибавим една красива Тувана за разкош  и ето ти станал ен гюзел филм за лятото  smile3521
Аслъ и Ибрахим  newsm78за неговия нов сериал май спрягаха доста актриси ако не се лъжа  newsm78.Ибрахимчо аз си го харесвам от "Милост" така че ще ми е интересно да гледам един бъдещ сериал  с него  и Аслъ  smile3521
Ооох и от тази вкусна баклава хич няма да откажа да си взема  smile3521
Ели Hug чудесни колажи си направила с Туба и Нургюл  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт