Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 776
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!  Hug Hug Hug Hug
Още няколко часа и щях да изпусна денят в който Алекс е помъдряла с една година!

Хубав е бил денят макар и горещ,но сега му е времето!

Алекс, желая ти ти здраве ,много здраве ,а  всичко което пожелаеш  ще си го купиш или намериш!!! Hug Hug Hug Hug
И ти нося едно малко подаръче, да си го гледаш с удоволствие

# 616
# 617

Изчетох ви.
Хубави новини има около Мурат, Хуливуд е обърнал поглед към неговия талант.
Каквато и да е ролята е добре за него.
Интересното е обаче какво и кога ще се случи с проекта Мерием,след като вероятното ДА от него ще значи Грузия ,пътуване, снимки и тн ангажименти. Предполагам,че добре ще си направи разчет на времето и ангажиментите свързани с двата сериала, а и сериите в Холивуд са по-малки като времетраене.
Не зная защо но ми се струва,че американската продукция е по-сигурна от писанията на известното и кадърно семейството турски  сценаристи.
Ако така продължават да са на първи епизод  Mr. Greenще има доста да се надяваме за появата на Мурат на екран при съседите.
Grinning иначе е прекрасен на снимките от последните дни. Винаги е твърдял, че семейството му е най-важно за него, вижда се, че са задружни и не пропускат всяка възможност да са заедно.

Селма е надянала пръстена.
 Дано е щастлива....защо ли бърза, newsm78  но  нека има късмет,заслужава го
Peace

# 618

Хубава седмица ,макар да обещават синоптиците да е гореща!

Дано и в темата се радваме на горещи новини свързани с професионалните изяви на Мурат.

# 619
Здравейте момичета!  Hug

Спорна седмица и дано намерите своето прохладно кътче!  Peace

Ели, радвам се да те видя!  Hug

Мишел, благодаря за превода!  Hug
Ени,  Hug
Няколко усмивки за настроение!  Peace

# 620

Снимките на филма на Аслъ са завършили.
Премиерата изглежда е определена за 15 януари 2016 година

Скрит текст:
"Kardeşim Benim" Filminin çekimleri sona erdi, 15 Ocak 2016 için geri sayım başladı!

# 621
Ринка Hug
Снимките на филма на Аслъ са завършили.
Премиерата изглежда е определена за 15 януари 2016 година

Бурак обича януари да представя новата си работа,носи му успех този месец.
Дано е успешен и филма с Аслъ и двамата ,,братя,,

# 622

https://www.youtube.com/watch?v=ihic3AqopZk

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 18:58 от eliNIM

# 623
Публикувани снимки от Грузинките

Езги е качила снимката и написала,,как мислите кадър от  кой филм е,,

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 20:34 от eliNIM

# 624
Ооо, привет, момичета, най-после успях да дебаркирам тук.  Grinning Hug Така ми се струпа тези дни и то в тези досадни горещини, но пък поне ви нося нещо разхладително-разгорещяващо, защото за мен коктейл с дъх на Мурат си е нещо такова.  Joy Joy Joy

Но все пак, първо да благодаря на всички ви за чудесните пожелания, картички, колажи и, че бяхте с мен през празничния ми ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Аз го прекарах в работа и паралелно с роднини и приятели, с които все пак празнувахме в движение... Но, какво да се прави - тази година така се получи.  Grinning

А сега и обещаният коктейл за спокойна, забавна, релаксираща и прохладна вечер!  Grinning Heart Eyes Hug

# 625
Аз сега сън няма да заспя от новината, която прочетох. Дано да се окаже само някаква журналистическа импровизация, че вече ми писна от слухове, отлагания, отказвания и тем подобни.  Peace Не мога да преживея пореден сериал с Мурат да се провали и да продължаваме да го чакаме на екран до безкрайност...

перевод Дина Пистер для группы https://vk.com/murayildirim

Опять вышла проблема с началом съемок сериала Cesaret, в главной роли с Мерьем Узерли, известной во всем мире по Великолепному Веку.
Месяцами не решалась проблема со сценарием сериала, в которм Мерьем должна играть вместе с Муратом Й. В конце концов были утверждены сценаристы супруги Керем Дерем и Пынар Дерен. Однако на этот раз якобы возник инцендент супругов Дерен с режиссерами братьями Ягмур и Дурул Тайлан.
Братья режиссеры объявили о дискомфорте , в связи с тем что сценаристы вмешиваются во все и сказали " Так нельзя, так мы не сможем работать". Проблема возросла. Производитель вмешался в ситуацию. Посмотрим каким будет будущее сериала Мерьем Узерли, откладывающегося с марта месяца.

# 626

Хубав ден ! Hug Hug
При нас е много приятно тази сутрин,дано остане така, ама ....на дали...

Алекс  неприятни писаници пак има около Мурат и новото начало.
Не зная да вярвам ли.... да чета ли,  все тая...
Много питанки около сериала като цяло. Първо сценария се пише ,ама все до първа серия или пък Мерием не е съгласна с нещо си. После друго, след това трето и още какво ли има да се изпише. Начало на снимки няма, което  не е добре, пък какво и кога ще става нещо си  вече не ми се чете.  Мисля си, че щом  се публикува все има някаква доза истина, която е излезнала от някъде, нали казват няма дим без огън...
Дано излезнат някои официални изявления на отговорен за проекта представител.

# 627
Здравейте момичета! Спокоен ден!  Hug

Не са приятни новините около сериала!  ooooh!
Ели, вярна е поговорката, че няма дим без огън...
Някои медии пишат за новите проблеми:

http://www.ucankus.com/detay/140855/ucankus-ozel-meryem-in-dizis … etmenler-tartisti

# 628
  • В тъмната гора.
На руски не можах да го разбера. На турски разбрах следното.
Сценаристите: съпруг и съпруга са се месели където трябва и където не трябва, това засегнало братята Тайлан и те казали- " Така не може, така няма да работим". И кризата в отношенията им нарастнала. След, което продуцента поел нещата /сложил ръка на проблема  Laughing/. Предстои да се види как ще се развият нещата и как ще започне сериала на Мерием, който се влачи от миналия март.

# 629
  Ринка  Peace много хубав колаж.

Мишел  благодаря за превода.
Не е добро случващото се със сериала.
Сценаристи,режисьори, артисти    има проблем.

Предстои да се види как ще се развият нещата и как ще започне сериала на Мерием, който се влачи от миналия март.

Вярно е, че от време на време излиза инфо, че нещо не е както трябва с  този сериал писан специално за Мерием. Е не разбирам как  една роля може да е за някого след като сценария не е напълно завършен, или поне в напреднал стадий. Кой ли не се спрягаше за  партньор на султанката,само че една изиграна роля не прави велика артистка ,която да е желан партньор.
Мурат казва ,че подбира внимателно участието си.
Дано не е сгрешил с  избора.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 10:50 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт