Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 770
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ранини  пише за евентуално отлагане

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'a Okan Yalabık mı eşlik edecek?

O3 Medya'nın Star Tv için hazırladığı, Taylan Biraderler'in yöneteceği sezon dizisinin henüz adı netleşmedi. Duyumlarımıza göre memlekette eli kalem tutan adlı adsız her senaristin bu proje için hikaye yazdı. Ancak henüz bir seçim yapılmadığı da sektör kulislerinde konuşuluyor.

Eylül-Ekim 2015 tarihinde yayına çıkması beklenen ancak kişisel tahminlerimize göre ancak Ocak 2016'da ekranda olabileceğini düşündüğümüz bu projeye Okan Yalabık'ın da dahil olduğu uzun zamandır konuşuluyordu. Yeni sezonda Kanal D ekranına çıkmaya hazırlanan Berkun Oya'nın senaryolaştırdığı Mehmet Ada Öztekin'in yöneteceği Ay Yapım projesi için de adı geçen ve dahi sezonda yayın onayı alan almayan hemen her proje için teklif alan Yalabık'ın O3 Medya ile prensipte anlaştığı ancak imza atmak için senaryo okumayı beklediği konuşuluyor.

Uzun zamandır ekranda boş işi olmayan, çok başarılı bir projeden yani Muhteşem Yüzyıl'dan çıkan Okan Yalabık'ın hikaye ve senaryo konusundaki hassasiyetine vakıfız. Umarız onu yine sağlam bir hikaye ve sağlam bir kadro ile ekranda görmek kısmet olur.

Gelişmelerde haberdar edeceğiz.

http://www.ranini.tv/haber/6300/1/meryem-uzerli-ve-murat-yildirima-okan-yalabik-mi-eslik-edecek

Аслъ няма късмет с дизитата,но пък има късмет с двамата партньори за филм

newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 12:44 от eliNIM

# 631
Притеснена бях,че на снимките от Грузия не виждам едно познато лице  около Мурат.
Заблудила съм се ...... там била.... Mr. Green

Murat with Mrs Nineli
KKK Gala Georgia - 13 .05.2015

# 632
Добро утро на всички!  Hug

Оставям ви набързо малко морски бриз и две усмивки, за да ви радват и разхлаждат през този горещ летен ден!  Grinning Heart Eyes Hug

# 633
Продължва лятното затишие - и в темата и откъм новини.  Grinning Филмът на Аслъ свърши, Мурат и той се покри някъде, последната снимка беше от Истанбул, но вече може и да е отлетял за Адана... Спряха да пускат снимки и от сета на ККК - свършиха ли го, снимат ли още, никой нищо не казва...

Но пък някои хора снощи са били на мач - жалко, че Фенербахче не можа да победи на собствен терен Шахтьор Донецк и завършиха 0:0.

Бурак и Фахрие - също

И още две снимки от инстаграма на Сарп, качени вчера - на първата е с актьорите от новия летен сериал "Любов под наем", който е доста свежарски и твърдо държи първото място в общата лятна класация. Дали пък и Сарп няма да се включи в този проект и да го видим скоро там? newsm78

Yine mi güzeliz.... Dostlarla akşam keyfi... @arducbrs @keremfirtina @ozhansayhann

# 634
Още нялколо снимки на Аслъ от финалния ден на сета

А тази е от онзи ден - разхождали са се с Долунай из някакъв търг. център - като й гледам вързаната през кръста риза, имам чувството, че е от Безмълвните, там ходеше все с такива.  Joy Joy Joy

# 635

Привет! Hug Hug Hug

Алекс
в тия жеги всичко е замряло... на сянка.
Вчера си писах сама в темата  и днес да ти направя компания. Peace
 Наминавам защото видях Сарп великолепни отново в познатото амплоа, компания, маса софра. Нека е жив и здрав ,животът му да протича така.
Неговият отбор в Турция е с най-голяма фенска маса.Стадионтът им се пълни с фенове, които са второ ,трето поколение.  Това е единствения клуб в Турция , не съм  и чула за друг такъв, който се издържа единствено от собствени средства, спонсори няма. Как го правят те си знаят,факт е. До стадионът има фенер от който носи и името футболния тим - Фар в полето/градината.

Аслъ е много свежа и непринудена, струи от нея позитивизъм .
Харесвам стилът и на обличане, типично момичешки, неангажиращ ,удобен.....

Виждам Бурак и Фахрие, предполагам са  поуспокоили духовете около тях. Какво ли не се изписа,той работи тя страдала...поводи за коментари колкото си щеш. Фенове също ,всякакви....Те си знаят,важното е че са заедно и  са много сладки

# 636
  • В тъмната гора.
Защо да няма късмет Аслъ с дизитата? И Каваците беше супер сериал - всички тийнове изпопадаха по него, и Сускунлар си беше мноого добър сериал...само дето турците не го разбраха. Масовият зрител в Турция освен любов и мъка - нищо друго не познава, сериозните филми и сериали не са за неговата кратуна.

# 637
  • В тъмната гора.

Виждам Бурак и Фахрие, предполагам са  поуспокоили духовете около тях. Какво ли не се изписа,той работи тя страдала...поводи за коментари колкото си щеш. Фенове също ,всякакви....Те си знаят,важното е че са заедно и  са много сладки[/i]

На мен вчера ми докривя, че едва ли не аз съм виновна, че превеждам лоши новини за любимците им в собствената им тема. Много кофти изказване на една изперкала потребителка. Затова реших да не си губя отпускарското време, за да разстройвам хората с новини, които те самите постват в темата си. Да си ги тълкуват както искат, явно това ще ги направи по-щастливи.

...
В началото прочетох въпрос дали снимките на филма с Аслъ са завършили - да приключили са и филмът се очаква през януари 2016-та.

# 638
На мен вчера ми докривя, че едва ли не аз съм виновна, че превеждам лоши новини за любимците им в собствената им тема.

Мишел, благодаря за разяснението по филма.

Аз темите от БГ форума  не съм чела, четях рускините.
Там какво ли не се пише. Трябва да са доста  упорити и на ясно един друг с чувствата ,които изпитват. Феновете са си фенове без тях не могат, но с тях е необходима ясна граница до къде да се простират писанията. Известните лица са следени във всички соц. медии ,всеки ред се коментира и интерпретира.
Пожелавам на Фахрие дано няма  подобна съдба на Бурчин Т. В определени моменти най-добре е да са сами, но и те са хора като всички нас,имат нужда от всичко което изпитва обикновения човек . А успяват ли да го получат,мисля Не , и ако  все пак Да е на доста висока цена.

# 639
  • В тъмната гора.
Ели, Фахрие и Бурак се обичат и това, което е най-съществено, че между тях няма други уговорки освен любовта.
Може сега да си навлека яда на много хора, но ще го напиша - аз все си мисля, че Бурчин е злоупотребила с властта на семейството си, която имат във филмовите среди на Турция. За да задържи Мурат при себе си може и да го е заплашила, а може и да му е обещала много неща. Аз не веднъж съм писала и в другите теми, че техните отношения не бяха като на изгубили се в любовта. То накрая си и излезе каквото е. Надявам се Мурат да си е взел поука, да е излекувал раните си и да се вземе с достойна за него жена, която да му народи куп деца. Парите и славата не са всичко.

# 640
  Надявам се Мурат да си е взел поука, да е излекувал раните си и да се вземе с достойна за него жена, която да му народи куп деца. Парите и славата не са всичко.

Дано , дано ! Peace Peace
Нека е щастливо момчето, както в личен така и в професионален план.
Да се явява на  сцената ,че ми писна да го чакам Mr. Green и що други сериали позагледах покрай него. hahaha
Сега съм на Гюнеш и дъщерите и.Много жега и не може да се спи ,въпреки климатиците та нощите са за сериали.. hahahaама без Мурат какво да се прави като го няма

# 641
  • В тъмната гора.
Мериемката и тя чака ли чака...пуснала е закачка към феновете преди малко във фейса..
https://www.facebook.com/Meryem.Uzerli?fref=nf
 hahaha Sizi göriyorum ve cok seviyorum ❤
Love youuuu ❤

С това - göriyorum, ще трябва да я дублират в новия сериал. Докато чака да седне да го научи този турски бе. Объркала е пак хармонията на гласните.

# 642
Здравейте момичета!  Hug
Ели, Алекс, Мишел, благодаря за новините!  Hug Hug
Мишел, новините са такива каквито са- не ги измислят преводачите, само помагат за изясняване на положението. Жалко, че не винаги се разбира и оценя!  Peace
Ели, феновете често преминават границите и проектират собствените си мечти върху любимците си.  Wink

# 643
  • В тъмната гора.
Аз ли изперквам не знам...но точно в този момент възприемам Мурат като горе-долу 23-25 годишно момче. Той се смалява с времето, няма признаци на остаряване, няма признаци на овехтяване на психиката. Най-възрастен го възприемам в сериала "Аси", а оттам-нататък следва едно много странно подмладяване година след година.

# 644
Здравейте всички!  Hug Hug Hug

Мишел, хич не им обръщай внимание на такива недеоволни "фенки" - те като не искат да им се превеждат лошите новини, ние тук пък благодарим искрено на всеки, който се опитва да ни помогне да се ориентираме и ние в новините. Та можеш да ни хвърляш по някой поглед от време на време.  Grinning Тя и Лили го прави, но сега при нея, милата, периодът е на усилена работа и не ѝ остава физическа възможност просто. А новините - хубави или лоши, някои достоверни, други пълни фантасмагории, но в крайна сметка не зависят нито от нас, нито от преводача. Ние свикнахме да чакаме Мурат вече толкова време, какво ли не се изписа през тези години - започва сериал, отлага се сериалът; с тази партньорка, не с онази партньорка... То не бяха сценаристи, продуценти, телевизии, актьори, с които трябваше да реализира разни сериали, но все още сме в същата неясна изходна позиция, която е още преди старта дори.

А за сериалите на Аслъ - тя има три много успешни до моменто - и Каваците, и Безмълвните, и Кайъп си бяха много добри. После, обаче ѝ спряха двата следващи още на на 4 еп., та затова понякога се ядосваме - особено за Хиджран, който заслужаваше да му дадат шанс. За филма ѝ аз знам, че снимките му приключиха преди няколко дни, дано да им се е получил добре. А  сутринта се питах дали снимките на филма на Мурат - ККК 2, които започнаха преди месец, са приключили. Те в началото пускаха разни снимки от сета, аз тъкмо се зарадвах, че няма да ни държат в информационно затъмнение, и те взеха, че спряха. Но сякаш ме чуха, та режиьорът е сложил една нова снимка в истаграма си - явно работата все още продължава, остава и Мурат да се появи там.   Grinning Семейството на Ефсун не живееше в къща с басейн, та това ще да е сараят на Синан сигурно.  Grinning И Мурат я е лайкнал.  Grinning

Ekip çalışıyor, hem kamera önünde hem kamera arkasında... @kocankadarkonusfilm @ezomola @mrtyldrm

Екипът работи и пред камерата, и зад камерата.

Ели, Ринка, много хубави колажи  Hug На мен нещо напоследък хич не ми достига времето за тези играчки... Пускам си за приспиване по някой новопреведен епизод на новите летни сериали, дето съм загледала, и това е. Само сутрешните кафета, че от тях трябва да има за всяка сутрин във фейса.   Grinning

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 17:38 от Alex_B

Общи условия

Активация на акаунт