Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 745
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ели мерси  Hug

Скрит текст:
Нося линк за 21 преведен епизод на Парченцата smile3521
Благодарности към преводачите  smile3525 smile3525 smile3525

http://data-bg.ch/details.php?id=19890

# 661
Добро утро!  Hug

Усмихнат и прохладен ден на всички!   Grinning Heart Eyes  Hug  Ще ви скрия нещо и в спойлера - да се подкрепите в най-горещия ден за това лято.  Grinning

Скрит текст:

А най-добре да го прекарате така:  Joy Joy Joy

# 662
Привет!  Hug

Мерием е дала интервю за немското издание Фокус .
Като я гледам до водата и как  е облечена  ми се прииска да съм до нея
  hahaha hahaha

# 663
Ели,  Hug  Аз се опитах вчера да го намеря това интервю, но нямах много време да се ровя и не го открих. Исках да видя дали е казала нещо за бъдещите си творчески планове. Но точно заради облеклото ѝ предположих, че интервюто е взето може би преди месец, а сега го публикуват, защото и в Германия не е толкова хладно чак за яке, та може би няма да има нещо ново за нас.

Днес бил Международният ден на приятелството, така че много се радвам, че ви имам, всички мои мили дружки, че сме вече толкова време заедно, че се забавляваме заедно и се разтоварваме тук от проблемите си! Защото не ти е приятел този, който ти бърше сълзите, а този, който не те кара да плачеш! Дано още дълго да продължаваме в същия дух!  Grinning Heart Eyes Hug Laughing Heart Eyes Hug Grinning Heart Eyes Hug

# 664
И на тази снимка Аслъ пак е със завързана около кръста карирана риза - това направо ѝ е като униформа.  Joy Joy Joy Но пък ѝ стои симпатично.  Grinning

# 665
# 666
Здравейте момичета! Приятен следобед!  Hug
Настроение в синьо:

Ели, хубава фотосесия са направили от списанието на Мерием!  Peace

Ели, Ени,

Скрит текст:
за развоя на действията в КПА - доста неща станаха прибързано и неочаквано. Особено края на Тайяр и Недрет! Можеха да поразвият действието в тази насока вместо да отделят доста време за други линии, но... сценаристите решават. А и няма дизи, в което да няма моменти на проточване на действието или акцентиране повече от необходимото на второстепенни линии.
Сериалът е интересен и търсен.  Peace Сценарият бе доста провокативен за масовата публика, която не го прие като сериал "по свой вкус" и това се отрази на рейтинга му, но в крайна сметка зад граница е  много добре оценен  и още по- успешно продаван.

-----------------

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 22:55 от rina-rina

# 667
от минало свършено време Laughing

# 668
Добър вечер момичета Hug Hug Hug
Ринка HugЕли HugАлекс Hug
Вече е утре  smile3521обаче аз пак ще ви кажа  Благодаря ви че ви има приятелки мои  Hug Hug Hug smile3521

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 00:45 от Eny87

# 669
# 670
  • София

Здравейте момичета,
Не мога да не сложа и тук кафенце и закуска.
Хубав петък на всички, дано вали навсякъде, както в моменгта тук.

# 671
Добро утро и от мен!  Hug

Кети, благодаря за многото кафенца и сладости!  Hug Изпреварила си ме тази сутрин, но аз докато стигна до тук, то почти стана обед.  Grinning Прати малко дъжд и насам - тук леко се поразхлади, позаоблачи, но така и не е заваляло още...

Да добавя компания за кафенцето, хубав и прохладен да ви е петъкът, бързо да минава, че да идват почивните дни.  Grinning Heart Eyes Hug

# 672

Хубав петък и от мен!  Hug Hug

Кети, с удоволствие ще си взема от кафето.
Да аа ,  Peaceнавън е истинска лятна буря, нека да е лято.
Така  се живее с подобни прохладни  температури.

Алекс    Peace може и при вас да дойде по обедно време дъжда

# 673
Ели, много приятен колаж в лилаво!  Hug Чул те Господ - дано и при нас да завали, че всичко изгоря в тези жеги...

Вчера Аслъ качи тази снимка в инстаграма си, но забравих да я сложа - много хубаво са се гушнали и си спинкат с това писенце.  Grinning

А тази е от инстаграма на Езги - нещо много дълго е написала към нея, от което нищо не разбрах, но пък ми направи впечатление, че изглежда доста отслабнала в лицето. Дали е така наистина, или е от снимката  newsm78

ezomolaİşini severek yapınca başarı hep seninle olur... Doğduğum andan itibaren bana hep inandığını söyleyen bir kadın @madamsubi ... Gözünün nuru,ellerinin emeğiyle, içine sevgisini katarak diktiği herşey eve mutluluk getiriyor ... Kulağıma fısıldadı "kimsenin bana karışmadığı ve benim içimden geldiği gibi yapabildiğim bir işim oldu 50 yaşından sonra" diye... Hayranıyım !

# 674

Езги .................................... изглежда доста отслабнала в лицето. Дали е така наистина, или е от снимката  newsm78

Кросовете по морския бряг са дали резултат.
И в по предишни снимки се вижда , че е отслабнала.
Няма да е  фото илюзия

Скрит текст:
Сутрин срещам все повече хора които бягат из квартала, ефективна борба с трупането на килограми.Предполагам е и истинско удоволствие

Общи условия

Активация на акаунт