Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Ели, вероятно е така. Ама то голямо бягане падна - що снимки си качи в инстаграма как тича сутрин. Само не разбрах дали ги слага, за да ѝ се възхитим, или да я съжалим.  Joy Joy Joy Аз по-скоро я съжалявам, защото, ако изтичам 100 м. и ще припадна - всичките фасове ще изскочат от мен и ще затъмнят небето сигурно.  Joy Joy Joy

Още едни снимчици от онзиденшната разходка на Аслъ из търговския център - голяма е сладурана.  Grinning

# 676
Мурат най-после изплува.  Grinning Момичето е качило снимката тази сутрин в 7:30 ч. От сета на ККК 2 и май тъкмо са приключили снимките в 6:30 и Мурат може да ходи да си почива.  Grinning

#setsonu #06.30paydos #mutluyuz - 31/07/2015, Anadolu Kavağı Çam Vadisi

Ето го това кафе и локацията

https://www.zomato.com/tr/istanbul/%C3%A7am-vadisi-cafe-anadolu- … 1-merkez-istanbul

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 11:23 от Alex_B

# 677
Още една снимка от сета.

# 678

Мурат най-после изплува.  Grinning Момичето е качило снимката тази сутрин в 7:30 ч. От сета на ККК 2 и май тъкмо са приключили снимките в 6:30 и Мурат може да ходи да си почива.  Grinning

#setsonu #06.30paydos #mutluyuz - 31/07/2015, Anadolu Kavağı Çam Vadisi

Мурат е изплувал, зад камера в 6,30.....с гримьорката на ККК2.

# 679

Mного материал се публикува за сериала Аси,/ не че някога са спирали да коментират феновете му/.
Продуцентската къща Sis Film Yapım има и профил във фейсбук .
Предполагам сте прочели, няма да  коментирам известни факти, но рускините са публикували и инфо за песните които звучат на Eylem Aktas.  
Приятно, вълнуващо и спомени, много хубави спомени.
Великолепни и спомени и кадри и музика

Eylem Aktas – Gururu yenemedik

и още
https://www.youtube.com/watch?v=kWHSqd9eVt4

https://www.youtube.com/watch?v=G-B5RDgODYQ

Рускините написаха следното

Скрит текст:
🌟 ..Немало участников нашей группы являются поклонниками известнейшего турецкого сериала " Аси " и считают его шедевром турецкого кинематографа, снятого одним из талантливейших турецких режиссеров Джевдетом Мерджаном. Ну, а исполнителей главных ролей и представлять особо не надо - все мы восхищены талантливейшей игрой Тубы Буюкюстюн и нашим любимчиком Муратом Йылдыримом...
🌟... В сериале также звучат замечательнейшие мелодии и песни, которые, думаю, никого не оставляют равнодушными. Певица, которая их исполняет, завораживает нас своим чарующе приятным, нежным голосом и при первых аккордах музыки сердце начинает учащенно биться... Ты знаешь - начинается очередная серия любимого сериала...Ее песни и мелодии стали визитной карточкой сериала " Аси".
🌟 ... Но может бытьне все знают, что все песни в фильме исполняет турецкая певица с чудеснейшим голосом - ЭЙЛЕМ АКТАШ...Кстати, песни в ее исполнении звучат также во многих фильмах, таких как " Разбивающая сердца", где Туба поет ее голосом, " Ее звали Фериха" и т.д.
🌟 ...Мне захотелось поделиться информацией об этой чудесной певице с неравнодушными участниками нашей группы... Но скажу откровенно, что я с трудом отыскала скудные сведения о ее биографии и то на турецком языке. Ниже приводится текст, переведенный на русский язык...так дала поисковая система GOOGLE...Привожу пример также на английском языке - может быть сможете перевести точнее...
🌟 ...В заключении только добавлю, что голос ЭЙЛЕМ АКТАШ завораживает своей чистотой и нежностью исполнения и всегда самым точным образом передает эмоции наших любимых главных героев...
.................................................................................

🌟 ...Эйлем Акташ родился в Бэтмена. Бэтмен в начальной и средней школе, окончил среднюю школу и университет в Стамбуле. Пера изобразительных искусств Высшая школа, учился пению часть. Он принимал участие в различных концертах. В 2004 году МСЭ Турецкая музыка государственная консерватория, выиграл раздел THM Голос Обучение. Здесь художник сделал большое количество завершенных пяти лет обучения в курдском и турецком языках вокальный альбом.

Помните, опубликованные в 2006 году, Валентина массив захвата хороший выход, чтобы спеть свою песню художник, пулевое ранение, клянусь под Линден, Ночные звуки, бездомных, Rebel город, это сердце забыть тебя, Gönülçelen, это терпимо время, я назвал ее Feriha, Я люблю детей, вокал, расположенные в ряд, достиг широкой аудитории с нескольких песен, написанные и спетые. Также Незабываемый, боль, бесконечность, Дилбер 8 дней, приняли участие в вокале в фильме потерял свободу. Gönülçelen ряд песен, сыгранных в Туба Бюйюкюстюн тоска seslendirdi.hal характера продолжает изучать музыку.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 22:22 от eliNIM

# 680
Добро утро на всички!  Hug

Понеже трябва да изляза много рано, затова сега ви пожелавам чудесни, прохладни, релаксиращи почивни дни и един прекрасен месец август, в който да ви се случват само хубави неща и да бъдете много щастливи!
Grinning Heart Eyes Hug

# 681
  • В тъмната гора.
Ейлем Екташ озвучава и "Пленяваща сърцето".

И в България сериала "Аси" плени много хора. Изключителен сериал, без нищо излишно като персонажи, като сцени по сценарий, нищо идиотско, което да те ядоса, като хрумка на сценаристите.

# 682
# 683
Здравейте момичета!  Hug
Изпратихме юли, посрещнахме август.  Hug
Ели, Алекс, Мишел, Ени,  Hug приятен уикенд!

Скрит текст:
Ели, Мишел, коментирали сте раздвижването около сериала Аси.
Това раздвижване се посреща двуяко. За едни е вероятна възможност отново да видят Туба и Мурат в нов проект  Wink , което пък за други ще е истински кошмар.  Joy Joy
Отново се споменава проекта"Мадимак", за който продуцентката на "Аси" - Томрис Гиритлиоолу говори преди 3 години.
Съгласна съм с вас, че "Аси"  буди прекрасни спомени! Признаван и непризнаван той е един от най-успешните сериали, които турската дизииндустрия е правила.  Peace

Песните, които изпълнява Ейлем Акташ са прекрасни! Ето и изпълнителката:

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 16:19 от rina-rina

# 684
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Ринка HugАлекс Hug мерси за новичките снимки  smile3521
Мишел Hug
Ели Hug много мерси за хубавите клипета от Äси smile3521 .Чудесен сериал е Аси и е един от най-хубавите турски сериали които съм гледала ,пък и ми е сефтето в този жанр и като всяко първо нещо е незабравимо  smile3521Преди Аси хич не харесвах Турция и турския език ,струваше ми се груб език ,ноооооо чух  гласа на Мурат   и стана тя каквото стана  smile3521Сега вече си гледам турски сериали в оригинал и езика си ми звуи съвсем добре  smile3521
Ринка мерси за снимките на певицата,хубава и талантлива  жена е smile3521
Охоооо Мурат и Туба в нов сериал заедно  newsm78 това би било  като бомба  smile3521
Ще поживеем и ще видим какво ще се случи  smile3521
Хайде като сме на тема Аси нещо и от мен  smile3521

https://youtu.be/ouJJv0iG17s

# 685
  • В тъмната гора.
Eny, няма връщане назад...
Не вярвам Туба да поиска нов сериал с Мурат. Ако стане наистина ще е бомба.
За разлика от него, тя има много. Топрак и Мая - на първо място, а и Онур, който заряза всичко, за да е с децата и нейната кариера да не пострада.
Туба е по-красива от всякога. Изключително и с достойнство приема това че е майка. Ако се покаже пред медиите винаги е или с децата, или с Онур - компенсира дните, в които снима и свободното си време прекарва със семейството си. Бях много впечатлена от клипа, в който Туба води малките на езда и как е близо до тях, общува с тях, обяснява...Много ми хареса. Изключителна майка, аз много уважавам това в една жена.
Пупупупупупупу машшалах, дано не и уроки. Харесвам всичко, което прави, харесва ми много и това е.

# 686
Ени,  Hug

и стана тя каквото стана  smile3521

Joy Joy Joy Joy Joy

И аз като Мишел съм много скептична за такава вероятност.  Peace направиха страхотен сериал, нека си останем с прекрасните усещания от него!  Peace
Трябва да има разнообразие и от роли, и от партньори, и от жанрове!  Peace

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 17:44 от rina-rina

# 687
Приключих и с последния  епизод на КПА  smile3521
Скрит текст:
Хареса ми  smile3521Обърнаха внимание на всички герои и развитието на всички ми хареса  smile3521
Хюсеин направи нещо добро за брат си ,спаси го и самия той пострада от куршума.Сега за съжаление времето което му остава ще го прекара в затвор по-страшен и по-тъмен от най-страшните и тъмни затвори .Той е затворен в собственото си тяло,прикован към леглото ,инвалид ,който не може да говори и да се движи  и е оставен на милостта на роднините си .Ще прекара останалото му време в мисли за това какво е причинил  на семейството си и на себе си  smile3518Майчицата му горката какво да го прави нали и е син се грижи за него  smile3518Хареса ми Мелике ,че е взела съдбата в ръцете си ,направила е домашна детска градина и така хем си е вкъщи ,хем изкарва честно парите си  smile3521 Добре че майка Елван посочи вратата  на тази гадна леля Фатма и се отърваха от нея и от вечното и опяване  smile3511Тая не и дойде акъла в главата -една дъщеря погреба ,другата в затвора обаче тя продължава да не намира нищо лошо в незаконното пренасяне на разни неща ,че и Мелике беше подвела по акъла си  smile3511 и на това отгоре и капка вина не почувства ами се оправдава ,че  нищо чак толкова лошо не правела  smile3511
Хареса  ми развитието на Мерт -успя да да се измъкне от лошото влияние на баща си  сам със собствени усилия се надигна от калта и надскочи многократно баща си  smile3501smile3521
Хареса ми изобщо това че децата  на Тайяр и Хюсеин не последваха тяхната съдба ,не тръгнаха по пътя на отмъщението ами избраха чистото ,ново начало  и всички заедно ще си изградят един нов и по-хубав живот  smile3521Даже и Фатих  се опитва да излезе от тъмното и да бъде добър човек и баща за своята Гюнеш  smile3521Дали ще успее не знам ,но получи добър тласък от Арда който вместо да го залови го пусна да си ходи  smile3521Не знам дали Нилю и Фатих ще успеят  да водят такъв беден живот и все да са на щрек ,все да са готови да бягат  newsm78
Елиф не ми стана много ясно защо избяга от Йомер newsm78,но ми хареса ,че се отказа от всичко в Истанбул и започна  обикновен живот на това приказно място край морето  smile3521Всъщност кое е това място знаете ли  newsm78Елиф поиска Йомер да се откаже от професията си ,но и самата тя се отказа от всичко ,така ,е честно  smile3521На Йомерчо му трябваше малко време  да си превъзмогне гордостта и да иде да намери Елиф и  ооо ужас видя друг мъж при нея  smile3511И аз заедно с него се ядосах на постъпката на Елиф  обаче то взе ,че се оказа се  ,че нямало защо да се ядосваме този Еге бил от семейството ама не мъж ами зет на Елиф  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaами да казват пък те какво шашкат народа и го карат да цъка неодобрително с език  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВъпреки че Елиф си беше свободна и си имаше пълното право да почне нов живот с някой друг ама все пак се напрегнах от този Еге ,какво да се прави и аз като Йомер съм с балканско-ориенталски  темперамент   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕстествено Еге не се размина без бой ама  той си го търсеше и после  всичко си дойде на мястото  smile3521Йомер беше  много смешен като грабна колелото на детето и подгони Елиф  Joy Joy Joy Joy Joyс тия дълги крака направо подпали педалите на нещастното колелце  Joy Joy Joy Joy Joy JoyСдобряването и сватбата бяха сладки и после стана ясно че Йомер и Елиф ще си правят книжарница даааааааааааа хубаво ама до тях едни мафиоти искаха да рекитират един възрастен човек и щат не щат постепенно нашите двама книжари пак се въвлякоха в приключение и тръгнаха да спасяват света от лошите  smile3521Хубаво свърши историята ,хареса ми  smile3521

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 21:18 от Eny87

# 688
Ринка,Мишел и според мен е малко вероятно да видим Мурат и Туба в в нов общ сериал или филм.Те от години не се виждат и чуват ,а Муратуба истерията продължава с пълна сила ,представям си какво ще стане ако пак се съберат в нов проект.
Ринка точно така нека си останем с хубавото усещане и с магията на Аси и Демир   txtloves и да гледаме Мурат и Туба в нови и интересни сериали и филми  и с различни партнъори  smile3521

# 689
  • В тъмната гора.
Eny,
Скрит текст:
възможно е по време на снимките на Аси да е имало нещо много силно и подтискано у тях двамата. Бурчин се е погрижила то да бъде прекъснато.
От интервюта на Туба съм чела, че тя е много странен човек и Онур го е знаел. Нейна връзка продължи ли твърде дълго без развитие, тя се отказва от нея. Затова Онур е пристъпил направо към действия, познавайки характера й. Туба има мъжки характер, не се офлянква въобще.
Ако е имало тръпка между нея и Мурат, едва ли ще му прости за избора, който е направил. А ако не е сигурна в себе си, едва ли би приела да играят отново заедно, защото тя има много за губене, изключително много.
Като ги гледах в Кан сякаш нещата са много спокойни между тях, но кой знае със сигурност това...освен те самите за себе си поотделно..

Общи условия

Активация на акаунт