Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Привет!  Hug Hug Hug

Август започна и с него очакванията за нещо ново около работата на Мурат.

Хубави коментари сте направили за Аси.
Каквото и да се случи напред с Туба и Мурат,  Аси е и си остава един от най-силните сериали не само за турците ,но и за милиони почитатели.
Не ми се вярва и на мен да се съберат двамата в сериал отново, та дори и на филм.
Нека са живи и здрави и всеки да е щастлив  както намери за добре.

Ени, много хубав клип от Аси наред с музиката си предложила.
При  Мурат в оригинал гласът му въздейства по невероятен начин, засилва влиянието на емоциите които пресъздава, наред с магията на очите му

Скрит текст:
По Нова ТВ върви много интересно интервю с италианския журналист Роберто Савиано с Даниела Тренчева. Ако сте го пропуснали гледайте го.

Eни, сега какво започваш да гледаш.

Скрит текст:
Изгледах дъщерите на Гюнеш до 6 серия ,всичко преведено,сега беше 7 . Ако сте гледали съдби на кръстопът по нашата ТВ това е ТР вариант, пресъздаден като дизи. Има тайни които се задълбават все повече и повече. Двама братя и една сестра богати, независими, ама с всеки епизод мъглата около доброто име на семейството пада.
Една жена която иска да започне нов живот с трите си дъщери избрала  неправилния обаче мъж,който започва да опознава.И е ужасяващо, какво ли ще се случи

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 19:51 от eliNIM

# 691
# 692
Мишел
Скрит текст:
Може и да е припламнала някоя искра по време на Аси ,а може и да не е не знам,но ако е имало нещо  не ми се вяра  че Бурчин е виновна за раздялата .
Бурчин да не е дъщеря на някой мафиот ,че да е толкова страшна и силна ,че да изплаши Мурат и Туба .Ако пък е вярна мълвата и тя се е намесила между тях значи Мурат и Туба сами са си избрали кариерите пред любовта което пак води до извода че не са били чак толкова влюбени .
На мен Мурат и Бурин ми изглеждаха щастливи в началото на брака си ,после обаче се случи нещо и те се разделиха и сега като ги гледам и двамата си изглеждат супер щастливи  и доволни от живота
Туба и Онур са си щастливи заедно  и си имат  две прекрасни деца.Не зависимо за кой сериал става дума винаги ще има слухове и клюки за  връзка между двамата главни актъори.Ето и за КПА се носеха слухове ,че между Туба и Енгин има нещо по-така ама Онур и Туба са си все още заедно и хич не им пука от слуховете.Така и трябва да бъде защото те и двамата са артисти  и знаят как стоят нещата .на снимачната площадка .
Ели Hug имам да си догледам Кайъп и после ще видя или Парченцата или сериала на Бурчин почвам иии нали знаеш ,че и всеки ден обилно се зареждам със Светлината на моя живот  smile3521И на тази Гюнеш с дъщерите съм хвърлила око ама за по на там съм го оставила  smile3521

# 693

Ели Hug имам да си догледам Кайъп и после ще видя или Парченцата или сериала на Бурчин почвам иии нали знаеш ,че и всеки ден обилно се зареждам със Светлината на моя живот 

Eееех ,забравих Laughing не се ли облъчи от толкова светлина Joy Joy Joy
Изгледай Пойраз непременно, хубав сериал един от малкото добри сериали от излъчваните в момента.
Още повече че всичко е преведено,действието се проследява по лесно. Можеш да останеш без сън,гарантирам ти Peace Невероятен кастинг.

Между другото ,след КПА ако не си гледала този филм препоръчвам ти го.
Сладък и опасен Sevimli Tehlikeli 2015-1част Бг.суб. Турция- Романтичен, комедия~
http://vbox7.com/play:07989010dc

Има го в датата

# 694
Супер си Ели мерси за  филмчето   bouquet  Шюкрю го харесвам и го чаках  това филмче да го гледам ,а и като е забавен и романтичен още по хубаво  smile3521
Аз пък наскоро гледах този филм за Пеперудата където играеше Къванч Татлъту и онзи готиния артист дето играе в 1001 нощи,в Отмъщението и в един филм от миналата година с Нургюл.Оох голям жокер давам голямо нещо ама му забравих името на артиста сори ама е известен и готин .ААаа играеше и в един филм където беше глухонямо момче този същия артист  smile3521
Та филма за пеперудата ми хареса много и Къванч ми хареса много как играе .Филма е за истински съществували поети действието се развива през 40-те години на миналия век.Героя на Кивчо и другия герой са болни от туберколоза и са поети които все искат да публикуват стихове ама  не им се получаваше .Във филма играе Белчим Белгин тя е богаташка щерка и двамата главни герои се влюбиха в нея ,но  понеже са бедни и туберколозни нейния татко н забрани да ги вижда.После двамата главни герои отидоха в санаториум да се лекуват и там се запознаха с героинята на Фарах Абдула и другия главен герой, не Кивчовия се влюби в нея ,а на Кивчо героя се влюби в героинята на Белчин и на края и двата главни герои умряха от туберколозата  smile3518 smile3518 smile3518
Ели светлинките си ги гледам редовно   Joy Joy Joy Joy Joyе понякога прекъсвам де като съм много заета ама после си наваксвам  Joy Joy JoyТе серийките там са къси и бързо се гледат пък  и аз тук таме като нямам много време гледам само какво се случва с главните герои  другите ги пропущам леекинко  smile3521Ама и там сега едни драми има главния герои полудя защото главната героиня умря пък тя всъщност е жива ама той не знае и завалията така се мъчи ,че ми къса направо сърцето  smile3518 smile3518 smile3518

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 20:10 от Eny87

# 695
Ели,  Hug Ени,  Hug толкова предложения за филми давате!  Peace
Събирам линкове и все не намирам време за гледане!  Joy Joy
Ени, много приятен коментар си направила за финала на КПА!  Peace

малко усмивки:

# 696
Ени мисля ,че за  Мерт Фърат даваш жокера, който харесвам много.

Ринка
Hug

И преди писах ...все едно гледам   Грозната Бети newsm78 hahaha

# 697

....от минало време

# 698
Ели точно така Мерт Фърат  е името  smile3521

# 699
Добро утро!  Hug

Забавен и усмихнат неделен ден на всички!  Grinning  Heart Eyes Hug

# 700

Хубава и прохладна неделя !

# 701
Здравейте!  Hug
Неделята бе достатъчно приятна  Peace и недостатъчно прохладна  Joy , но все пак по-добре от предходните дни!  Peace
Ели, чудесни колажи!  Peace Peace

# 702
# 703
# 704
Малко красота преди полунощ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт